Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joanika

dom może sprawiać takie wrażenie :) choć zapewniam że na żaden pokaz go nie szykowałam :D z brakiem przytulności się mogę zgodzić o tyle że jest po prostu pusty. brakuje tylu rzeczy które by sprawiły że stałby się mniej katalogowy. ale cóż zrobić.. takie jest życie że nie można mieć wszystkiego naraz.

Efilo,

pomieszczenia wydają się rzeczywiście ogromniaste, jaki macie metraż?

Jak duża jest kuchnia?

Te misiaczki u Kruszki, to gdzie dostałaś?

Są przeurocze....

Przepraszam, że pytam na raty, ale zdajesz sobie sprawę, jakie wrażenie robią Twoje wnętrza, prawda?

Można zapomnieć, o co się miało zapytać:)

Uważam, że Wasz dom jest wyjątkowo przemyślany i dopracowany; z dbałością o każdy detal.

Królestwo Kruszki wyjątkowe, bajkowe i urocze; kuchnia powalająca.....

Lepiej spokojnie szukać swoich wymarzonych dodatków, niż postawić na "tymczasową bylejakość".

Edytowane przez Anjazzielonego

szczerze mówiąc po wykończeniówce jesteśmy tak wykończeni że nie stać nas nawet na szmelc :D

ale zakładam że każdy kto już mieszka dokładnie zna tą bolączkę :)

kuchnia jest połączona z jadalnią więc ciężko mi powiedzieć. nie mam dostepu do prjektu ale zakładam że coś koło 25 metrów

Misiaczki pochodzą z co roku organizowanej aukcji przez TVN dla dzieci. Polecam wziąć udział w przyszłym roku :)

Nareszcie się doczekałam. Dom piękny, duża przestrzeń, wnętrza ascetyczne , nie przeładowane. Pięknie. Zmieniłabym moze pokój córki, ale to takie moje zboczenie, bom matka synów i wszelakie różowosci i zbędne kurzołapy mnie irytują. Siadziałam, więc łatwiej mi zebrać szczenę.

z krzesłami nie ma geberalnie problemu. co prawda w duce już takich nie ma ale podobnych jest trochę.

dwa dni temu szukałam ich dla koleżanki która urządza nam w firmie jadalnie :)

po pierwsze jeszcze niedawno widziałam takie w firmie materace selene czy jak one tam się nazywają - to sieć sklepów na pewno gdzieś obok was też jest

po drugie są na allegro i to w kilku miejscach

np. tu

http://allegro.pl/futuri-krzeslo-krzesla-biale-amadeo-drewno-gw24-i1253751203.html

albo tu

http://allegro.pl/krzeslo-taboret-krzesla-od-hoker-design-i1246863889.html