efilo 16.10.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 a ja mam pytanie z innej beczki pisałaś, ze masz wykładziy - u góry, tak? czy mogłabyś wstawic zdjęcie, jak masz je wykończoen przy ścianie i przy drzwiach? nie wiem czy o tym pisałam ale faktycznie mamy wykładzine w jednym pokoju. przy ścianie są normalne listwy przypodłogowe z lakierowanego mdf (jak w sypialni). próg jeszcze nie jest wykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 16.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Fantastyczne wnętrza! Piękne! A te lampy.....ach.......Bardzo podoba mi się też projekt domu- super okna!!!Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 witam Efilo, musisz mi powiedzieć z jakiej firmy masz głośniki w salonie bo super wyglądają, no i oczywiście ile kosztowały, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.10.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 efilo przyszłam ci oddać hołd! i to nie tyle za piękne i z nieziemską konsekwencją wykończone wnętrza - bo o tym już pisałam, ale za nadludzką cierpliwość w odpowiadaniu na pytania! niesamowita jesteś.. no dobra.. a mojej Vasy jak nie było, tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.10.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dzień dobry, ja z prośbą o fotkę zapalonych lamp w salonie- tak wieczorem. Interesuje mnie jakie światło dają te fajowe wielkie lampy. Jakie żarówki są w nich?Czy są w stanie oświetlić dobrze salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 skabusiusorki za tą vasę ale myślałam że tylko maryś o nie pytała a ona sobie obejrzała od razu wtedy na żywo acca, postaram się coś zrobić. żarówki halogenowe 75W bo tylko takie wtedy znaleźliśmy na e27. oczywiście taka ilość światła wystarcza do oświetlenia salonu. te oprawy mają zamontowany dodatkowo ściemniacz żeby można było regulować natężenie światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Efcia! Ale zrobiłam odkrycie!!! Znalazłam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 22.10.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 BOSKO -to chyba na razie najpiękniejsze domu jakie oglądałam na tym forum Jak to zrobiłaś ze lodówka jest tak piękne zabudowana ?? Nawet drzwi nie wystają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 taka lodówka primo ma głębokość 60, secundo ma scięte drzwi z zawiasami które powodują że nie 'wychyla' się poza swój obrys. reszta to już dzieło kuchniarza który zaślepki dorobił na wymiar po ustawieniu już wszystkiego na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 O kurczę galeria jest i dobrze bo bardzo warta uwagi. Ja już wile razy pisałam ale dalej będę nudna - JEST ZARĄBIŚCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudka1 27.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witaj efilo, do szerokiego grona fanów Twojego domu dołączyłam już jakiś czas temu. Z wypiekami na twarzy oglądam te wnętrza-PIĘKNE SĄ!!! Gratulacje. Obecnie w moim domu jestem na etapie kuchni i powoli wariuję Powiedz mi proszę jakie są wymiary Twojej szafki kuchennej wiszącej na ścianie między oknami. Za żadne skarby świata mój "pseudo" projektant nie może skumać o co mi chodzi. A ja chcę tylko taką szafkę. Już od dwóch spotkań proszę go żeby umieścił mi ją w projekcie ... i nic. Tak więc jeśli to nie kłopot poproszę o głębokość, wysokość, szerokość. Drzwiczki dzielone (jak?)i jeszcze jaki włożyłaś w nią system otwierania plissss. Ściskam mocno cudka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akashaj 28.10.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 przepiękne wnętrza a zwłaszcza kuchnie -w moim stylu. Wielokrotnie podglądam kuchnie forumowiczów i za każdym razem mam wrażenie że wszyscy skupiają się na dobrym sprzęcie i meblach. a tak na prawdę chodzi o pomysł. gdyby zabrać to co jest najwspanialsze w tym projekcie (różnorodność oświetlenia, wyspa z pomysłowym blatem, niezabudowana lodówka - nie side by side - z widocznym panelem , widok schodów wpleciony w całość aranżacji, wysoka zabudowa o dość nietypowym rozwiązaniu, projekt sufitu i połączenie go ze ścianą, a na nim płytkie szafki ) to byłaby to kuchnia których pełno na forach drogie sprzęty i dużo mebli bez pomysłu. GRATULUJE !!!!P.S. jaka to lodówka proszę o symbol .Jestem na etapie szukania sprzętu chłodniczego a nie lubię side by side, twoja jest do zabudowy tyle że z odkrytym panelem- zgadłam? , no i wymiary ma spore ( nie to bym była zakompleksiona ... ) dzięki- a i co to za lampki nad oknem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 cudka z tego co pamiętam każdy z 6 modułów ma 40x40 czyli cała szafka ma ok. 120x80. głębokość ok 26 cm z tym że jakieś 10 cm wystaje z zabudowy. podaje z pamięci więc mogłam się gdzieś machnąć ale przecież nie chodzi o to żeby zrobić duplikat prawda? jak stolarz nie rozumie to wystarczy mu powiedzieć że ma zrobić szafke wiszącą z konkretną ilością i układem drzwiczek. a to że ona naokoło ma gk to przecież nie jego biznes akashaj też myślę że sukcesem tej kuchni jest pomysł. nie mój więc mogę z czystym sumieniem pochwalić. a lodówka... to side-by-side czyli zamrażalnik obok chłodziarki różni się od standardowych sbs przede wszystkim wymiarami - jest płytszy i szerszy, tym że chłodziarka i zamrażarka to dwa osobne sprzęty (luzem) i że ma delikatnie ścięte i specjalnie zaprojektowane wewnątrz drzwi co pozwala na zlicowaną zabudowę i taką bliskość blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 28.10.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 efilo zwracam sie z prośbą o pomoc wiem, że jesteś posiadaczką czarnej łazienki, czy masz czarną fugę? czy ona jest czarna-czarna, a nie czarna, ale w odbiorze szara ? czy masz epoksydową? mam straszny dylemat z tymi fugami....dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 28.10.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 efilo zwracam sie z prośbą o pomoc wiem, że jesteś posiadaczką czarnej łazienki, czy masz czarną fugę? czy ona jest czarna-czarna, a nie czarna, ale w odbiorze szara ? czy masz epoksydową? mam straszny dylemat z tymi fugami....dziękuje tez chetnie sie dowiem poniewaz mnie tez niedlugo czeka czarne fugowanie i chcialabym zeby bylo czarne-czarne a nie czarne-szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 zależało mi na czarnej. jedyna czarna-czarna to epoksydowa. i taką właśnie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 28.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 ale np Mapei? Sopro? bo firm wiele, a nie każda wychodzi czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja kupowałam Mapei szarą tytan... i na wzorniku był to ciemny szary... dziś wiem, że jest to jasny szary.... Miałam nawet ochotę zmieniać na czarną ... ale to nie ma sensu... ta czarna też podobno szarzeje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cudka1 28.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 efilo,dzięki wielkie. Wydrukowałam zdjęcie z Twoją szafką, dodam opis.Może się uda. Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 mapei. z sopro nie miałam próbnika w realu i wolałam nie ryzykować. nawet nie wiem czy maja czarny bo u nich kolornik epoksydów z tego co pamietam bardzo ubogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts