Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rpp...

Mały

Recommended Posts

Przecież nie Rada Polityki Pieniężnej!? :rolleyes: Jakoś nikt się nie kwapi do skomentowania tej sytuacji pomimo, że w TV jest to nadal nius. Niejaki dr Marek Kochan [specjalista od kreowania wizerunku? doradzał PiS i Kaczyńskiemu, UW] stwierdził, że jeżeli ktoś poprze Palikota, to będzie to świadczyć o jego kondycji intelektualnej. Nie powiedział tylko czy dobrze, czy źle będzie świadczyć. A jak Wy myślicie?

K.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Przecież nie Rada Polityki Pieniężnej!? :rolleyes: Jakoś nikt się nie kwapi do skomentowania tej sytuacji pomimo, że w TV jest to nadal nius. Niejaki dr Marek Kochan [specjalista od kreowania wizerunku? doradzał PiS i Kaczyńskiemu, UW] stwierdził, że jeżeli ktoś poprze Palikota, to będzie to świadczyć o jego kondycji intelektualnej. Nie powiedział tylko czy dobrze, czy źle będzie świadczyć. A jak Wy myślicie?

K.

Można było zobaczyć Palikota u Lisa ;))) Było dość ostro. Nie wiem czy on ma szanse na jakiś sukces bo faktycznie czasami potrafi obrazić z jednym zdaniu 2 ludzi. Jak dla mnie trochę zbyt odważny. Interesuje mnie za to sprawa piekarza któremu US rozwalił działalność za dawanie nie sprzedanego chleba bezdomnym. Podobno Palikot nie dał tych obiecanych 200 tys. tak przynajmniej wynikało by z dokumentu Władcy Marionetek (T. Sekielskiego). Może coś się zmieniło od czasu nakręcenia tego dokumentu?