a3756 02.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Mam pytanie gdzie można znaleźć pełniejsza instrukcje do sterownika jak i do piece. I gdzie można ustawić krzywe grzewcze. Czy to normalne że temperaturę mam ustawioną na 19 stopni w pokoju gdzie jest sterownik jest 20,5 stopnia a piec co jakiś czas się włącza. Temperatura zasilania wynosi 37 stopni a powrotu 33.Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 (edytowane) KOCIOŁCELSIAteraz instrukcję i zeszyt do ręki i nie śpiesząc się zapisywać ustawienia i reakcję kotła na dane polecenia,ale pamiętaj, pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł,kocioł i Ty musicie się nauczyć bydynku Edytowane 3 Października 2010 przez 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a3756 03.10.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 dziękuje a dzisiaj też dostałem od instalatora instrukcje do obu urządzeń i znalazłem też jak regulować krzywe choć to tak prosto opisane nie jest. teraz jeszcze muszę ustalić które krzywe są ważniejsze tj które będą realizowane te ustawione na kotle czy te ustawione na celci. I jak macie ustawione pompki na 1 czy 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts