filips 16.02.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Ciao Nie jestem pewien czy to jest dobry pomysl ale moze by tak sprobowac ustalic jaki dom bylby najbardziej poszukiwany. Kazdy z Was ma jakies swoje przekonania i nie chodzi mi o dyskusje nad tym co jest lepsze tylko o zebranie opini i argumentow. Jezeli kogos to zainteresuje to w nastepna Niedziele zrobie strone w ktorej pozbieram to co napiszecie. Cos w rodzaju : typ domu; rodzaj konstrukcji; materialy; ogrzewanie; zrodlo energi; ilosc pokoi; garaz albo wiata; salon z kuchnia lub osobno; koszt budowy; itd. Jezeli macie ochote to piszcie - kto wie moze sie przyda n.p. do przekonania zony o wyszszosci swiat ....... Ciao Filips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 17.02.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dom najlepszy w swiecie?tylko jedna odpowiedź przychodzi mi na myśl:w którym Twoja rodzina będzie "u siebie", albo inaczejbędzie dla Nich własnym miejscem na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 17.02.2004 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 No tak masz racje kwiatkor To tak troszke jak z moja Pania, ona wie dokladnie - dom ma byc solidny i ladny To tylko ja taki pajac jestem i sie przejmuje jaki kociol kupic Ale zarty zartami - nie bede sie upieral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Nie wiem co Ci z tego wyjdzie. Jakaś średnia. A ze średnimi to jest tak, że jak ja mam 1000zł, a ty nie masz nic, to wychodzi że obaj mamy po 500. I ja zupełnie nie rozumiem dlaczego Ty głodem przymierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 17.02.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Poczytaj na forum o tym co lepsze: ściana A czy sciana B, dachówka czy gont, czy blacha, itd, itp. tyle opinii ilu inwestorów. Bo najlepszy dom ma byc domem dla ciebie i twojej rodziny. A wiadomo, że nie ma dwóch takich samych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 PASYWNY, BLACHA MIEDZIANA NA DACHU, KONSTRUKCJA DACHU Z MODRZEWIA, OKNA DREWNIANO-ALUMINIOWE, UKŁAD SOLARNY ITD.. TOMASZOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 18.02.2004 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Nie obraz sie ale ja to widze tak: Jak masz jedna noge w piecu hutniczym a druga w pustce kosmicznej przy tem. zero absolutne to srednio (i statystycznie) jest ci SUPER i w sam raz!! Niestety (albo raczej cale szczescie) co czlowiek to opinia. Nic moim zdaniem nie wyjdzie konstruktywnego z tej dyskusji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 18.02.2004 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts