MarJel 06.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 nie dodałam że cena razem z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 uchwyty to zobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.10.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 uchwyty to zobal markoto, dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.10.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dzwoniłam do dlh, już wszystko wiem i tam będę zamawiać, facet od kuchni to wariat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 06.10.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dom rzeczywiście robi ogromne wrażenie - przestronny, nowoczesny i niepowtarzalny. Rzeczywiście piękny, ale jak dla mnie trochę pokazowy. Brakuje w nim ciepła domowego ogniska, trochę mało przytulny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dom jest piekny, dopracowany, zadbano o kazdy szczegol, nic nie jest przypadkowe. Na zywo wyglada jeszcze ladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Joanika dom może sprawiać takie wrażenie choć zapewniam że na żaden pokaz go nie szykowałam z brakiem przytulności się mogę zgodzić o tyle że jest po prostu pusty. brakuje tylu rzeczy które by sprawiły że stałby się mniej katalogowy. ale cóż zrobić.. takie jest życie że nie można mieć wszystkiego naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.10.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 (edytowane) Efilo, pomieszczenia wydają się rzeczywiście ogromniaste, jaki macie metraż? Jak duża jest kuchnia? Te misiaczki u Kruszki, to gdzie dostałaś? Są przeurocze.... Przepraszam, że pytam na raty, ale zdajesz sobie sprawę, jakie wrażenie robią Twoje wnętrza, prawda? Można zapomnieć, o co się miało zapytać Uważam, że Wasz dom jest wyjątkowo przemyślany i dopracowany; z dbałością o każdy detal. Królestwo Kruszki wyjątkowe, bajkowe i urocze; kuchnia powalająca..... Lepiej spokojnie szukać swoich wymarzonych dodatków, niż postawić na "tymczasową bylejakość". Edytowane 6 Października 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 06.10.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dokładnie, lepiej jest poczekać i kupić właściwe, niż kupić w pośpiechu żeby było cokolwiek, bo taki szmelc najczęściej zostaje już na zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 szczerze mówiąc po wykończeniówce jesteśmy tak wykończeni że nie stać nas nawet na szmelc ale zakładam że każdy kto już mieszka dokładnie zna tą bolączkę kuchnia jest połączona z jadalnią więc ciężko mi powiedzieć. nie mam dostepu do prjektu ale zakładam że coś koło 25 metrów Misiaczki pochodzą z co roku organizowanej aukcji przez TVN dla dzieci. Polecam wziąć udział w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawa800 06.10.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 wszystko jest przepiękne i przeklęcie drogie czarna łazienka dla mnie szokiem przy tak jasnych pozostałych wnętrzach Efilo, pokaż jeszcze jadalnie, bo stół masz prześliczny! zazdroszczę tym, którzy mogli zobaczyć go w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawa800 06.10.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 dom oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.10.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efilo pieknie u Ciebie Wszedzie: kuchnia, schody pokoik Kruszki czarna lazienka itd itd Zgapiajac Twoj pomysl na misie mojej Lalce tez postanowilam (juz kiedys) kupowac Misie TVN. Co rok jeden mis. Super sprawa a i misie co cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.10.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efilo przyłączam się do zachwytów. Fantastycznie urządziłaś dom!!! Ps. Czekam na "po remontową" sypialnię z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 06.10.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efilo-cudowne wnetrza.Brak slow.Przylaczam sie do zachwytowMam pytanie odnosnie krzesel w jadalni i lozka :gdzie kupilas ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.10.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 (edytowane) http://www.innemeble.pl/index.php?module=Products&action=GetProducts&categoryId=8&productId=627 tu kupiła efilo łóżko to w sypialni swojej, o innych mi nie wiadomo. Edytowane 6 Października 2010 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.10.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Fajnie, ze teraz będziemy mogli podziwiać wszystko w jednym miejscu ocia79 już pytałam o te krzesła - krzesła są z Duki, niestety juz nie ma ich w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.10.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Nareszcie się doczekałam. Dom piękny, duża przestrzeń, wnętrza ascetyczne , nie przeładowane. Pięknie. Zmieniłabym moze pokój córki, ale to takie moje zboczenie, bom matka synów i wszelakie różowosci i zbędne kurzołapy mnie irytują. Siadziałam, więc łatwiej mi zebrać szczenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 z krzesłami nie ma geberalnie problemu. co prawda w duce już takich nie ma ale podobnych jest trochę. dwa dni temu szukałam ich dla koleżanki która urządza nam w firmie jadalnie po pierwsze jeszcze niedawno widziałam takie w firmie materace selene czy jak one tam się nazywają - to sieć sklepów na pewno gdzieś obok was też jest po drugie są na allegro i to w kilku miejscach np. tu http://allegro.pl/futuri-krzeslo-krzesla-biale-amadeo-drewno-gw24-i1253751203.html albo tu http://allegro.pl/krzeslo-taboret-krzesla-od-hoker-design-i1246863889.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts