potrzebujący13 30.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) Oferujemy pomoc w uzyskaniu odszkodowania osobom posiadającym grunty, przez które biegną urządzenia przesyłowe doprowadzające energię elektryczną, gaz, płyny i parę na działkach, gruntach rolnych itd.Wysokie kwoty odszkodowań i umowy na dalsze korzystanie z gruntu do celów przesyłowych które należa sie każdemu u pewnej i sprawdzonej kancelarii która ma juz setki wygranych spraw tego rodzaju! Proszę nie czekać! Odszkodowanie należy się nawet za jeden słup! Zapraszam do rozmowy:Kontakt: tel. 797-384-461 email: [email protected] Edytowane 11 Października 2010 przez potrzebujący13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matrix061 11.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam.Jestem właścicielem działki od 3lat i na mojej właśnie działce stoją 3słupy energetyczne?Byłem z tym u prawnika..koszty załozęnia sprawy są ogromne a co do ryzyka sprawy czy zostanie wygrana sam niewie..chciałbym sie zapytać jak jest u Was?oraz jaka skuteczność?bo słyszałem że to najlepsza korporacja bo takich spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potrzebujący13 11.10.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Proszę Pana, w naszej korporacji jest 100%skuteczność i setki wygranych spraw związanych z tym co wymieniłem w ogłoszeniu. a oczywiście Pan o odszkodowanie mozę sie ubiegać. Zapraszam do kontaktu telefonicznego ponieważ za kilka lat bedą problemy z uregulowaniem takich spraw i ludzi potracą ogromne kwoty u ludzi którzy ogłaszaja sie żę zajmujasie tym a efektów nie ma nawet po dwóch latach...u nas trwają krótko rozprawy z wielkim efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.10.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Matrix061 Kurna chata korporacja mówisz taka super ? Cholera mam kable nad działką moze by pomogli. Tylko ten korproacyjny meil, no nie wiem korporacja prawna buziaczek.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potrzebujący13 12.10.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Przepraszam za email. Podaję nowo utworzony bo email firmowy lubi często być przepełniony.a Tutaj mój firmowy.Pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matrix061 17.10.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Po długim zastanowieniu zdaje relację z tego tej korporacji co Pan sie tu ogłosił. Podpisaliśmy umowe i myśłe zę to dobry pomysł. nie dość zę będę walczył o słupy które przeszkadzaja jakby chciał wiechać dużym samochodem pod dom to i za linie które idą na skos przez działkę moim zdaniem to chyba najlepsza Polska firma prawnicza która umie sie tym zająć:)dam znać jak cos juz będę wiedział gdyż myśle żę każdemu się to przeda prędzej czy później.Pozdrawiam forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 18.10.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 dziwny ten dialog dwóch forumowiczów zarejestrowanych w niedługim czasie i udzielających się akurat na temat słupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matrix061 18.10.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Niweim czy dziwny.ja sierejestruje wtedy kiedy poszukuje pomocy a nie na każym portalu gdzie popadnie.większość tak robi.a Jeśli jest jakaśkonkurencja wogec tego Pana co siewyżej ogłosił to to samo Pan/Pani mogłaby/mógłby zrobić to bym sie zgłosił w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 13.12.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Cgyba jakieś lanie wody.Ciekawe czy zgodzą się prowadzić sprawę za 40% odszkodowania za słup i linię, lub za 100% odszkodowania za czas zalegania słupa jeśli zmuszą zakład do usunięcia w określonym czasie od wygrania spawy np 100 dni.pozdrawiamZientas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettawiacek 12.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czy ktoś z forumowiczów otrzymał odszkodowanie za słup energetyczny lub gazociąg za posrednictwem firmy FENIKS lub jakiejś innej. Proszę o info, gdyż chciałabym się również ubiegać o odszkodowanie e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 19.04.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Czy ktoś z forumowiczów otrzymał odszkodowanie za słup energetyczny lub gazociąg za posrednictwem firmy FENIKS lub jakiejś innej. Proszę o info, gdyż chciałabym się również ubiegać o odszkodowanie e-mail [email protected] Podpisalem w styczniu z nimi umowe i czekam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts