Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to nie jest żadna galeria. to zbieranina zdjęć które były rozsiane na forum. nawet jeśli coś jeszcze wstawie to w pierwszym poście. więc jak ktoś szuka zdjęć to tylko tam. reszta to odpowiedź na nurtujące forumowiczów pytania. a ze czasem troche zbaczam z tematu... cóż :) taka moja natura :D

proporcje zawsze będą wg ciebie nie te bo tylko jeden post ze zdjęciami kontra gadanina. jakoś przeżyjemy ;)

Białej łazienki też jestem ciekawa, ale ja w sprawie czarnej efiliowej łazienki. Ogłaszam że płytek vibrazioni z impronty z czarnej łazienki efilo już nie ma w sprzedaży:mad:

Miałam już zaprojektowaną czarną łazienkę dobraną podłogę, mozaikę i całą resztę i gdy dwa tygodnie temu nadeszła chwila aby zamówić okazało się że impronta ma problemy finansowe i jest wstrzymana produkcja płytek, dzwoniliśmy do wszystkich możliwych sklepów mając nadzieje ze mają zapasy na magazynie i owszem ktoś miał, ale za małą ilość.

Tak że Ci co mieli w planach taką czarną łazienke niech szukają innych płytek, ja znalazłam już godne zastępstwo:cool:

Białej łazienki też jestem ciekawa, ale ja w sprawie czarnej efiliowej łazienki. Ogłaszam że płytek vibrazioni z impronty z czarnej łazienki efilo już nie ma w sprzedaży:mad:

Miałam już zaprojektowaną czarną łazienkę dobraną podłogę, mozaikę i całą resztę i gdy dwa tygodnie temu nadeszła chwila aby zamówić okazało się że impronta ma problemy finansowe i jest wstrzymana produkcja płytek, dzwoniliśmy do wszystkich możliwych sklepów mając nadzieje ze mają zapasy na magazynie i owszem ktoś miał, ale za małą ilość.

Tak że Ci co mieli w planach taką czarną łazienke niech szukają innych płytek, ja znalazłam już godne zastępstwo:cool:

Ostatnio jeszcze widziałam na ełazienki?:rolleyes: