Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do indywidualnie nowoczesny

Eneri

Recommended Posts

jak kojarzę to u Was dość sucho jest.Kiedys ogladałem działkę w Zielonej - jak od Justynowa jedzie się Główną to juz blizej Borowej (Twoje okolice) po lewej stronie powstaje takie mini osiedle, kilku domów pod lasem.Mało widoczne z drogi - trzeba skręcić w strone lasu i tam było baaardzo duzo piachu i iglaków :-) Edytowane przez marek1910

• Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam pomysł na ogród w naturalnej formule - żadnych florystycznych cudaków, ale też nie bardzo strzyżony. Ogrodnika nie będzie, a kto wie, ile czasu dam radę poświęcić na ogrodnictwo ;)

Dużo iglaków, dereni, powojników, innych pnączy. Mam już projekt, ale jak wiadomo od projektu do realizacji jest droga stroma i śliska.

Marek, nie wstawiajcie sufitów podwieszanych. U mnie były podobne problemy, chociaż akurat nie chcieliśmy gołego betonu, tylko zwyczajny normalny sufit. Ostatecznie go mamy i tylko miejscami sufit jest podwieszony (pomieszczenia gospodarcze, łazienka, część kuchni i kawałeczek w holu. Takie myki, jak się dobrze pomyśli, umożliwiają puszczenie instalacji w tych podwieszonych częściach. Czasem może nie do końca logicznie:), ale się da.

Ostatecznie zrób o wszędzie poza salonem. W salonie absolutnie nie potrzebujesz sufitu podwieszanego, żeby doprowadzić instalacje.

Marek, nie wstawiajcie sufitów podwieszanych. U mnie były podobne problemy, chociaż akurat nie chcieliśmy gołego betonu, tylko zwyczajny normalny sufit. Ostatecznie go mamy i tylko miejscami sufit jest podwieszony (pomieszczenia gospodarcze, łazienka, część kuchni i kawałeczek w holu. Takie myki, jak się dobrze pomyśli, umożliwiają puszczenie instalacji w tych podwieszonych częściach. Czasem może nie do końca logicznie:), ale się da.

Ostatecznie zrób o wszędzie poza salonem. W salonie absolutnie nie potrzebujesz sufitu podwieszanego, żeby doprowadzić instalacje.

Anula, muszę jeszcze raz przejrzeć Twój dziennik - kuchnie pamietam, ze jest czesciowo podwieszany sufit.Czesciowo podwieszany sufit jest tez jakąś opcja.Bedzie spotkanie instalator,architekt i inwestor

Bardzo ładne te drzwi ;) I podobne do naszych :) my akurat pochwyt zostawilismy długi.

http://images45.fotosik.pl/1149/13547ddee1a03762.jpg

Wstawiam poglądowo ale jak zaśmiecam to wywalę. No problem.

Bardzo, bardzo ładne drzwi.A czy masz jakis elektrozamek, albo cos co zabezpiecza przed zatrzasnieniem sie drzwi?