Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Murator 3/2004 cd. znajomych

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...no to jestem... :p

na str. 45/46 to Agnieszka... :p , czytać nie umiesz czy co... :roll: ? (dla mniej zorientowanych dodam - za cztery dni mam przerębane- gaga2... 8) )

na stronie 43 - uśmiechają sie do nas piękne(w moim ,,M" zielone... :p ) i inspirujące oczy Kasi... :roll: , no ale nie będę jej zdradzał do końca, niech się wypowie G.W. ... :wink: ...ale szybko bo nie wytrzymam zbyt długo... :-?

Zgłasza się maluczka najskromniejsza inwestorka z samiutkiego końca ;). Dziewczyny, jestem pod wrażeniem. I naprawdę jest mi miło występować w tak wspaniałym towarzystwie.

Chciałabym serdecznie pozdrowić wszystkie dzielne kobiety budujące dla których zabrakło w tym artykule miejsca. Wiem że jest nas duuużo wiecej. Bo ten artykuł jest również o Was!!

P.S. Kasia, ujawnij się proszę :)

Fajnych mam synów! :lol:

Luśka bardzo ładnych masz synów :)

U mnie Muratora /artykuł/ zrecenzowała narazie tylko młodsza córa i jak to nastolatka skwitowała ....dlaczego takie duże to zdjęcie rodzinne. Jak się teraz pokażę ludziom :o

Również czuję się zaszczycona, że znalazłam się na łamach Muratora w tak znakomitym towarzystwie. Dziewczyny chylę czoła przed Waszą walecznością i ..... zastanawiam się co ja tutaj robię ?

pozdrawiam

Edzia

Oj Edziu, jak przeczytałam wszystkie historie budujących dziewczyn, to ja wśród Was jestem bardzo malutka! Nie ukrywam, że miło jest poczytać o tym co było, bo i tak najważniejsza jest SATYSFAKCJA NA LATA :lol: Uwielbiam wpisywać różne sprawy w katalog marzeń spełnionych i dokonanych. I wszystkim Paniom budującym i czasem wątpiącym życzę satysfakcji na tym coraz bardziej kobiecym polu działania :lol: :lol: :lol:

PS. A płytka z roślinkami jest nad wyraz trafiona! I jaki piękny turkuć podjadek..... :o

Pozdrawiam wszystkie budujące Panie. Będę się pocieszała waszymi historiami przy kolejnym romantycznym wieczorze spędzonym wspólnie z meżem przy układaniu wełny na poddaszu.

Wspomnienie delikatnie (a raczej mniej delikatnie) kłujacej wełny w oczach, buzi i wszędzie gdzie tylko mozna działa na mnie jak najbardzieje pikantny afrodyzjak :lol: