konders1979 30.09.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam, jakieś 3 lata temu kupiłem działkę budowlaną, nastepnie projekt, uzyskałem pozwolenie na budowę,... od tego czasu zmieniła się moja sytuacja i już nie jestem zainteresowany budową domu, mam pytanie: 1. jak długo ważne jest pozwolenie na budowę?2. czy w razie sprzedaży działki i akceptacji przez kupującego projektu może on skorzystać z tego pozwolenia na budowę. czy musi się ubiegać o nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 06.10.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Pozwolenie na budowę z tego co wiem ważne jest 3 lata. Pozwolenie jest wydane na Twoje nazwisko, więc nabywca musi wystąpić o nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabadeus 11.12.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Nie musi wystepowac o nowe wystarczy przeniesć pozwolenie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts