MORHOT 05.10.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Poszukuję na swój domek dachówki ceramicznej jak w temacie:Ponieważ mój faworyt Roben wycofał z oferty Fleminga czarna glazura rozglądam się za czyms innym...Trafiłem na koramica Renesansowa L15 w angobie szlachetnej - czy to dobry wybór? Czy dobry stosunek jakości do ceny?Jaką inną dachówkę w rozsądnej cenie, czarnym kolorze i w glazurze (ostatecznie angoba szlachetna) polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1331 05.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Skąd informacja, że Roben wycofał Fleminga w Tobago ? Bornholm Robena Też jest w Tobago tylko, że droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 05.10.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Czarno-brązowa Tobago glazurowana jak najbardziej jest...Nie ma już CZARNEJ GLAZUROWANEJ (czarnej jak smoła, takiej jakiej szukam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1331 06.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Czarna matowa juz rozumiem, ma Pan rację juz nie Malujemy małej średzkiej w tym kolorze w Robenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 07.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Polecam Tondach STODO 12 czarna glazura. Mi wyszła w rozsądnej cenie .... w tym roku zakładam na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 07.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Polecam Braas Celtycka kolor Czarny Lumino. Też chciałem Robena czarną glazure, ale z powodu wiadomego wybrałem Brassa. Wygląda pięknie na dachu. Nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 07.10.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No i jest wycena koramica Renesansowa L15 w angobie szlachetnej. Ku mojemu zdziwieniu jest raptem 2000 drożej niż Roben Chyba się zdecyduję, szczególnie, że podobno zamki lepsze itp... Choć ciekaw jestem o ile Koramic jest jakościowo lepszy od Robena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts