Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

efilo, zbieram informacje na temat sprzetu do kuchni, i mam pare pytan do Ciebie, glownie chodzi mi o piekarnik, mikrowele. Napisz mi prosze jaki posiadasz, czym sie kierowalas, pozytywy i negatywy, czy cos innego polecasz, masz jakies inne typy...? Chodzi mi glownie o firme Siemens. Jak sie nie myle , Twoj sprzet jest tej firmy ??! Zastanawiam sie nad piekarnikiem zintegrowanym..., niekoniecznie z 70 finkcjami ;).

.. a, i poprosze info o zmywarce. :)

Edytowane przez Hanneczka
.

ja mam kombi czyli piekarnik z mikrofalówką z funkcją pyrolizy. nie zamieniłabym go na żaden inny. obszerniejszą opinie na ten temat zamieściłam w wątku o agd.

a 70 funkcji się przydaje - bo zawsze wśród nich znajdzie sie ta jedna do której zapałasz miłością. jak moje rozmrażanie bułeczki ;) szczerze mowiac jeszcze nie miałam szansy odkrycia pełnej funkcjonalności sprzętu ale jest tak intuicyjny że jak coś jest potrzebne to samo się znajduje

''Ogłaszam że płytek vibrazioni z impronty z czarnej łazienki efilo już nie ma w sprzedaży''

i dobrze bo na nie chorowałam a cena dekorów mnie dobijała. A tak nastąpiło samowyleczenie;) teraz poszukam sobie równie godnego następcę.

MarJel Ty co wybrałaś/łeś?

Wybrałam płytki fap, też włoskie, cenowo podobnie :D, dokładnie jest to kolekcja fapsuite, u mnie będzie płytka czarna w pasy, troszkę białej w esy floresy, podłoga i mozaika jeszcze się wybiera;)

• 4 weeks później...