tola 19.02.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 DZIEWCZYNYtak trzymać, mój mąż jest zdania, że kobieta powinna posadzić drzewo, wybudować dom i urodzić syna. A on powinien jej w tym pomóc.Luśka,jesteś kobietą spełnioną, drzewka rosną, domek stoi, a synowie jak marzenie! Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 19.02.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Dołaczam się do gratulacji i niech feminizm postępuje. Gratulacje Becikowi już przesłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 19.02.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Witam wszytkich UJAWNIAM SIE, Kasia - to ja Minuszka znana z Forum /niektórym pewno/. Poczytałam inne historie, naprawdę jest miło stwierdzić, że "baba też potrafi....." Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Minuszko, pozdrawiam, tak myślałam, że to ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 MINUSZKO Udowodniłaś, że kobieta potrafi i wybudować i wyglądać ekstra.Gratuluję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.02.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 No jasne! Po tych oczach poznać, że lwica!!!! Gratulacje super-dzielna Minuszko PS. ja też lew - czy to był klucz do reportażu? Edzia, Becik i Gaga2 - jaki znak Wam przyświeca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.02.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Witam gratuluje artykułów i Wszystkich poznałam Luska synowie super i domek Gratulacje wszystkim kobietkom teraz mi będzie łatwiej. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.02.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 PS. ja też lew - czy to był klucz do reportażu? Edzia, Becik i Gaga2 - jaki znak Wam przyświeca? Luśko, ten artykuł był miłym prezentem urodzinowym / choć przypadkowym/ od Redakcji , bowiem we wtorek obchodziłam swoje urodziny..... Wodniczka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 19.02.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Edzia, wszystkiego najlepszego. Widocznie te wodniki coś w sobie mają.... bo ja też Wodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.02.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Gaga , pewnie już mocno spóźnione ...te moje życzenia wszystkiego naj... No to narazie remis dwie lwice i dwie wodniczki Ciekawe jaki znak Becikowi przyświeca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.02.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Edziu, najlepszego urodzinowego i nie tylko !!!!!!! Nie umiem wklejać tych obrazków butelek z szampanem, u mnie masz prawdziwego No to nasz drugi wodnik też coś niebawem będzie obchodzić, albo już to może nawet uczynił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 20.02.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 MINUSZKO Udowodniłaś, że kobieta potrafi i wybudować i wyglądać ekstra. Gratuluję i pozdrawiam! Dziękuje Tola, dziekuje Luśka, Becik. Ehhh tak mi sie spodobało udzielanie wywiadów, że chyba wybuduje jeszcze jeden dom, oczywiście jak ten wykończę, a sama siebie przy okazji nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 20.02.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Gaga , pewnie już mocno spóźnione ...te moje życzenia wszystkiego naj... No to narazie remis dwie lwice i dwie wodniczki Ciekawe jaki znak Becikowi przyświeca ? No to jest 3:2 dla wodników . Ale mój Jacek - to lew - ale charakter zupełnie inny niż u Minuszki - myślami zawsze jest o kilka miesięcy do przodu, to ja raczej skupiam się na dniu dzisiejszym i nie zamartwiam na zapas . Urodziny obchodziłam 4-tego. I serdeczne życzenie urodzinowe dla drogich jubilatek-wodniczek - aby Wasze piękne domki cieszyły Was(hmmmm.....nas ) długo i by nigdy nie opuścił Was optymizm. Minuszko - też podejrzewałam właśnie Ciebie - że to Ty jesteś dzielną Kasią. Cieszę się bardzo. Również z tego że już jutro ( mam nadzieję ) będę mogła osobiście z Wami porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.02.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Becik, to niesamowite, ja też jestem z 4-go. do miłego zobaczenia w Warszawie gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.02.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Co w "Muratorze" - skomentuj... A w Muratorze była imprezka i teraz to juz wszyscy są znajomi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.02.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Prawdę mówisz... , nawet na zdjęciu grupowym obok Ciebie się załapałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 23.02.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Becik, to niesamowite, ja też jestem z 4-go. do miłego zobaczenia w Warszawie gaga2 Nooooo - właśnie się w sobotę na spotkanku z gagą dogadałyśmy - że nie tylko z tego samego dnia - ale również ten sam rocznik . Tylko ja ciutke starsza - o jakieś 8 godzin . Gaga, Luśka EDZIA - straaaasznie miło było Was poznać. Wspaniałe kobitki jesteście !! Minuszka - szkoda że Cię nie było. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 23.02.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Czesc Becik,Niestety sobota jest jedynym dniem, kiedy mogę cos załatwić, a że moja budowa "ruszyła pełną parą", więc z bólem serca musiałam sobie odpuścić spotkanie. Ale myślę, że następnym razem uda mi sie zorganizowac choć troche czasu i spotkać wszstkich z którymi spotykam się na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.02.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ja też baaardzo żałuję Minuszko, że Cię nie było - byłaś brakującą WIELKĄ pierwszą No i na zdjęciu Ciebie nie mamy.... Za to teraz bardzo serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za Twoje poczynania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 24.02.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Dziękuje Luśka, nawet nie wiesz ile te kilka miłych słów dla mnie znaczy, zwłaszcza, ze nie mam męża jak Wy i wszystko niestety jest na mojej głowie, ale cóż ..... do przodu Pozdrawiam wszystkich w ten zimowy /niestety/ poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts