efilo 13.12.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 nie wiem - to było wynikowo - miała byc taka sama ramka ze wszystkich stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 13.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A tak sobie tu przytuptałam, żeby po raz tysięczny oko swe nacieszyć I tysięczny raz sobie powzdycham do Twoich wnętrz efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.12.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 musze polatać z aparatem teraz jak jest świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 13.12.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 koniecznie Będzie znowu do czego wzdychać przez jakiś czas - czyli pewnie do czasu wiosennej odsłony wnętrz efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.12.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 O tak tak popieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkah 13.12.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No to super! Już się nie mogę doczekać świątecznych zdjęć..... Co chwilę będę zaglądać czy już wstawiłaś Efilo przy okazji mam jeszcze prośbę. Jak już będziesz gonić z tym aparatem po domu to poproszę chociaż o 1 zdjęcie twojej jasnej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 13.12.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Witam, pierwszy raz piszę w Twoim wątku, ale podziwiam od jakiegoś czasu. Twoje zdjęcia podziwiałam już od bardzo dawna, jestem Twoją fanką, wszystko masz przemyślane i wyważone. Jednym słowem trochę podglądam, trochę zazdroszczę.... oczywiście w pozytywnym sensie.... pozdrawiam serdecznie i czekam na więcej zdjęć na pewno jeszcze nie raz odwiedzę Twój wątek Edytowane 13 Grudnia 2010 przez ba-sia3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.12.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Efilo - czy cały dom masz pomalowany aguatexem Kabe ? Czy w łazienkach czy też na korytarzach masz inną farbę ? Wśród setek farb do wyboru poległam i nie mam pojęcia czy powinnam stosować różne farby do różnych pomieszczeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.12.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 tam gdzie się dało (aquatex tak jak tynki krzemianowe ma ograniczoną paletę kolorów) malowałam aquatexem. nie widzę powodu nie stosować aquatexu w łazienkach i na korytarzach - jest szorowalny i szczególnie polecany do pomieszczeń wilgotnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.12.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 co to za lodówka ? nie wystaje z zabudowy? taką potrzebuję!! śliczne wnętrza!!!!! pięknie! jeszcze mnie interesuje jak rozwiązałas sprawę parapetów w wysokich oknach w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.12.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 po przeczytaniu prawie ... wszystkiego , już wiem ,że to lodówka do zabudowy . trochę szeroka. ja planuję spiżarnię,w ktorej mam wstawić w ścianie lodowkę, piekarnik i kawiarkę. obudować płytami z frontów. planuję szerokośc spiżarnii na 125 cm, długośc ma być 3m, odbić od ściany muszę okolo 40 cm, na otworzenie drzwi lodówki. coś wiesz o spiżarniach? muszę liczyć się że na ścianie wewnętrznej będą wystawać piekarnik tył, lodówka i kawiarka i muszę jeszcze mieć z tyłu przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 o spiżarniach wiem wszystko no prawie ale jedną mam a to już coś prawda? widać jej fragment na zdjęciu kuchni bo są otwarte drzwi w zabudowie. niestety z pamięci nie powiem jaka jest jej szerokość. a lodówka jest wolnostojąca właściwie. masz 50cm na przejście jak rozumiem troche wąsko ale da sie żyć spiżarka jest bardzo przydatnym gratołapem. żal ją zawężać. u mnie na ściance vis-a-vis znalazło sie miejsce na osprzet do odkurzacza, żelazko i deske do prasowania. a w rogu w przyszłości wstawiamy winiarke P.S. pamiętaj żeby w spiżarce nie zrobić ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.12.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 dzieki. przejścia zostanie mi za piekarnikiem 60 cm, lodówkę poszukam do zabudowy, ale to mąż akurat zawsze wybiera lodówkę, w najgorszym przypadku będzie około 50 cm , więc na końcu zrobię za lodówką głębokie półki. zrobię trochę podłogówki około 20cm za drzwiami wejściowymi,będą tam kafle , już wybrałam w Max -flizie Krakow. 60x60 delikatnie maziowe, bo nie chcę gładkich w kuchni ze względu na utrzymanie czystości.Mi znów żal zawężać kuchni, nie pamiętam jaka jest długa chyba 3,5 m potem polmetrowy uskok na 1,6 i tam chce zrobić spiżarnię ,ale na125 . będzie wnęka, ale tam się będzie otwierać lodówka. działkę kupiliśmy z projektem, który niestety nie mogliśmy zmienić po obrysie . kuchnię powiększyłam o ten wykusz,miało być tam wejście do domu. jest o poziom niżej. z małego domku Archeona wyszedł 300 metrowy dom z 3 sypialniami , 4 łazienkami , gabinetem, 70 m salonem-jadalnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 nieźle. mój salon ma 29m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 musze polatać z aparatem teraz jak jest świątecznie No i co... Daj oko znów nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 czary mary hokus spokus, jak mówi kruszka, i już - vide pierwsza strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Hejka! Całe życie myslałam, ba byłam pewna, że zazdrośc jest mi obcym zjawiskiem. Ale jak patrzę na twój dom, wnętrza, markę i cały kunszt, to coś mnie w dołku sciska. Przecudowny klimat świąteczny stworzyłas. Jest smakowicie, gustownie i z klasą. Pozwól, że jeszcze trochę sie pokatuję z zazdrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.12.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 czary mary hokus spokus, jak mówi kruszka, i już - vide pierwsza strona Buuu, a ja w pracy nic nie widzę.... Muszę poczekać do wieczorka, ale już wiem że jest pięknie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Efi a ta biala mandzurska to skad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.12.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 z kwiaciarni blisko pracy. jest też srebrna i złota. pewnie w oryginale pochodzi z giełdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts