moniia01 01.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witam wszystkich forumowiczów:) Prosze o pomoc. Mam w łazience wnękę, która zakrywa pralkę. jest szeroka na 80 cm i wysoka na całą wysokośc ściany. Czym mam ja zabudować??? Roletą wewnętrzną czy zewnętrzną??? Njabardziej preferowałabym drzwiczki jednak łazienka jest bardzo wąska i taka opcja odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_z_wozu 01.10.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Żaluzją? (zwykła lub taka jak stosuje się w szafkach kuchennych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiliamym 18.02.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 po co zabudowywać, można ją świetnie wyeksponować montując ciekawe półki, czy planujesz zasłonić pralkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts