Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rewelacyjnie ta ściana równoważy drugą, delikatną część gabinetu!!! :cool: Ogromnie mi się podoba! To robiący wrażenie akcent w gabinecie, tak jak Twoja czarna łazienka w całym domu.:D

A ten Książę czekający na swoją małą Królewnę - CUDO!!!:lol: jak i cała łazienka...;):yes:

Efilo tak jak już zostało to wiele razy napisane - pięknie!

Gabinet bardzo ciekawy i oryginalny.

Mam pytanie odnośnie umywalki w białej łazience - co to takiego?

A także - czy te krzesła w jadalni są wygodne tj.nie rozjeżdżają się jak się na nich usiądzie? :) Bo przymierzam się do takich ;)

widze na zdjeciach, ze w barierce na gorze masz 5 drucikow, natomiast na schodach 4.

czy mozesz wrzucic zdjecie jak jest rozwiazane to przejscie z 5 na 4 druciki?

Pod nieobecność Efilki odpowiem i mam nadzieję, że się nie pogniewa...:) Obie te barierki nie mają ze sobą nic wspólnego... oprócz domu...;) Na zdjęciu gabinetu z barierką widać w głębi daleko, daleko barierkę schodową...:)

A mnie najbardziej powaliła biała łazienka- piękna w swej prostocie, nie pomyślałabym w życiu że limonkowe dodatki mogą tak dodac uroku , przez to łazienka jest taka bardzo świeża-cudna! a i kaloryfer łazienkowy- świetny!

efilo zamówiłam podobne białe szuflady do łazienki dzieci u mnie mdf lakierowany, zastanawiam się czy na blat nie połyżyc szyby, co by dłużej blat był cały i zdrowy, jak Ty masz to rozwiązane?

(bardzo podobne płytki do moich fap)- ale to chyba coś innego?

Sądząc po detalach i motywach, widzę że młody to konkretny facet :) pokój czadowy.

A w gabinecie zazdroszczę specjalnie przygotowanych dwóch miejsc siedzących przy biurku- super rozwiązanie:D

Evel

barierka ma 110 łącznie z pochwytem. odległość między prętami to ok 18 cm

MarJel

niestety mdf lakierowany sie rysuje. ale mysle że nie mniej niż szkło na którym w dodatku będzie bardziej widać ryski. i dodatkowo nieprzyjemnie będzie cokolwiek odkładać

kasiakp

to bielony jesion

anula to seria italuxa. postaram sie pogrzebać jak sie dokladnie nazywa

dzięki markotko

tak dokładnie maylandziu