Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

weynrob

Czy mam opuścić to forum ze względu na moje wypowiedzi?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam opuścić to forum ze względu na moje wypowiedzi?

Recommended Posts

Szanuję weynroba za jego stanowczość i upór.Używa moze niezbyt ładnego języka,ale niestety tak jest,że do niektórych tylko tak można dotrzeć.Nie jestem zwolennikiem chamstwa,wprost przeciwnie.Jestem niestety prawie pewien,że jeżeli redakcja zdejmie mu bana,to znajdą sie tacy,którzy sprowokują Go i potem będzie : a nie mówiłam,mówiłem.Redakcjo! Zdejm mu tego bana.Do licha, nie traktuj Go Redakcjo jak przestępcy .

• 2 weeks później...
Głosowałam na nie - lubię ludzi, którzy nie boją się płynąć pod prąd. A forma wypowiedzi? Rzecz gustu i wychowania - zawsze można taką wypowiedź olać!

nnatasza,

jak czytam twoje wypowiedzi, to tak jakbym słyszała swoje myśli. Jeszcze nigdy nie spotkałam kogoś tak podobnego do mnie. :D

Moim zdaniem, każdy może mówić co chce, ale w pewnych ramach. Nie można tolerować obrażania, wyzywania czy grożenia. Tylko to, że mogę się z kimś nie zgadzać, nie upoważnia nikogo do pisania „moim przeciwnikom mówię CWWD”. Na ulicy jak ktoś mnie wyzywa to mogę albo go olać, albo dać mu w mordę, tutaj nie mogę się bronić, dlatego uważam, że reakcja Redakcji była słuszna. Bronienie kogoś, kto tak się zachowuje, pisanie, że jest to jedynie upór przy swoim, płynięcie pod prąd jest błędnym czytaniem wolności. Można się z kimś nie zgadzać, mieć swoje zdanie, ale nie można obrażać kogoś, kogo się nawet nie zna.

Jak tak weynrob zależy to można mu oczywiście dać kolejną szanse. Inna sprawa, że przed wyrzuceniem z forum, dobrze by było wcześniej upomnieć osobę, która robi coś nie tak i dać jej możliwość "poprawy".

Głosowałam na nie - lubię ludzi, którzy nie boją się płynąć pod prąd. A forma wypowiedzi? Rzecz gustu i wychowania - zawsze można taką wypowiedź olać!

nnatasza,

jak czytam twoje wypowiedzi, to tak jakbym słyszała swoje myśli. Jeszcze nigdy nie spotkałam kogoś tak podobnego do mnie. :D

:oops: :oops: :oops:

• 4 weeks później...
Proszę zapoznać się z moimi wypowiedziami i zagłosowć czy admin słusznie zrobił usuwając mnie z forum po dyskusji z .Część postów jest usunięte ale mam nadzieję że co niektórzy znają temat.

Występowałem jako i a teraz

największą karą dla ciebie drogi robi byłoby jakby nikt się nie ustosunkował do twojego posta :D

a że nie mam nic przeciwko chamstwu któremu należy się

przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom

więc nabijam ci frekwencję

pozostając w głębokim niezmąconym szacunku

pozdrawiam cię k ... sko grzecznie :D

ps. dodam że jestem zaskoczony że aż tyle osób cię nie lubi

choć myślę że spodziewałeś się lepszego wyniku :)

musisz jeszcze nad tym popracować