aricia 28.10.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) efilo, podrzucam:http://www.mesmetric.com/products/wnetrza-domowe/fotele/fotele-nowoczesne/222,other_one szczerze mówiąc, myślałam, że jest dużo droższe! p.s. uważaj, bo można tam wsiąknąć Edytowane 28 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 kojarzysz taka piosenkę co kobieta cały czas śpiewa 'przeklne cie'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.10.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Aricia a ja się przez Ciebie nie wyspię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) ja przez Was nie dosypiam już od pół roku!!!!!! już wiem, co jutro będę nucić! Edytowane 28 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 3 tys za fotel to nie duzo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 no....myślałam, że akurat ten jest droższy, anie że "nie dużo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Aricia! Spoewalam to cały wieczór a teraz znowu mi wróciło! Ale dzięki za linka bo niewidzialam oryginalnego wykonania w ksp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkah 03.11.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Zakochałam się w tych wnętrzach.... CCCC UUUU DDDD OOOOO !!!! Gratuluję! P.s. Czekam jeszcze na zdjęcia jasnej (białej?) łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Słuchaj kochana, musisz koniecznie jakieś foty tu wstawić, bo się robi kolejny pogadusznik, a ma być galeria - kurczę proporcje nie te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 to nie jest żadna galeria. to zbieranina zdjęć które były rozsiane na forum. nawet jeśli coś jeszcze wstawie to w pierwszym poście. więc jak ktoś szuka zdjęć to tylko tam. reszta to odpowiedź na nurtujące forumowiczów pytania. a ze czasem troche zbaczam z tematu... cóż taka moja natura proporcje zawsze będą wg ciebie nie te bo tylko jeden post ze zdjęciami kontra gadanina. jakoś przeżyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 06.11.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Efilo czas na ujawnienie się kolejnej miłośniczki Twojego"cacuszka":)Podglądam regularnie....zachwycam się,podpatruję po czym wracam "na ziemię"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.11.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 i dalej niestety nie widzimy białej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.11.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Białej łazienki też jestem ciekawa, ale ja w sprawie czarnej efiliowej łazienki. Ogłaszam że płytek vibrazioni z impronty z czarnej łazienki efilo już nie ma w sprzedaży Miałam już zaprojektowaną czarną łazienkę dobraną podłogę, mozaikę i całą resztę i gdy dwa tygodnie temu nadeszła chwila aby zamówić okazało się że impronta ma problemy finansowe i jest wstrzymana produkcja płytek, dzwoniliśmy do wszystkich możliwych sklepów mając nadzieje ze mają zapasy na magazynie i owszem ktoś miał, ale za małą ilość. Tak że Ci co mieli w planach taką czarną łazienke niech szukają innych płytek, ja znalazłam już godne zastępstwo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Białej łazienki też jestem ciekawa, ale ja w sprawie czarnej efiliowej łazienki. Ogłaszam że płytek vibrazioni z impronty z czarnej łazienki efilo już nie ma w sprzedaży Miałam już zaprojektowaną czarną łazienkę dobraną podłogę, mozaikę i całą resztę i gdy dwa tygodnie temu nadeszła chwila aby zamówić okazało się że impronta ma problemy finansowe i jest wstrzymana produkcja płytek, dzwoniliśmy do wszystkich możliwych sklepów mając nadzieje ze mają zapasy na magazynie i owszem ktoś miał, ale za małą ilość. Tak że Ci co mieli w planach taką czarną łazienke niech szukają innych płytek, ja znalazłam już godne zastępstwo:cool: Ostatnio jeszcze widziałam na ełazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.11.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 tak wszędzie jeszcze występują nawet na ekspozycjach w sklepach, ale zamówić już się nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ja bym sprawdziła w max-flizie - oni mają bardzo duże stany magazynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 http://eurolazienki.pl/Vibrazioni-c4002.html napisane: dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.11.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 sprawdze, najdziwniejsze jest to że sprzedawcy o tym nie wiedzą, dopiero dowiadują się w chwili gdy ktoś chce zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.11.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 do eurolazienek też dzwonilismy i niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 to akurat zrozumiałe - nikt nie śledzi na bieżąco dostępności każdych kafli bo tego jest za dużo. poza tym z dostępnością impronty nigdy nie było problemu, więc faktycznie do czasu pierwszego sprawdzenia nie było powodów do podejrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts