MarJel 08.11.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ja sądziłam że fabryka informuje o takich zmianach, bo co by było gdyby mi zabrakło kilku kafli lub w trasporcie by się potłukły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 myślę że tak jak napisałaś - mają większe problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 tak czy inaczej szkoda, bo płytki piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No Efi za mala lazienke zrobilas i teraz maja problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 08.11.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) efilo, zbieram informacje na temat sprzetu do kuchni, i mam pare pytan do Ciebie, glownie chodzi mi o piekarnik, mikrowele. Napisz mi prosze jaki posiadasz, czym sie kierowalas, pozytywy i negatywy, czy cos innego polecasz, masz jakies inne typy...? Chodzi mi glownie o firme Siemens. Jak sie nie myle , Twoj sprzet jest tej firmy ??! Zastanawiam sie nad piekarnikiem zintegrowanym..., niekoniecznie z 70 finkcjami . .. a, i poprosze info o zmywarce. Edytowane 8 Listopada 2010 przez Hanneczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ja mam kombi czyli piekarnik z mikrofalówką z funkcją pyrolizy. nie zamieniłabym go na żaden inny. obszerniejszą opinie na ten temat zamieściłam w wątku o agd. a 70 funkcji się przydaje - bo zawsze wśród nich znajdzie sie ta jedna do której zapałasz miłością. jak moje rozmrażanie bułeczki szczerze mowiac jeszcze nie miałam szansy odkrycia pełnej funkcjonalności sprzętu ale jest tak intuicyjny że jak coś jest potrzebne to samo się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 08.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ...... dzieki. Smigam poszperac w watku o agd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 nie trzeba szperać - google wie wszystko http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144448-Jaka-lodówkę-zmywarkę-i-piekarnik-urządzamy-kuchnie/page39 i gdzieś chyba dwie czy trzy strony dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuza77 09.11.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 PIĘKNIE!!!!!BOSKO!!!!!!GRATULUJĘ!!!!!! aż musiałam sie w końcu zapisać na forum, bo jestem zachwycona Twoimi wnętrzami! proszę więcej zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.11.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ''Ogłaszam że płytek vibrazioni z impronty z czarnej łazienki efilo już nie ma w sprzedaży'' i dobrze bo na nie chorowałam a cena dekorów mnie dobijała. A tak nastąpiło samowyleczenie;) teraz poszukam sobie równie godnego następcę. MarJel Ty co wybrałaś/łeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 tylko tu przez przypadek nie napiszcie, bo jeszcze sie okaże że super i ja zachoruje i co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a można zachorować na coś co być może jest gorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jak godny to nie gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jak godny to nie gorsze ale to zawsze tylko w zastępstwie, bo wiadomo, ze pierwszy wybór padł na co inne. Będę miała do zagospodarowania 3 łazienki i już mi to spędza sen z powiek. Najbardziej dziecieca, szukam inspiracji z niebieskim kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nortaop.pl 10.11.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Pięknie , wszystko jest tak doprecyzowane , ach tylko marzyc kiedy będę stawiała swój domek .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 ''Ogłaszam że płytek vibrazioni z impronty z czarnej łazienki efilo już nie ma w sprzedaży'' i dobrze bo na nie chorowałam a cena dekorów mnie dobijała. A tak nastąpiło samowyleczenie;) teraz poszukam sobie równie godnego następcę. MarJel Ty co wybrałaś/łeś? Wybrałam płytki fap, też włoskie, cenowo podobnie , dokładnie jest to kolekcja fapsuite, u mnie będzie płytka czarna w pasy, troszkę białej w esy floresy, podłoga i mozaika jeszcze się wybiera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 14.11.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 efilo a ja mam pytanko o lapy ktore wisza na antresoli Takie biale male widac je na 3 foteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.11.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Bijou fabbian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Efilko, wiedziałam, że będzie pięknie, ale o takim czymś nawet nie mogłam marzyć. Jestem pod wielkim wrażeniem. Doskonale to zrobiłaś. Kłaniam się do samej ziemi! Jesteś Boginią wnetrz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.12.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Efi zdradź proszę jakiej wysokości masz zabudowę w kuchni (chodzi mi i ściankę) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts