malkul 14.10.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Tak mają lenie. Każda przeglądarka ma opcję automatycznego sprawdzania pisowni. NIE oceniaj !!!!!!! Ja zawsze pisze szybko (mam zawsze bardzo mało czasu niesteyty) i tez mi się trafiają literówki lub byki !!! I co z tego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 forum ma to do siebie że ludzi sie ocenia po tym co piszą. więcej nie napiszę bo jestem gospodynią i mi nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 14.10.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Efilo, omdlewam z zachwytu. przepięknie. jedyne chyba czego bym u siebie nie zrobila to firany w pokoju dzieciny (ale to dlatego ze nie cierpie zdejmowac, prac i wieszac z powrotem). No i u mnie róż odpada, gdyz syna mam, ale to się samo przez się rozumie;) Mam pytanie, byc moze odpowiedz na nie byla, ale skoro omdlalam, to moglam nie zauwazyc - co to za glutowate lampy wiszą nad Twymi kanapami? Baaaardzo mi się podobają, szukam czegos zwisającego nad stol okrągły pod antresolą. Pozdrawiam ciepło,Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 to lacrima vistosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Powiedz mi Efi... jeśli jest ta lampa zamknięta szkłem od dołu to nie ma bata, że muchy, komary tam nie będą ... To w jaki sposób umyjesz ten klosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 takim wyciorem do komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 noooooo właśnie.... Jak moja babcia narzekała, że ma b. dużo kryształów do mycia to dziadek jej kazał do pralki włożyć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.10.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hej, jestem i ja, ale nie będę o nic pytać ani błędów robić. Posiedzę sobie i ponapawam się przestrzenią i czernią łazienek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 14.10.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Efi, ja nie komentuje, bo pewnie moje zdanie na temat swoich przestrzeni już znasz! Mam pytanie, kiedyś pokazywałaś-jeszcze w swoim starym wątku - fajną ławeczkę do przedsionka. Szukam czegoś fajnego, na czym można przycupnąc. Jeżeli przypadkiem przypomnisz sobie ten mebel-będę wdzięczna za wskazówki!!! Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2010 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 witaj joliska manday nie wiem czy trafie bo ławeczek znalazłam srylion ze względu na moje poszukiwania ale jest szansa że to któraś z d2. ide pośledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2010 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 takie? http://www.dobrydesign.pl/zdjecia/produkty/pause_4_lawka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 15.10.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No właśnie takie;) Co to jest i gdzie można je kupić (o ile masz pojęcie oczywiście)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 15.10.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 już chyba znalazłam we właściwościach-dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 oczywiscie że wiem bo zdjęcie wkleiłam ze sklepu d2 właśnie (to dwa to kwadrat ) czyli... www.dobrydesign.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowapanienka 15.10.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dołączam do grona osób zachwyconych. Pod wpływem tych zdjęć zastanawiam się nad rezygnacją z ciemnej podłogi na rzecz jasnej Korzystając z okazji - mam pytanie o podłogę w salonie. Czy to dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 jesion w selekcji exclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 16.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 a ja mam pytanie z innej beczkipisałaś, ze masz wykładziy - u góry, tak?czy mogłabyś wstawic zdjęcie, jak masz je wykończoen przy ścianie i przy drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 16.10.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 (edytowane) MargulkaJesli ci to przeszkadza to przepraszam.. Leniem akurat nie jestem ale kozystam z przeglondarki w telefonie a ona nie ma tej opcji ale nie mniej jednak sorki. Pozdrawiam Edytowane 16 Października 2010 przez LKJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LKJ 16.10.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 (edytowane) Efilo dziekuje za odp pozdrawiam Sprawdzilem bendzie moja Edytowane 16 Października 2010 przez LKJ Byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.10.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 LKJ, jak na dyslektyka popełniasz zbyt konsekwentnie błędy określonego typu. Dla mnie to nie choroba, ale upierdliwa maniera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts