waldoch 29.09.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam. Chciałbym zaoferować swoje usługi w zakresie prac elektrycznych. Od dłuższego czasu wykonuję instalacje elektryczne w domach, mieszkaniach, sklepach, halach itp. według konkretnych projektów, lub ustaleń z klientami. Doświadczenie zdobyłem wykonując wiele rozbudowanych instalacji, poprzez współpracę z projektantami wnętrz oraz uczestnicząc w licznych szkoleniach dotyczących wszelkich innowacji w elektryce.Gwarantuję szybko, solidnie wykonaną pracę, oraz bezpieczne i bezawaryjne użytkowanie wykonanej przeze mnie instalacji. Największą rekomendacją są zdjęcia wykonanych przeze mnie prac, oraz pozytywne opinie klientów którzy mieli okazję ze mną współpracować. Poza nowymi instalacjami zajmuję się również:• usuwaniem usterek , awarii i modyfikacjami istniejących instalacji • wymianą tablic bezpiecznikowych • montażem odkurzaczy centralnych. • Instalacjami alarmowymi, sieci komputerowych i TV Budowę kończę przygotowaniem dla klienta płytki zawierającej zdjęcia instalacji, oraz opis bezpieczników w rozdzielnicy głównej, a w razie potrzeby pomiarami odbiorowymi. Na terenie trójmiasta i okolic oferuję darmowa wycenę.zadzwoń umów się na spotkanie a napewno przygotuje dobrą cenowo ofertę!!!! Pytania proszę kierować na maila : [email protected] lub tel. 0502-791-800 begin_of_the_skype_highlighting**************0502-791-800******end_of_the_skype_highlighting Zainteresowanym mogę podesłać więcej zdjęć moich prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adammk2 17.07.2018 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Solidny elektryk https://elektryktrojmiasto.pl do instalacji awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts