Endriuszka 30.09.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 jak w termacie moze ktos wie gdzie możńa kupić np. ślimak (prowadzący ekogroszek) do komory spalania ??? bo rozbierałem piec na czynniki pierwsze, czysciłem go itd... i okazało sie ze kawałek ślimaka nadaje sie do wymiany Piec Galmet 25KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.09.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No jak to gdzie? W sklepie A tak na poważnie, to nawet nie wiemy gdzie mieszkasz, to jak mamy Ci pomóc. Dzwoń do Galmeta i spytaj się o lokalnego przedstawiciela z częściami zamiennymi. Albo pewnie możesz też zamówić z wysyłką u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.10.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 jak w termacie moze ktos wie gdzie możńa kupić np. ślimak (prowadzący ekogroszek) do komory spalania ??? bo rozbierałem piec na czynniki pierwsze, czysciłem go itd... i okazało sie ze kawałek ślimaka nadaje sie do wymiany Piec Galmet 25KW Serwis może sporo kosztować - spróbuj 0603-166-606 - producent ślimaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts