rutek2000 05.10.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam ułamała mi się klamka (rękojeść - plastik z metalem w środku) w oknie.. Jest to okno starszego typu drewniane. Próbowałem jak myślę wszystkich sposobów - za wyjątkiem odkręcenia całego zamka z boku - mam nadzieję że się nie będzie to konieczne.http://natrzynieckiej.boo.pl/1/klamka.jpgNa zewnątrz nie ma żadnych śrubek itp... Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Słabo widać to z tego zdjęcia. Może ja nie kumam tego "typu" okna, a może mniej szczegółowe zdjęcie byłoby bardziej pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutek2000 05.10.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 http://natrzynieckiej.boo.pl/1/klamka1a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Chyba moja przeglądarka nie wyświetla całego obrazu, bo widzę tylko część zawiasową. Może spróbujesz mi wysłać fotki na maila? (adres wyślę na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.10.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) Klamka od typowych okien PCV też pasuje. Zamka nie trzeba wyciągać Pod rękojeścią jest zaślepka , delikatnie ja odgiąć i obrócić o 90 stopni. Pod nią są śruby bez Edytowane 5 Października 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutek2000 05.10.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Wielkie dzięki za pomoc!!! Zaraz pędzę do sklepu po nową! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.10.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Teraz widzę. To delikatnie może okazać się pobożnym życzeniem, bo zamalowane farbą potrafi przyschnąć. Może być potrzebny płaski wkrętak do podważenia. Poza tym..to okno nadaje się do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 10.10.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 jak kupujesz klamke to dokup tez do niej OKNO bo to co jest na zdjeciu to chyba juz samo zaczeło sie utylizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts