Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

Pięknie, proszę Pani, pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes:

Efciu, a co toto, w łazience na suficie, te halogenki? ufo...? ;) W każdym razie prześliczne! Nigdy czegoś takiego nie wiedziałam :)

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996

przepięknie!!!! zarąbista fototapeta u syna!!!:)

gabinet bardzo sympatyczny. a ta szafa z drewna ( mebel ) piękny.

przy okazji. mam taką kolorystykę w salonie. ciemna podłoga no ciut jaśniejsza barlinek jesion kawa, salon i jadalnia 5X 4 i dalej 4x 8 .chcę na jednej ścianie tej krOtszej dać te same deski co na podłodze, bok dłuższy 12m okna , krótszy po przeciwnej stronie planowanej ściany z oknem 2m , a na drugiej dłużej 2 drzwi ciemnych. potem klatka schodowa z olbrzymimi oknami( schody ażurowe) i sciana kominkowa 2m i około 3m przejście do kuchni , uff @!!!! pozostałe ściany białe . narożnik czarny. stol nie wiem. czy nie będzie za ciemno?

Efilko

bardzo ładnie wyjszło wszystko. Fototapeta przypadła Lubemu do gustu (mnie zreszta też a co?!)

Czy na tej szfce półce w gabinecie da się coś postawić bo tak coś zjeżdza w dół?

a czy biała łazienka nie miała być le rablowa czy ja cóś pokreciłam? a mogłam bo mnie wykończeniówka wiadomo co.. hihi

Dyć ja wiem, że nie białe. Wychodzi, że coś pokręciłam...

o i przypomniało mi się, ze zapomniała zapytac o stopnice Twoje, te zewnętrzne. wreszcie przyszedł czas na mnie i tylko te mi się podobają. Jesli jeszcze pamiętasz co to to proszę o namiary.

Edytowane przez ALUTKA W