Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

weynrob

Czy mam opuścić to forum ze względu na moje wypowiedzi?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam opuścić to forum ze względu na moje wypowiedzi?

Recommended Posts

W Twojej ankiecie nie ma odpowiedzi "nie mam zdania", no a ja wlasnie nie jestem pewien, czy powinno byc tak czy nie.

Wyjasniam dlaczego. Latwo jest krzyczec "precz z cenzura", tylko ze to jest forum pod opieka prywatnej osoby, na prywatnej stronie internetowej. Tu nie demokracja, a swobody obywatelskie nie sa gwarantowane konstytucja. Wlasciciel strony (admin) ma prawo urzadzic te strone tak, jak chce, bo to jego wlasnosc. Poza tym wlasciciel strony odpowiada za prezentowane na niej tresci. Oczywiscie, jezeli admin zrobi ze strony laurke, to nikt na nia nie bedzie zagladal, co mija sie z celem- tu jest miejsce dla zdrowego rozsadku. Jesli chcesz swobodnie na kogos nakrzyczec, stworz swoja strone i zawrzyj link do niej w sygnaturce.

Z inkryminowanej dyskusji pozostaly mizerne resztki, wiec trudno mi wypowiedziec sie o poziomie tej pyskowki.

Z drugiej strony krzyszt17 zachowal sie jak ostatnia beksa pedzac z placzem na skarge do admina o byle co. Jak taki delikatny, to w ogole nie powinien wdawac sie w dyskusje.

Nerwy Wam puscily. Nie przekonasz admina zeby cie nie wyrzucal za pomoca glosowania. Napisz email z obietnica poprawy i popraw sie. Admin jest jak Bog wszechmogacy- to on ustala zasady i jesli admin uzna, ze zasady przekroczyles- wlasciwie nie ma odwolania. A krzyszt17 omijaj- to nie partner do dyskusji. Nie chcialbys go spotkac w realu, bo moze bez powodu wezwac policje albo co gorszego.

I usmiechnij sie! Spotykasz wirtualnie najrozniejszych ludzi, jedni lepsi, inni gorsi, a inni jeszcze maja zly dzien, czego i ja doswiadczylem podczas jednej zajadlej dyskusji z pewna aktywna na tym forum osoba (ktora tu serdecznie pozdrawiam, a ta osoba wie, ze o nia chodzi :-) ) Obejrzyj sobie ile ludzkich typow:

http://www.winternet.com/~mikelr/flame1.html

Tak naprwdę to nie wiem o co ci chodzi o to żeby pokazać jaki jesteś wielki bo znów jesteś na forum? Czy, że komuś dokopałeś /czytaj nawtykałeś/? Myślę, że każdy odpowiada za to co pisze. Masz coś do powiedzenia to mów byle nie obrażać innych. Po za tym każdy może mieć swoje zdanie a że inne od twojego to trzeba uszanować.

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Wszystkie argumenty już Pan poznał - jest nim regulamin Forum, który łamał Pan tyle razy, że teraz są już tylko konsekwencje. Usuwamy te Pana posty, które obrażają innych lub zawierają groźby.

Przywrócimy Pana w prawach użytkownika Forum, jeśli publicznie zadeklaruje Pan, że będzie przestrzegał regulaminu i godzi się na konsekwencje wynikające z jego złamania. Mamy nadzieję, że Forumowicze docenią Pana upór i przywiązanie do Forum.

Pozdrawiamy

Redakcja

Publicznie oświadczam że będę przestrzegał regulaminu--to chyba normalne--ale prosze tylko o jedno

--zanim mnie ktoś wywali niech najpierw merytorycznie to uzasadni

Nie pragnę aby mnie doceniali ci którzy czuli się bezkarni w obrażaniu mnie na forum--ale ci którym w czymś pomogłem i pokazałem że trzeba być sobą i mieć swoje zdanie.

Powrót do góry

_weynrob_ napisał: Publicznie oświadczam że będę przestrzegał regulaminu--to chyba normalne -ale prosze tylko o jedno -zanim mnie ktoś wywali niech najpierw merytorycznie to uzasadni

Trzymamy za słowo. To jest słowo dane także Forumowiczom!!!

Merytoryczne reguły działania tego Forum znajdzie Pan w regulaminie. Polecamy lekturę!

Redakcja

Weynrob, a nie za dużo szumu robisz przypadkiem na tym forum?

Nie uważasz, że zamieszczanie tego rodzaju ankiety jest trochę megalomanią? Według mnie, powinna być jeszcze jedna opcja w odpowiedziach, mianowicie: 3.jest to dla mnie bez znaczenia, czy zostaniesz na forum, i ta, moim skromnym zdaniem zdominowałaby procentowo wcześniejsze.