mimka27 01.10.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 WitamMam pytanie jak sobie poradziliście z pomieszczeniem różnych rzeczy typu torby podróżne,torebki ,buty,śpiwory,krzesła turystyczne i wiele innych podobnych do tych? Upychanie wszystkiego w szafach nie bardzo mi odpowiada choć przyznam się,że częściowo tak zrobiłam.Macie jakieś pomysły jak to pochować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.10.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Krzesla turystyczne w garazu wisza, torby podrozne w szafach rozsowanych na najwyzszych polkach razem z ozdobami swiatecznymi (wchodze na drabinke dwa razy w roku jak potrzebuje na wyjazd).Swoje torebki w sypialni, bo co jakis czas zmieniam, rowniez deska do prasowania w szafie w sypialni. Co do butow to w wiatrolapie zawsze sa letnie lub zimowe, reszta w szafie rozsowanej na dolnych polkach..Mopy, odkurzacz itp. w skrytce w szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.10.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Jeszcze nie mieszkam ale myślę że w domu nie będzie z tym problemu - jest garaż, stryszek, schowek pod schodami, spiżarka; w bloku to dopiero sztuka znaleźć na to wszystko miejsce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 06.10.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A może zrobienie pawlacza pod sufitem ułatwiło by Ci to zadanie. Pytanie tylko jakiej wysokości jest Twoje lokum. Ja mam komórkę przeznaczoną na takie bibeloty, a Twój problem mógłby rozwiązać właśnie pawlacz- oczywiście o ile warunki na to pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.10.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dodatkowe skladane krzesla, czesc sprzety turystycznego ma swoje miejsce w garazu.Torebki, torby, walizki w garderobie, przy sypialni bo jest ona spora i smialo sie tam popmiecily.Butu bez wzgledu na sezon sa w drugiej garderobie, ktora jest na dole pod schodami. Sa tam porobione szuflady z prawidlami i tylko sa zamieniane dwa razy do roku.Namiot, spiwory, ozdoby swiateczne i wiele innych rzeczy sa poskladane na poddaszu (pom. nad garazem) gdzie juz mamy porobiona czesc zabudowy, a zima bede robil kolejne zabudowy. Tym razem w sciankach cos w rodzaju scianek kolankowych ale z k-g, gdzie za nimi jest pustka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts