zbychjan 30.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Szukam spolidnego wykonawcę dachów w okolicach Lublina. Interesuje mnie całość, od więźby po pokrycie (z oknami połaciowymi) z obróbkami. Będę wdzięczny za wszelkie rady i informacje.Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemini029 11.10.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam. Niestety nie zrobię ci dachu bo działam i mieszkam koło warszawy , nie robię więźby a tylko pokrycia. Mam radę pojeździj po okolicy popatrz gdzie jest estetycznie wykonany dach i zapytaj się inwestorów o wykonawcę. Na pewno ci pomogą i dadzą namiar. Zapytaj się czy nie było jakiś usterek a jeśli były czy nie było problemu z naprawą.(dekarz też człowiek i się myli)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts