admin1719498882 30.09.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kochani Forumowicze, Właśnie odebraliśmy, jeszcze (jak każde tradycja) ciepłe pierwsze egzemplarze gazety „Dziennik budowy - gazeta z forum”. Powiemy krótko: wyszło... W S P A N I A L E!!! Mamy na Forum MURATORA nie tylko dzielnych inwestorów, ale też zdolnych autorów, którzy o swoich budowach opowiadają w sposób pasjonujący. Gratulujemy autorom i serdecznie dziękujemy za tak miłą współpracę! Dla redakcji przygotowanie gazety było - po prostu - przyjemnością. Szkoda tylko, że musieliśmy, z konieczności, wybrać tylko 10 dzienników. Potencjał forum jest o wiele większy!Mamy nadzieję, że podzielicie naszą opinię... Od 15 października w kioskach - „Murator” nr 11 - z dodatkiem: „Dziennik budowy - gazeta z forum” Zapraszamy do lektury!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 13.10.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 To już tuż, tuż....nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 13.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.10.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ... ja tam dychę odżałuję... raz nie zawsze....niech stracę.... a składałem na betoniarę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 14.10.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ... ja tam dychę odżałuję... e tam nie płacz , pierwszy egzemplarz ponoć dostaniemy gratis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.10.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ..jasne... w grudniu..... tak jak cię lubię ( za całokształt )... tak nie wierzę w cuda...choć z drugiej strony święta idą.... może dostaniemy 11 pod choinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 14.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 serio serio wyczytałam w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.10.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ..no... trza ja jeszcze dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 15.10.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Właśnie jestem po lekturze dodatku i muszę przyznać że czytając historie budowlane forumowiczów , wzruszyłam się bardzo Niby wszystkie prezentowane dzienniki znam dobrze z forum i od dawna bacznie śledzę postępy ale to jednak nie to samo . Wszystkim bohaterom dzisiejszego dodatku tym którzy jeszcze budują i tym którzy już wybudowali serdecznie gratuluję ,bo opisując w tak fajny sposób swoje zmagania budowlane pokazujecie że mimo różnych przeciwności WARTO !!! Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 15.10.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 wzruszyłam się bardzo No dobra, zimno, ciemno, ale pójdę po gazetę...lubię się wzruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.10.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 już wielokrotnie Forum pokazało swoją nietuzinkowość ale tym razem ekran zamienił się w papier - pomysł okazał się rewelacyjny ( oczywiście mówię w swoim imieniu) ale jak tu wytrzymać do następnego numeru:rolleyes: dołączam swe gratulacje dla uczestników i Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 15.10.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 to ja trochę ponarzekam dla odmiany....chodzi mi o ten papier.... Murator w iście królewskim wydaniu a sam dodatek oszczędny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 to ja trochę ponarzekam dla odmiany....chodzi mi o ten papier.... Murator w iście królewskim wydaniu a sam dodatek oszczędny;) Potwierdzam niestety.... Ale...... oblatałam całe miasto (bardziej wieś hehe) i w końcu dostałam. Gratuluję wszystkim... lekturka do podusi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ja równiez GRATULUJE wszystkim !!!! ..dodatek zachowam sobie na pamiatke:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.10.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ja po lekturze dodatku do MURATORA również jestem trochę zaskoczona tym PAPIEROWYM WYDANIEM...... myślałam, że wydawnictwo muratora stać na lepszy jakościowo papier Poza tym, odnalazłam swoje porady również w dzienniku budowy Cedryk bez tajemnic......nasza rocznica ślubu nie przypada 27 sierpnia tylko 29.08 i pod tą datą jest wpis ....poza tym autoryzowałam całkiem inny tekst .....no to są takie DROBNE NIUANSE ale za to zdjęcie wszystkie moje Mimo wszystko taka mała rzecz a cieszy GRATULACJE DLA INNYCH FORUMOWICZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.10.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No a gdzie ujawniony ponury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 16.10.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 wspaniale GRATULUJE wszystkim ale co tam narzekacie z tym papierem, taki szary lepiej będzie sie komponował w antyramie wisząc na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.10.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 jestem załapałam się szkoda ze papier faktycznie słaby...ale dodatek ekstra. oby częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.10.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dziękujemy za Wasze miłe słowa. Chcieliśmy, by Gazeta sprawiła Wam przyjemność i była pamiątką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts