Eneri 06.10.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Chcialabym byc snopkiem slomy, zeby moc zimowac w takiej stodole! Bede zagladac i zazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 19.10.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Jej, ale mi się podoba. Dodaję Twoją stronkę do ulubionych i czekam na postępy. POWODZENIA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 19.10.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Jak na razie to WOW !!! Jestem już ciekawa wnętrz, co też tam wymyślicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 19.10.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam.Zapowiada się bardzo ciekawy domek. Będę podglądać postępy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 20.10.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 cześć weronikka i madziochnadzięki za odwiedziny.Jak na razie trwa irytujace oczekiwanie na pozwolenie.Potem nadejdzie zima i zbyt dużo nie uda się w tym roku zrobić.Oczywiście myślimy o wnetrzach, jest wiele pomysłów, mnóstwo inspiracji, ale wszystko zweryfikuje zycie, czyli finanse.Sam budowa wydrenuje portfel- zreszta zobaczymy jak to bedzie.Lada moment pozwolenie, a potem to juz zalezy od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwa 28.10.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 no to się przywitam na początku ,jestem za takimi domami, nam udało się i budujemy-już wybudowalismy z płaskim dachem domek-projekt indywidualny--teraz wykańcxamy go i się,a tu będę zaglądać i czekać na kolejne odsłony,szkoda tylko ,że nie wszędzie mozna budować to co NAM SĘ PODOBA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.11.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 marek1910, gdzie Ty budujesz (tzn. zamierzasz?) długo już czekasz na pnb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 07.11.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Buduje w Łodzi, na pnb czekam 6 tygodni- generalnie miałem wystartować jeszcze w tym roku (fundamenty) ale sledzac to forum wiem, bywa róznie i najczęsciej nie tak jak zaplanowaliśmy wcześniej.Kochani urzędnicy mają watpliwości co do odprowadzania deszczówki.Btw- podziwaim Was wszystkich budujaych na odległosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 07.11.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ja tez juz tu zajzalam, super domek sasiadko kto jest autorem projektu?mozesz na priva kibicuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 07.11.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Na razie okna sa skosztorysowane - ale do wyceny innym firmą jeszcze nie dawałem. Dzień dobry! Świetny projekt "stodoły" Jeśli mogę coś doradzić w sprawie okien. Wysyłaj zestawienie stolarki do wyceny już teraz, nie ograniczaj się do jednego producenta, bo dobre aluminiowe profile robi kilka firm. Przegląd ofert i różnice w specyfikacji, cenie itd będą Ci bardzo pomocne w dokonaniu wyboru. Już samo to, że zacząłeś od skosztorysowania jednego z najdroższych elementów Twojego domu świadczy, że jesteś świadomym "inwestorem" i wróży sukces dla całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 10.11.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witaj Marku, chcialm podpytac h okna masz 245 a jaka masz wysokosc na parterze a jaka na poddaszu?i jak masz h scianki kolankowej? pozdrawiam- sliczna stodola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cześć,proszę, parter h=290 garaż mam niżej chyba 270, pietro h=290, h sciany kolankowej 140, okna h=245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 i jak to czesto bywa - własnie sie dowiedziałem- mam opóznienie minimum 1 m-c, a realnie 1,5 m-ca. Muszę zrobić operat wodno-prawn, Wydział Ochrony Srodowiska chce się dowiedzieć jak odprowadzenie deszczówki wpłynie na poziom wód w okolicy. No to mam budowlane wakacje do wiosny. To może jakiś szybki weekendowy wypad na lodowiec na deche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.11.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 witam, też jestem z łodzi i też marzy mi się nowoczesny dom. czy możesz puścić na prv kto robił ci projekt i ile zapłaciłeś. ja coprawda jestem już umówiony z architektem ale ciekawi mnie jak ceno u ciebie wyszło. dodam że u mnie drogo (zdecydowanie za drogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 10.11.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 hmmmm ... decha... uwielbiam, my tez lecimy troche poszalec... zaluje ze zima jest tylko raz w roku :)dzwoniles juz do tego goscia? od tzw naszego audytu ja nie moge sie dodzwonic. znow pisalam u siebie ale tu jeste to tu pisze. ty robisz jakies rolkasety albo rolety- nawet nie wiem co za roznica? okna masz aluminiowe, czy beda montowane w izolacji czy normalnie? bo teraz moj temat to rolety przy oknach montowanych w izolacji.... podobno trudny orzech do zgruzienia i nie wiem czy nie zrezygnowac z rolet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Hej Marku! Czemu nie widać zdjęć w dzienniku w 10 i 11 poście? Może z tym opóźnieniem to nie tak do końca źle? Będziecie mieć czas na wszystkie możliwe operaty, audyty, opinie... A tak w ogóle, to zima zaraz będzie... na wiosnę pełną parą ruszycie do przodu... i góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 U kuźwa mać!!! Nie da się tego domu przegapić. szkoda, że jestem niecierpliwa, bo nie wiem jak uda mi sie wytrzymać do wbicia pierwszej łopaty, a co dopiero do wykańczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nie wiem dlaczego zdjecia zniknęły-upss.Coś popatrze jak to zrobić.Fakt, że mam teraz czas na analizy, sledzenie forum, dokształcenie się- ale też mozna dostać swira od ciągłych watpliwości, analizowania co lepiej, itd.Teraz i tak najwyzej wystartowałbym z stanem 0-więc nie ma co się stresować.Innych stresów mamy pod dostatkiem.Popatrzymy wnetrza- kiedys byłem fanem chłodominimalizmu - teraz powiedzmy starszy o te 3-4 lata idę juz w innym kierunku-trochę cieplej, choć miejsce na beton się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Do gościa od audytu nie dzwoniłem, to jest działka mojej żonki i w Piatek ma dzwonić. Teoretycznie miałem mieć okna normalnie montowane i rolety na całym parterze, ale właśnie na forum przeczytałem o montowaniu w izolacji.Teraz póki nie mam pnb, (czyli bez ostatniej raty ) architekt jeszcze bedzie chetnie współpracował.Ale jak na razie ja na architekta nie narzekam, na czas, odbiera telefony, odpisuje na emaile, są spotkania.Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 bardzo mi się podoba będę zaglądać. My też mamy "nowoczesną stodołę", ale bardzo prostą celem redukcji kosztów. To założenie akurat się nie sprawdza Chyba, że przy takiej Twojej wychodzi jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts