marek1910 02.11.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) jak kojarzę to u Was dość sucho jest.Kiedys ogladałem działkę w Zielonej - jak od Justynowa jedzie się Główną to juz blizej Borowej (Twoje okolice) po lewej stronie powstaje takie mini osiedle, kilku domów pod lasem.Mało widoczne z drogi - trzeba skręcić w strone lasu i tam było baaardzo duzo piachu i iglaków Edytowane 2 Listopada 2011 przez marek1910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 02.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nasz dom jest dokładnie w tym miejscu, ale po drugiej stronie ulicy - sosenek i piachu pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Sylwerson, a gdybyś tak wyszukała rośliny, które lubią suszę? poproś o pomoc forumową Elfir. Taki ogród będzie i wygodniejszy i bardziej ekologiczny. na szybko to przychodzi mi do głowy z traw wydmuchrzyca piaskowa, a z drzewek - jarzębina. poradzą sobie wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 02.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Mam pomysł na ogród w naturalnej formule - żadnych florystycznych cudaków, ale też nie bardzo strzyżony. Ogrodnika nie będzie, a kto wie, ile czasu dam radę poświęcić na ogrodnictwo Dużo iglaków, dereni, powojników, innych pnączy. Mam już projekt, ale jak wiadomo od projektu do realizacji jest droga stroma i śliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 02.11.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a ja aż tak dokładnie to nie jestem przygotowany.Ma byc ładnie i generalnie bezobsługowo - może kiedys znajde na to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 brama prawie docelowa mnie rozwaliła, chociaż jest tak ładnie zrobiona, że w pierwszej chwili pomyślałam, że macie... hmmm, awangardowy gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 03.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 aj - drzwi wejściowe pięknościowe, a już naświetla - bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 05.11.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 podpatruję, podpatruję... przywitam się :) ach ach jak pięknie !!! naprawdę świetny projekt - niebanalny, nie ostentacyjny no w ogóle brak mi słów, jak widać fronty do kuchni - cudo. Kto umie takie zrobić? powiesz? pliiiiiiizzzzz (może być na priv:) pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 09.11.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Domek na zimę przygotowany Jak/czym planujesz wypełnić drzwi wejściowe -ale serio już docelowe ? pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 09.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Docelowe drzwi bedą w innym miejscu-powstanie przeszklony wiatrołap.W miejsce obecnych "zimowych" zalozone zostana szklane albo mleczne, albo cos podobnego do lustra weneckiego.Drzwi beda wygladały dokladnie tak i juz sa zamówione http://images38.fotosik.pl/1190/f0b9f2b2a5594220gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 09.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 i pochwyt chyba jednak mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.11.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 co to za drzwi? hormanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 nie, zamówione sa razem z oknami w Zdunskiej Woli -Mielczarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.11.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bardzo ładne te drzwi I podobne do naszych my akurat pochwyt zostawilismy długi. http://images45.fotosik.pl/1149/13547ddee1a03762.jpg Wstawiam poglądowo ale jak zaśmiecam to wywalę. No problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 10.11.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 zgaduję dalej: czyli adeco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Marek, nie wstawiajcie sufitów podwieszanych. U mnie były podobne problemy, chociaż akurat nie chcieliśmy gołego betonu, tylko zwyczajny normalny sufit. Ostatecznie go mamy i tylko miejscami sufit jest podwieszony (pomieszczenia gospodarcze, łazienka, część kuchni i kawałeczek w holu. Takie myki, jak się dobrze pomyśli, umożliwiają puszczenie instalacji w tych podwieszonych częściach. Czasem może nie do końca logicznie:), ale się da. Ostatecznie zrób o wszędzie poza salonem. W salonie absolutnie nie potrzebujesz sufitu podwieszanego, żeby doprowadzić instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 zgaduję dalej: czyli adeco? nie, to jest produkcja firmy ze Zdunskiej Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Marek, nie wstawiajcie sufitów podwieszanych. U mnie były podobne problemy, chociaż akurat nie chcieliśmy gołego betonu, tylko zwyczajny normalny sufit. Ostatecznie go mamy i tylko miejscami sufit jest podwieszony (pomieszczenia gospodarcze, łazienka, część kuchni i kawałeczek w holu. Takie myki, jak się dobrze pomyśli, umożliwiają puszczenie instalacji w tych podwieszonych częściach. Czasem może nie do końca logicznie:), ale się da. Ostatecznie zrób o wszędzie poza salonem. W salonie absolutnie nie potrzebujesz sufitu podwieszanego, żeby doprowadzić instalacje. Anula, muszę jeszcze raz przejrzeć Twój dziennik - kuchnie pamietam, ze jest czesciowo podwieszany sufit.Czesciowo podwieszany sufit jest tez jakąś opcja.Bedzie spotkanie instalator,architekt i inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 10.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bardzo ładne te drzwi I podobne do naszych my akurat pochwyt zostawilismy długi. http://images45.fotosik.pl/1149/13547ddee1a03762.jpg Wstawiam poglądowo ale jak zaśmiecam to wywalę. No problem. Bardzo, bardzo ładne drzwi.A czy masz jakis elektrozamek, albo cos co zabezpiecza przed zatrzasnieniem sie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.11.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 mamy rolkę.Ale szczerze mówiąc to mnie się ni podoba to że przy tym pochwycie od zewnątrz nie da się otworzyć drzwi bez szarpania nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts