ALUTKA W 28.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) To jak miałam lerablami zrobić biała łazienkę? Lerablowa tez jest znaczy dałam się porobić.... ale stopnice szare tego jestem pewna i pnawiam prośbę o namiar Edytowane 28 Stycznia 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Rewelacyjnie ta ściana równoważy drugą, delikatną część gabinetu!!! Ogromnie mi się podoba! To robiący wrażenie akcent w gabinecie, tak jak Twoja czarna łazienka w całym domu. A ten Książę czekający na swoją małą Królewnę - CUDO!!! jak i cała łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 29.01.2011 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 nie będe oryginalna pieknie wyszłoa ten daniels na scianie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 29.01.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 efilo i co ja mam napisać? jak wszyscy już powiedzieli swoje...... cuuuudownie u Ciebie:) jak będziesz jeszcze pstrykać zdjęcia, to pstryknij jadalnie ok? plis....;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 jadalnia gdzies juz na forum smiga - w temacie obrusów pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 http://img211.imageshack.us/img211/5413/dsc45782.jpg http://img218.imageshack.us/img218/3558/dsc45892.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Efilo tak jak już zostało to wiele razy napisane - pięknie! Gabinet bardzo ciekawy i oryginalny. Mam pytanie odnośnie umywalki w białej łazience - co to takiego? A także - czy te krzesła w jadalni są wygodne tj.nie rozjeżdżają się jak się na nich usiądzie? Bo przymierzam się do takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 29.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 dziękuję :) pięknie!!!!!!!! ja również podpinam się do pytania odnośnie krzeseł...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.01.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Efilko, a Ty nadal na tej drabinie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evel_ina 29.01.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 widze na zdjeciach, ze w barierce na gorze masz 5 drucikow, natomiast na schodach 4.czy mozesz wrzucic zdjecie jak jest rozwiazane to przejscie z 5 na 4 druciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.01.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 widze na zdjeciach, ze w barierce na gorze masz 5 drucikow, natomiast na schodach 4. czy mozesz wrzucic zdjecie jak jest rozwiazane to przejscie z 5 na 4 druciki? Pod nieobecność Efilki odpowiem i mam nadzieję, że się nie pogniewa... Obie te barierki nie mają ze sobą nic wspólnego... oprócz domu... Na zdjęciu gabinetu z barierką widać w głębi daleko, daleko barierkę schodową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Rasia Jak tak dalej pójdzie zrobię uprawnienia wysokosciowe Z krzeseł jestem bardzo zadowolona. Kupione w Duce. Niestety nie ich już w ofercie. Evel Rasienka ma racje 'przejscie' jest dość oddalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evel_ina 29.01.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 dzięki, a już myślałam że podsuniesz mi gotowe rozwiązaniea jaką wysokosc ma ta barierka na antresoli i co ile cm wyszedł ten precik?Wiem ze za dużo pytam, ale wybaczcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.01.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A mnie najbardziej powaliła biała łazienka- piękna w swej prostocie, nie pomyślałabym w życiu że limonkowe dodatki mogą tak dodac uroku , przez to łazienka jest taka bardzo świeża-cudna! a i kaloryfer łazienkowy- świetny! efilo zamówiłam podobne białe szuflady do łazienki dzieci u mnie mdf lakierowany, zastanawiam się czy na blat nie połyżyc szyby, co by dłużej blat był cały i zdrowy, jak Ty masz to rozwiązane? (bardzo podobne płytki do moich fap)- ale to chyba coś innego? Sądząc po detalach i motywach, widzę że młody to konkretny facet pokój czadowy. A w gabinecie zazdroszczę specjalnie przygotowanych dwóch miejsc siedzących przy biurku- super rozwiązanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 29.01.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Efilo a mozesz mi napisac co masz za kolor stolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.01.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 to takie oczka halogenowe z kryształowym trzpieniem Pięknie się wszystko komponuje. Jeszcze raz gratuluję. Czy mogę prosić o nazwę tych oczek halogenowych z łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Piekne jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 efilo nad wc to szafki? fajnie wkomponowane. otwierane na docisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Evelbarierka ma 110 łącznie z pochwytem. odległość między prętami to ok 18 cm MarJelniestety mdf lakierowany sie rysuje. ale mysle że nie mniej niż szkło na którym w dodatku będzie bardziej widać ryski. i dodatkowo nieprzyjemnie będzie cokolwiek odkładać kasiakpto bielony jesion anula to seria italuxa. postaram sie pogrzebać jak sie dokladnie nazywa dzięki markotko tak dokładnie maylandziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 29.01.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 do 3 razy sztuka Efilo zlituj się i daj znać co masz na zewnętrznych stopnicach? please!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts