darek2009 03.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/kr_liguria.htm Zastanawiam się nad tym projektem (m.in.) Ale mam wrażenie, że dach jest za duży i dominuje nad calością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 04.10.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Zgadzam się - dach do spółki z garażem. Na moje osiedle akurat nieźle by pasował, bo miałby sporo "pobratymców", czyli garaży z domami. Parter pod względem programu użytkowego bez zarzutu, a pod wielkim dachem tylko dwie sypialnie (drogi dach, a poddasze malutkie). Jeszcze jedna rzecz mi się nie podoba - elewacja z czterema małymi okienkami. Łuki, szprosy, kolumienki też nie mój gust, ale kwestie gustu zostawmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts