DACxxxAZ 17.01.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Zmień projektora bo ten troche zacofany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 17.01.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Nie mogę zmienic bo kończy projekt indywidualny, za drogi interes. Powoli się dogadujemy. A może jakieś niezbite argumenty? Zapytano mnie czy widziałam kiedyś podczas halnego fruwające dachy. Nie widziałam więc to jest ich argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudy8 27.04.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Temat stary ale może ktoś się wypowie co do mojego pytania. Dużo osób poleca deskowanie ale jak to jest z deskowaniem gdy nie jest ono uwzględnione w projekcie? Czy można deskować i dodatkowo obciążać więźbę? Było kilka tematów o odchudzaniu więźby i wiele osób pisało że nie można tego robić nawet gdy dajemy lżejsze pokrycie. Ok ale czy można robić to samo w drugą stronę tzn nie zwiększać przekroju więźby a zwiększać ciężar pokrycia przez deskowanie?W projekcie mam pokrycie dachówką betonową lub każdym lżejszym pokryciem. Na logikę deskowanie odpada. Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez hudy8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts