prawdziwy.anika 21.10.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 oooooooooooodzis rabat 30% na zarehttp://www.planetadesign.pl/?p= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.10.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zizi! Widzę,że mamy te same dylematy ;)Kuszą mnie te jonsony...Ale wciąż się zastanawiam.... Cikawa ta oferta z paged-mnie się podoba model:com,mona i elizabeth.Można bez problemu zamówić w białej skórze.Tylko niestety nie należą do tanich-od 560 zł/szt ( w skórze,tkanina 475 zł).A przy 8,10 szt-uzbiera się niezła sumka .Ale sprubóje wieczorem przekonać mężulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zizi! Białe ,lakierowane krzesło jest też moim marzeniem :)Znalazłaś gdzieś taki model ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.10.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) Kręcę się po niecie w poszukiwaniu krzeseł i...........już sama nie wiem . Może:http://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=1406&sName=KRZESLO-ONDO-SOAVE-white- lub http://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=913&sName=KRZESLO-ZENIT-white I białe i skórzane i nowoczesne i ładne........ Edytowane 22 Października 2010 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.10.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Lady in red znalazłam kilka krzeseł na wysoki połysk, ale nie powalaja mnie urodą na kolana: http://allegro.pl/aria-wloskie-krzeslo-biale-wysoki-polysk-i1273731457.html http://www.kler.pl/idp,676,idkat,20,DELFY_LUX.html http://www.kler.pl/idp,780,idkat,20,DIAPASON.html Zresztą wygdne też nie są, no i cenowo jak na razie nie do przeskoczenia.... Moj mąz natomiast chyba polubił Zarę, bo kazał mi domówć brakujące krzesełka Dzis był u nas znajomy, poprosiłam go zeby usiadł na krześle i powiedział szczerze, czy jest wygodne. Odpowiedział, że jest zarabiscie wygodne i nigdy by sie tego nie spodziewał po plastikowym krześle:) Ja natomiast dziś sie udałam, ażeby obejrzeć krzesło Como z pagedu. Przyznam że ciekawie się prezentuje na zywo i jest wygodne:) W poniedziałek zadzwonie do Pegedu i wypytam co i jak z Como w bieli, bo Pan z którym rozmawiałam w sklepie, nie miał zielonego pojęcia, że krzesełko moze być także w kolorze białym:( Znalazłam, też krzesło podobne z wygladu do Jonsona. Niestety do wygodnych nie należało:( Gdybys jednak zdecydowała się na Jonsona, to daj znać czy jest wygodne:) P.S. A męża przekonałaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 26.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Tapicerka raczej nieteges. Może mają inną do wyboru?Fajne te Jonsony, chociaż nie wierzę w ich skórzastość za tę cenę, a co się dzieje z białym skajem, wszyscy wiedzą. Szkoda, sama bym kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 26.10.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 mam w kuchni krzesla z bialej sztucznej skory i szczerze mowiac nic z nimi sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.10.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 z białym skajem dzieje się to samo co z białą skórą, tylko cena inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 27.10.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Znaczy biała skóra też żółknie? Bo biały skaj po roku wygląda ohydnie, własnie niedawno kuzynka wyrzucała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.10.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 może nie zółknie, ale też pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 27.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 hmmm,pewnie duzo zalezy od jakosci(skaj to w ogole chyba inna bajka)....mialam za starych dobrych czasow,kiedy meble mozna bylo kupic tylko na bazarze(brrrr) komplet z eko skory...jakies 10 lat u mnie stal,co prawda czarny,ale absolutnie nie pekal,potem posluzyl jakis czas na taras rodzicom....bratowa znowu swoj czysto skorzany naroznik i krzesla uzytkowala jakies lat 15 i skora byla miejscami ciensza i powycierana,tez zadnych pekniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 27.10.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Tapicerka raczej nieteges. Może mają inną do wyboru? Jeżeli piszesz to w odniesieniu do Como to faktycznie tapicerka jest do bani. Co do białego krzesełka komo to na razie tylko w katalogach jest pokazywane, bo jak dzis powiedziała mi Pani z Pagedu nie zapadła jeszcze decyzja o terminie wprowadzenia go do sprzedaży... Przy okazji ciekawe krzesła ma też Fameg z Radomska: http://www.fameg.pl/id/383/krzesla/a-9968/menu/179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.12.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Mam ochotę ta to krzesło fameg.Z białą ramą i szarą tapicerką. Mniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dziewczyny! Trochę czasu minęło od naszych krzesłowych dywagacji-krzesła u Was kupione? Może jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.03.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dziewczyny! Trochę czasu minęło od naszych krzesłowych dywagacji-krzesła u Was kupione? Może jakieś fotki? Faktycznie trochę już minęło. Ja niestety nie po zakupie 1 krzesła Zara nie zdecydowałam się na dokupienie większej ilości... Tymczasowo zainwestowałam w krzesło Ubran z Ikei w kolorze szarym, choć na moje oko jakiś on szarobeżowy. W dalszym ciągu rozgladam sie za krzesłami- nadal moim faworytem jest krzesło Como z Pagedu w białym kolorze z szarą tapicerką A Ty Lady wybrałaś coc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flanella 26.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dziewczyny, ja kupiłam krzesło dopiero 2 tygodnie temu i od razu chcę się nim pochwalić. Kupiłam białe, jest piękne, naprawdę wygodne. Nie wiem, dla mojeo stołu nie jest za niskie, jest idealne, a stół ma 76 cm wysokości Kupiłam narazie jedno, zbieram na kolejne, na rencie jakoś cięzko zakupić wszystkie od razu. Kobieta w tym sklepie naprawdę miła, zapewniła,że jeśli mi się nie spodoba, mogę odesłać. Zaryzykowałam,ale oddawać nie będę. Jestem trochę zła, bo kuzynka zobaczyła,usiadła i chce kupić takie same, a wiecie jak to w rodzinie... Chociaż ona chce kupić czerwone. Oparcie jest miękkie ale to dlatego,że nie może być profilowane ( tak mówi mój mąż). Był przeciwko kupowaniu zary,a teraz sam siedzi w niej całymi wieczorami i robi krzyżówki. Eh, ci faceci.... Na początku nigdy nie wiedzą, co jest dla nich dobre. Nie mam aparatu, więc zdjęc nie zrobię, telefonem - nie potrafię,ale zapewniam,że krzesło przy białym stole połyskowym wygląda cudnie. Ale się napisałam. A teraz dobranoc - pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 27.03.2018 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 (edytowane) Cześć Szukam solidnych krzesłem prostych i nowoczesnych do salonu. Czy włoskie krzesła się sprawdzają? Miał już ktoś? Edytowane 27 Marca 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts