INEZ2007 13.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Efilo 100 lat mnie nie było ...wielkie gratulacje, wnętrza cudne ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 06.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 elfio przypomnij koniecznie jak się nazywają lampy w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.12.2011 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 efilo, napisz mi,prosze z jakiej firmy masz kabine prysznicowa.Z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.12.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 proximka - lacrima hazeleyes - to ronal, robiliśmy na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 efilo, dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 08.12.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 CUDOWNY DOM!!!gratuluję gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://img64.imageshack.us/img64/8964/snowflakechristmascardp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ten dom jest absolutnie.... boski.... Przepraszam, ale na więcej słów się w tym momencie nie zdobędę - zatkało z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja z prośbą- szafki wiszące- białe- z napisem stojącym LOVE- są robione na zamówienie? ,jaki mają mniej więcej wymiar?Co to za uchwyty? Gdzies widziałam odpowiedzi na te pytania ale teraz nie mogę znaleźć?Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja z prośbą- szafki wiszące- białe- z napisem stojącym LOVE- są robione na zamówienie? ,jaki mają mniej więcej wymiar?Co to za uchwyty? Gdzies widziałam odpowiedzi na te pytania ale teraz nie mogę znaleźć? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! szafki były robione na zamówienie, a uchwyty to pewnie Zobal (ale nie jestem pewna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.01.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 hejka szafke robil mi gosciu od kuchni albo gosciu od mebli łazienkowych - zrobi ci jakikolwiek stolarz kuchenny. uchwyty to ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Efilo, czy Ty masz parapety z jesionu? Czy one sa olejowane czy lakierowane...czy jakies...inne jeszcze? prosze Cie o odp, bo dzis zobaczylam swoje parapety i chce mi sie płakac...a dodam, ze miałam nadzieje, ze beda choc w połowie tak piekne, jak Twoje:cry: Tymczasem, wyglądają, jak ...tania boazeria:cry: juz mówilam stolarzowi, ze bedzie poprawiał Edytowane 19 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ponieważ zależało mi na zachowaniu spójności parkietu, listew, drzwi i parapetow wszystko robione ta sama bejca i pozniej lakierowane bezbarwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O właaaaaśnie właśnie Czy ja już Ci dziękowałam za namiar na liswty? ??? Dzięki wielkie! Są super. Sama osobiście je bieliłam i lakierowałam. Wyszło pięknie Efilo, to Ty masz gotowy finishparkiet (w pokojach dzieci) czy w końcu coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 efilo, czyli one sa pomalowane...pamietasz moze nazwe/kolor bejcy? moje parapety mają mnóstwo sęków, przebarwien,np dwie klepki zewnetrzne sa jasniutkie, a srodkowa...prawie brązowa od sęków...w ogóle, jakies takie niechlujne...nie sa jeszcze zamontowane i zakazałam dotykania ich, dopóki nie rozmówie sie z "fachofffcem":confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Efilio czy mogłabyś mi na priva przesłać namiary na stolarza od szafek w łazience , i firmę gdzie kuchnię robiłaś?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjka 22.01.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 hej, CZy moglabys powiedziec jaki gres lezy w kuchni? Chyba nie jest polerowany...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 03.02.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Jesu... no i mnie się mój dom już wcale nie podoba wszystko wypadło tak blado i zwyczajnie... a Twoje wnętrza są zachwycające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.02.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jesu... no i mnie się mój dom już wcale nie podoba wszystko wypadło tak blado i zwyczajnie... a Twoje wnętrza są zachwycające Aniula_bi, bez przesady - masz bardzo ładny dom:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 nie dostałam powiadomień wiec nie zaglądałam. pewnie już za późno ale mimo to odpisuje: hazeleyes - parapety malowane tym samym co wszystko - bejca loba pro color i na to lakier mat. z tym że twój problem to nie jest kwestia sposobu malowania ale doboru tarcicy przez stolarza - ja miałam wybrane specjalne jasne bezsękowe drewno. jesion jest w trzech selekcjach - z sękami, bez sęków ale z ciemnymi wstawkami (często zwany select) i samo jasne (premium, a czasami niektórzy właśnie to nazywają select) Basia jak to nadal aktualne wyslij mi priv jjka - to piemme fashion w kolorze ivory. polerowany? newa! to lapato, szkliwiony aniula dzięki ale tak naprawdę mój dom już na pewno się zdeka zdezaktualizował. poza tym u nas mimo wszystko rządziło podejście funkcyjne więc wiele wodotrysków które widzę w innych domach omijalismy szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts