Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ODSZKODOWANIA OD ZAKŁADÓW ENERGETYCZNYCH ZA SŁUPY Na DZIAŁCE!!

Recommended Posts

Oferujemy pomoc w uzyskaniu odszkodowania osobom posiadającym grunty, przez które biegną urządzenia przesyłowe doprowadzające energię elektryczną, gaz, płyny i parę na działkach, gruntach rolnych itd.

Wysokie kwoty odszkodowań i umowy na dalsze korzystanie z gruntu do celów przesyłowych które należa sie każdemu u pewnej i sprawdzonej kancelarii która ma juz setki wygranych spraw tego rodzaju! Proszę nie czekać! Odszkodowanie należy się nawet za jeden słup! Zapraszam do rozmowy:

Kontakt: tel. 797-384-461 email: [email protected]

Edytowane przez potrzebujący13

• 2 weeks później...
Witam.Jestem właścicielem działki od 3lat i na mojej właśnie działce stoją 3słupy energetyczne?Byłem z tym u prawnika..koszty załozęnia sprawy są ogromne a co do ryzyka sprawy czy zostanie wygrana sam niewie..chciałbym sie zapytać jak jest u Was?oraz jaka skuteczność?bo słyszałem że to najlepsza korporacja bo takich spraw.

Proszę Pana, w naszej korporacji jest 100%skuteczność i setki wygranych spraw związanych z tym co wymieniłem w ogłoszeniu. a oczywiście Pan o odszkodowanie mozę sie ubiegać. Zapraszam do kontaktu telefonicznego ponieważ za kilka lat bedą problemy z uregulowaniem takich spraw i ludzi potracą ogromne kwoty u ludzi którzy ogłaszaja sie żę zajmujasie tym a efektów nie ma nawet po dwóch latach...u nas trwają krótko rozprawy z wielkim efektem.

Po długim zastanowieniu zdaje relację z tego tej korporacji co Pan sie tu ogłosił. Podpisaliśmy umowe i myśłe zę to dobry pomysł. nie dość zę będę walczył o słupy które przeszkadzaja jakby chciał wiechać dużym samochodem pod dom to i za linie które idą na skos przez działkę:) moim zdaniem to chyba najlepsza Polska firma prawnicza która umie sie tym zająć:)dam znać jak cos juz będę wiedział gdyż myśle żę każdemu się to przeda prędzej czy później.Pozdrawiam forumowiczów:)

Niweim czy dziwny.ja sierejestruje wtedy kiedy poszukuje pomocy a nie na każym portalu gdzie popadnie.większość tak robi.a Jeśli jest jakaśkonkurencja wogec tego Pana co siewyżej ogłosił to to samo Pan/Pani mogłaby/mógłby zrobić to bym sie zgłosił w tej sprawie?

• 1 month później...
  • 3 months później...