Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to super!

Już się nie mogę doczekać świątecznych zdjęć.....:wiggle: Co chwilę będę zaglądać czy już wstawiłaś :lol2:

Efilo przy okazji mam jeszcze prośbę. Jak już będziesz gonić z tym aparatem po domu to poproszę chociaż o 1 zdjęcie twojej jasnej łazienki?

Witam, pierwszy raz piszę w Twoim wątku, ale podziwiam od jakiegoś czasu. Twoje zdjęcia podziwiałam już od bardzo dawna, jestem Twoją fanką, wszystko masz przemyślane i wyważone. Jednym słowem trochę podglądam, trochę zazdroszczę.... oczywiście w pozytywnym sensie....

pozdrawiam serdecznie i czekam na więcej zdjęć na pewno jeszcze nie raz odwiedzę Twój wątek :lol2:

Edytowane przez ba-sia3

Gość monika996
po przeczytaniu prawie ... wszystkiego , już wiem ,że to lodówka do zabudowy . trochę szeroka. ja planuję spiżarnię,w ktorej mam wstawić w ścianie lodowkę, piekarnik i kawiarkę. obudować płytami z frontów. planuję szerokośc spiżarnii na 125 cm, długośc ma być 3m, odbić od ściany muszę okolo 40 cm, na otworzenie drzwi lodówki. coś wiesz o spiżarniach? muszę liczyć się że na ścianie wewnętrznej będą wystawać piekarnik tył, lodówka i kawiarka i muszę jeszcze mieć z tyłu przejście

o spiżarniach wiem wszystko ;) no prawie ale jedną mam :D a to już coś prawda? widać jej fragment na zdjęciu kuchni bo są otwarte drzwi w zabudowie. niestety z pamięci nie powiem jaka jest jej szerokość. a lodówka jest wolnostojąca właściwie.

masz 50cm na przejście jak rozumiem troche wąsko ale da sie żyć :) spiżarka jest bardzo przydatnym gratołapem. żal ją zawężać. u mnie na ściance vis-a-vis znalazło sie miejsce na osprzet do odkurzacza, żelazko i deske do prasowania. a w rogu w przyszłości wstawiamy winiarke

P.S. pamiętaj żeby w spiżarce nie zrobić ogrzewania

Gość monika996

dzieki. przejścia zostanie mi za piekarnikiem 60 cm, lodówkę poszukam do zabudowy, ale to mąż akurat zawsze wybiera lodówkę, w najgorszym przypadku będzie około 50 cm , więc na końcu zrobię za lodówką głębokie półki. zrobię trochę podłogówki około 20cm za drzwiami wejściowymi,będą tam kafle , już wybrałam w Max -flizie Krakow. 60x60 delikatnie maziowe, bo nie chcę gładkich w kuchni ze względu na utrzymanie czystości.

Mi znów żal zawężać kuchni, nie pamiętam jaka jest długa chyba 3,5 m potem polmetrowy uskok na 1,6 i tam chce zrobić spiżarnię ,ale na125 . będzie wnęka, ale tam się będzie otwierać lodówka. działkę kupiliśmy z projektem, który niestety nie mogliśmy zmienić po obrysie . kuchnię powiększyłam o ten wykusz,miało być tam wejście do domu. jest o poziom niżej. z małego domku Archeona wyszedł 300 metrowy dom z 3 sypialniami , 4 łazienkami , gabinetem, 70 m salonem-jadalnią

Hejka!

Całe życie myslałam, ba byłam pewna, że zazdrośc jest mi obcym zjawiskiem. Ale jak patrzę na twój dom, wnętrza, markę i cały kunszt, to coś mnie w dołku sciska.:p

Przecudowny klimat świąteczny stworzyłas. Jest smakowicie, gustownie i z klasą. Pozwól, że jeszcze trochę sie pokatuję z zazdrości.:p