iwatom 02.10.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Myślałam, że strona z komentarzami nie będzie mi potrzebna, nawet zastanawiałam się czy ktoś zerka na nasze fotki w dzienniku, ale skoro pojawił się pierwszy odważny gość.... zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam Śliczny domek, jaki to projekt, rzuty jakieś poproszę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwatom 05.10.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Projekt jest indywidualny. Nie zastanawialiśmy się długo, czy szukać "gotowca" czy nie, bo zbyt dokładnie wiedzieliśmy czego chcemy. Na 100% w gotowym projekcie byłoby dużo przeróbek. Zrobiliśmy makietę domu jaki chcieliśmy + dwa domy do pokazania fachowcowi, które nam się podobały, ale żaden z nich niestety nie został zbudowany w Polsce, więc na żywo nie mogliśmy zobaczyć. Z tego wszystkiego architekt zrobił końcowy projekt. Nie mam też jako takich rzutów do pokazania, bo te, które mam są bardzo szczegółowe (mnóstwo technicznych danych, obawiam się, że będą nieczytelne po zmniejszeniu), a coś takiego fajnego, poglądowego jakie mamy w gotowych projektach, w naszym niestety nie występuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts