efilo 26.04.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 przede wszystkim co by ładne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.04.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A gdzie można zobaczyć fotki nasadzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.04.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Efilo mam mega prosbe Mozesz mi podac nazwe i numer farby szarej z kuchni Mam znalazlam numer smietankowej a tej cos nie moge odszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 11660 kabe. a dopiero co pisałam że nareszcie nie muszę tego szukać przez google bo pamiętam. i co? i musiałam przez google znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 26.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Wielkie dziekiiiiiiiiiiiiiiii Jestes wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 idę na bieżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 na bieżnię powiadacie????A ciekawe po co????Przecież jesteś cienka jak przecinek....Domek piękny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 przecinek, dobre.. chyba w czcionce 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nie ważna grubość trzcionki, ważny znak interpunkcyjny. Ja raczej kropkę przypominam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 05.05.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Efilo jestem na etapie poszukiwania baterii kuchennej i ze zdjec wydaje mi sie ze Ty masz http://allegro.pl/teka-bateria-zlewozmywakowa-kuchenna-a1-b-chrom-i1574355613.html ( sorry za linka z allegro) Jezeli Ty masz ta baterie to powiedz co o niej sadzisz ? czy jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 tak to moja bateria. nie mam jej nic do zarzucenia. bardzo wygodna w użytkowaniu. z wyciagana wylewką nic się nie dzieje (łatwo wyciągnąć łatwo włożyć, sama nie wypada - oczywiscie jest dość spory opór, ale nie na tyle żeby jakoś masakrycznie sie siłować). obracanie bardzo lekkie - bez najmniejszego wysiłku przekrecasz z lewa na prawo. sam mieszacz jest zwykły więc bez żadnych problemów - łatwo i wygodnie ustawiasz zarówno temperature jak i strumień. i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 05.05.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Bardzo dziekuje za szybka odpowiedz A czy to czarne to jest gumowe? moze masz jakies zdjecie gdzie widac ja blizej?Mam zlewozmywak duzyyyyyyyyy ale jednokomorowy bez ociekacza i zastanawiam sie czy ona bedzie dobrze wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 chyba najbliżej to widać ją na zdjęciach folderowych to czarne jest tak jakby gumowe. nie wiem co to za tworzywo ale jest mile w dotyku i matowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 10.05.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Cześć Efilo, wysłałam Tobie maila z pytaniem odnośnie lampek, które masz w jasnej łazience (italux - halogen z kryształkiem). Chciałabym wiedzieć,jakie światło dają, czy jest wystarczające,czy raczej należałoby pomieszczenie doświetlić, jeżeli w zamyśle mam wykorzystanie ich w małej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.05.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 sorkiczytałam na telefonie i jak usiadłam przed kompem to mi zdążyło wylecieć z pamięci.moje WRAŻENIA są takie że jest trochę ciemlaźnie. choć z drugiej strony jedna taka doświetla mi cała pralnie i w sumie nie potrzebuje wiecej światła. niemniej jednak jak za pierwszym razem je zapaliłam to byłam niemile zaskoczona ilością światła. z tym że wiesz.... stoję na stanowisku że jak coś ma oświetlać to porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 10.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dzięki fakt, jest taki że fajnie te lampki wyglądają i chyba sie na nie zdecyduje ale w takim razie jako dodatek do głównego oświetlenia Dziękują za szybką odpowiedź tym razem Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 12.05.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 efilo właśnie skontaktowałam się z poleconym stolarzem i czekam na wycenę Strasznie Ci dziękuję za info i mam nadzieje że cena będzie ok Szkoda tylko że nie odkryłam wcześniej Twojej strony w Muratorze Nasze doświadczenia z poleconym nam wykonawcą zakończą się niestety chyba w sądzie. Dzisiaj zawozimy dokumenty do kancelarii... No nic, chciałam Cie zapytać o pewną poradę dotyczącą kuchni. Czy z białą lakierowaną kuchnią z otoczką nawisów suchotynkowych, cokołów i stołu z orzecha włoskiego + czarnego AGD z Siemiens'a będzie ładnie komponował się czarny lakobel na ścianie pomiędzy szafkami oraz czarny blat? No i jeszcze kwestia grubości granitu. Pierwotnie miało być 5 cm. Co do kwestii oświetlenia, to w pełni się z Tobą zgadzam! Nie znoszę półmroku !! Jesteśmy właśnie na etapie zakupu żarówek ledowych i zaczynam się gubić w ogromie wyboru. Sprzedawca z Lumino zachęca nas do firmy LEDION z mocą oświetlenia porównywalną z ok. 30W halogenu. Mam wrażenie że to mało, choć zupełnie się na tym nie znam ... Mogłabyś się wypowiedzieć w tej kwestii ze swojego doświadczenia? Na tym etapie potrzebuje je do poniższych opraw: http://www.aquaform.pl/natynkowe,QUPET_FINE,p29,polish.html http://www.lampowo.pl/go/_info/index.php?id=12989&item=1&idc=9&page=2 http://www.aquaform.pl/natynkowe,_SQUARES_50x2_ON_230V,p196,polish.html Ostatnia z nurtujących mnie rzeczy to Twój wykonywany zawód Bo analizując wypowiedź pracy w domu obstawiam na zawód projektanta lub tłumacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.05.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 ani jedno ani drugie jak na razie jedyne sensowne 'żarówki' ledowe jakie miałam w ręku zżerały aż 7W druga sensowna oprawa która 'naprawdę świeci' to ledino z philipsa u młodego w pokoju: 1x7,5W i 3x2,5W ! dodam że nie uznaje żarówek wykonanych z tysiaca małych ledów - te owszem - ostro świecą jak się na nie spojrzy ale już raczej światła zbytnio na dalszą odległość nie emitują. tylko powerledy! oczywiście to moje prywatne zdanie do którego mam prawo. nie wiem co prawda jaki kolor mają 'nawisy' ale będzie się ładnie komponowało. ja bym się tylko zastanowiła nad cokołem z granitu zamiast lacobelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.05.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 takie to moje 7W http://spie.org/Images/Graphics/Newsroom/Imported/1479/1479_fig4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 12.05.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Cokół czyli część przypodłogowa i nawisy czyli część nad szafkami są z orzecha włoskiego (duże, wyraźnie zaznaczone słoje i ciepła tonacja drewna) natomiast lakobel był brany pod uwagę na ścianę pomiędzy szafkami górnymi i dolnymi Bo nie wiem czy dobrze to wcześniej wytłumaczyłam. Dylemat mam też co do grubości blatu czy 5 cm może wydawać się za dużo ?? Słyszałam że teraz podobno wracają do mody znowu cieńsze, choć sceptycznie do nich podchodzę. A co do zdjęcia załączone żarówki, to ma ona jakąś nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts