Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do indywidualnie nowoczesny

Eneri

Recommended Posts

• Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Projekt jest świetny. Gratulacje!

Budujemy w zupełnie innym stylu (po wiejsku z zewnątrz, po skandynawsku w środku), ale czuję, że Wasz dom będzie nam się bardzo podobał.

Najważniejsze to jakość materiałów i detale wykończeniowe. Te dwa spełnione warunki to gwarancja udanego projektu. Powodzenia!

bardzo ciekawe wizki. Podglądam dalej, bo to moje klimaty :) Te żarówki to Lotusy z BoC.? Takie albo w metalowej obudowie mamy mieć na stołem. Też rozważałam takie powieszenie. Jakbyś był zainteresowany, to tutaj http://www.cablepower.cba.pl/pl_architektura_projekty.html jest spory wybór kolorów i długości.

• 3 weeks później...

powodzenia i trzymam kciuki :)

obejrzałam sobie jeszcze raz wizualki - bardzo mi się podobają. Pamiętam ten napis na klatce schodowej w bloku z dzieciństwa - "Żądasz czystości zachowaj ją sam" :)

Mam pytanie o tę zabudowę z łóżkiem w pokoju syna - czy to jest jedna konstrukcja? Z czego planujecie to zrobić, aby było stabilne?

Edytowane przez Spirea

Anula,

bryła architekci z Łodzi, wnętrza Pani architekt wnętrz- Kraków.Tak, to nię będzie tanie, ale jeżeli bardziej się przyjrzysz, to jest w tym trochę Ikea, trochę allegro, część jest na stanie.Sporo rzeczy od polskich projektantów.Bardziej "przerażają" mnie koszty domu zewnetrzne (kostka, 150 metrów drewnianego tarasu, przeszklenie sufitowe w tarasie ) tutaj generowane sa koszta.