Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie to wszystko pomieścic?

mimka27

Recommended Posts

Witam

Mam pytanie jak sobie poradziliście z pomieszczeniem różnych rzeczy typu torby podróżne,torebki ,buty,śpiwory,krzesła turystyczne i wiele innych podobnych do tych? Upychanie wszystkiego w szafach nie bardzo mi odpowiada choć przyznam się,że częściowo tak zrobiłam.Macie jakieś pomysły jak to pochować?

Krzesla turystyczne w garazu wisza, torby podrozne w szafach rozsowanych na najwyzszych polkach razem z ozdobami swiatecznymi (wchodze na drabinke dwa razy w roku jak potrzebuje na wyjazd).

Swoje torebki w sypialni, bo co jakis czas zmieniam, rowniez deska do prasowania w szafie w sypialni. Co do butow to w wiatrolapie zawsze sa letnie lub zimowe, reszta w szafie rozsowanej na dolnych polkach..

Mopy, odkurzacz itp. w skrytce w szafkach.

Dodatkowe skladane krzesla, czesc sprzety turystycznego ma swoje miejsce w garazu.

Torebki, torby, walizki w garderobie, przy sypialni bo jest ona spora i smialo sie tam popmiecily.

Butu bez wzgledu na sezon sa w drugiej garderobie, ktora jest na dole pod schodami. Sa tam porobione szuflady z prawidlami i tylko sa zamieniane dwa razy do roku.

Namiot, spiwory, ozdoby swiateczne i wiele innych rzeczy sa poskladane na poddaszu (pom. nad garazem) gdzie juz mamy porobiona czesc zabudowy, a zima bede robil kolejne zabudowy. Tym razem w sciankach cos w rodzaju scianek kolankowych ale z k-g, gdzie za nimi jest pustka.