Monoceros 04.10.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mam taki problem .. Drogi dojazdowej od drogi gminnej mamy jakies 450 metrow. To nasza prywatna droga . Teren jest dosc gliniasty wiec przy wiekszym deszczu mozna zgibic tam kalosze i nie ma co mazyc aby osobowka tam wjechala.. Teraz caly czas gruzujemy droge ale idzie nam powoli. Ostatecznie nie chcemy aby droga po zakonczonej budowie wygladala jak gruzowisko tylko chcemy miec fajna droge do domu. Macie jakis pomysl czym i jak to zrobic aby bylo fajnie i niedrogo ? Chcielismy "kocie lby" ale koszta wyszyly ogromne zeby to mialo rece i nogi. Jak Wy rozwiazaliscie podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 04.10.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja wysypałem tłuczniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 04.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Po pierwsze wykorytować na 30-40 cm. Potem sypać gruz/kliniec ile kasy styknie. A na koniec jak zbierzecie fundusze na ostateczny ruch - możecie to przykryć kostką, ażurami, lub otoczakami polnymi 5-10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts