ciupol44 02.10.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam wszystkich!!! Mam problem z kupnem pieca-kotła uniwersalnego z podajnikiem!!!, chodzi mi głównie o taki piec-kocioł, w którym mógłbym palić normalnie, czyli otwieram drzwiczki i wsypuje,a zarówno żebym mógł od czasu do czasu wsypać do podajnika np. eko-groszek czy owies.(jakiej firmy polecacie?) Dodam że mój dom ma 140m2 Z góry dziękuje wszystkim za podpowiedź ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robson_2008 27.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam! Jest taki piec - HEF Eko Plus Uniwersalny Sam posiadam piec 25 kW i spisuje się rewelacyjnie, jest nawet możliwość zamówienia takiego pieca z bocznym zasypem ( podajnik z przodu , drzwiczki z boku ).Posiada stały ruszt i przy zmianie zasilania niczego nie trzeba wyciągać lub przestawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts