Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy - gazeta z forum - przeczytaj koniecznie!

Recommended Posts

Kochani Forumowicze,

Właśnie odebraliśmy, jeszcze (jak każde tradycja) ciepłe pierwsze egzemplarze gazety „Dziennik budowy - gazeta z forum”. Powiemy krótko: wyszło... W S P A N I A L E!!! Mamy na Forum MURATORA nie tylko dzielnych inwestorów, ale też zdolnych autorów, którzy o swoich budowach opowiadają w sposób pasjonujący.

Gratulujemy autorom i serdecznie dziękujemy za tak miłą współpracę! Dla redakcji przygotowanie gazety było - po prostu - przyjemnością. Szkoda tylko, że musieliśmy, z konieczności, wybrać tylko 10 dzienników. Potencjał forum jest o wiele większy!

Mamy nadzieję, że podzielicie naszą opinię...

Od 15 października w kioskach - „Murator” nr 11 - z dodatkiem:

„Dziennik budowy - gazeta z forum”

Zapraszamy do lektury!!!

• 2 weeks później...

Właśnie jestem po lekturze dodatku i muszę przyznać że czytając historie budowlane forumowiczów , wzruszyłam się bardzo :oops:

Niby wszystkie prezentowane dzienniki znam dobrze z forum i od dawna bacznie śledzę postępy ale to jednak nie to samo .

Wszystkim bohaterom dzisiejszego dodatku tym którzy jeszcze budują i tym którzy już wybudowali serdecznie gratuluję ,bo opisując w tak fajny sposób swoje zmagania budowlane pokazujecie że mimo różnych przeciwności WARTO !!!:)

Pozdrawiam

Ania

już wielokrotnie Forum pokazało swoją nietuzinkowość :yes:

ale tym razem ekran zamienił się w papier - pomysł okazał się rewelacyjny ( oczywiście mówię w swoim imieniu);)

ale jak tu wytrzymać do następnego numeru:rolleyes:

dołączam swe gratulacje dla uczestników i Redakcji :)

Ja po lekturze dodatku do MURATORA również jestem trochę zaskoczona tym PAPIEROWYM WYDANIEM...... myślałam, że wydawnictwo muratora stać na lepszy jakościowo papier ;)

Poza tym, odnalazłam swoje porady również w dzienniku budowy Cedryk bez tajemnic......nasza rocznica ślubu nie przypada 27 sierpnia tylko 29.08 i pod tą datą jest wpis ....poza tym autoryzowałam całkiem inny tekst .....no to są takie DROBNE NIUANSE ale za to zdjęcie wszystkie moje ;)

Mimo wszystko taka mała rzecz a cieszy :D

GRATULACJE DLA INNYCH FORUMOWICZÓW :D