acca5 29.01.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A co to za białe zwisy w gabinecie- co to za lampki?A zdjęcie gabinetu to chyba z drabiny??czy szafka w białej łazience to MDF lakierowany-czy na niej leży bezpośrednio umywalka?Czy woda nie zniszczy lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) alutka gdzie ty masz moje stopnice? to płytki klinkierowe. niestety nie pamiętam nazwy Edytowane 29 Stycznia 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 acca to bijou z fabbiana - rewelacja do gabinetu bo metalowe szafka z mdf - nie wiem ale predzej ja porysuje niż woda zniszczy bo tam nie ma wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Efi pewnie stąd http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162144-U-Efilo/page32 Dzieki za odpowiedz w sprawie zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Kakusku kiedy tam jest odpowiedz na alutkowe pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No wiem wiem dlatego wkleiłam jej linka a dziękowałam w swoim imieniu bo przeczytałam wcześniej informację którą podałaś u siebie w wątku (wiem ze jestem lekko zakręcona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 30.01.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Pięknie się wszystko komponuje. Jeszcze raz gratuluję. Czy mogę prosić o nazwę tych oczek halogenowych z łazienki? tutaj jest link :http://www.italux.pl/index.php?module=product¶ms=1053/258 a tu mozna kupic :http://lampadina.com.pl/catalog/product_info.php?cPath=31&products_id=1790 Edytowane 30 Stycznia 2011 przez Kamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hejka http://img261.imageshack.us/img261/6199/dsc41203.jpg Efi mam pytanko czy któras z tych 2 lampy na ścianie nad blatem lub tych 3 nad oknem to na 230 są. Czy też mają w sobie transformator...? pamietasz kto jest producentem? szukam czegoś na ściane i nejlepiej na 230W.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 30.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witaj efilo, Przypadkowo wpadłem na ten wątek i... opadła mi szczęka. Mamy bardzo, bardzo podobne rozwiązanie w części salonu pod antresolą (układ okien). Prawie identyczne Z tym, że Ty masz już wykończone a u mnie są jeszcze cegiełki. Też chcemy zrobić salon w takim jasnym, lekkim klimacie, z jasną podłogą i oknami w jasnej okleinie podobnej do podłogi. Zastanawialiśmy się kiedyś nad białymi oknami, ale jakoś źle nam się kojarzyły i poszliśmy w imitacje drewna. Jednak dziś, za Twoją sprawą, rozterki powróciły. Biel w połączeniu ze srebrnymi klamkami wygląda super (no i okna są o ponad 10tyś tańsze:) ). Jednak nie wiem jak rozegrać teraz elewację. Od dłuższego czasu byliśmy z żoną zgodni do elewacji podobnej do tej z pracowni http://domyzwizja.pl/ - projekt z fasonem. Elewacja jest utrzymana w jasnych odcieniach, i boję się, że jak zrobimy okna białe (w projekcie są właśnie brązowe) to będzie to mdło wyglądało. Czy można zobaczyć Twoją elewację? Bylibyśmy bardzo wdzięczni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 pendrox niestety nie można zobaczyć mojej elewacji, ale niewiele by to zmieniło bo ja moje okna z zewnątrz nie są białe nituś - wszystkie żarówki w tych oprawach są niskoprądowe ale te tubki nad wyspą i kinkiety nad oknem mają wbudowany transformator więc automatem podpinasz pod 230V wiem kakusku za co dziękowałaś chodziło mi jedynie o to że gdyby alutka miała stamtąd moje zdjęcie to by miała i odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Efi dzięki, ale jeszcze Cię pomęczę te Twoje to coś pewnie podobnego do tego http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/29/07/88/1429078804 i mówisz, ze to bez transpofrmatora wpinam? sprzedawca na allegro niby pisze 230, ale wole się upewnic Ile one światła dają? święcąc w dół blat mi oświetlą czy raczej dekoracyjnie, a światło do pracy to te tuby w suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 efilo, ja CIę podziwiam, że odpowiadasz na te sto tysięcy pytań dziennie. Dzielna jesteś i pracowita bardzo:) Napisz mi proszę jeszcze czy pod tym finishparkietem (na piętrze też jesion?) masz podłogówkę? Chcę położyć finish na podłogówkę, ale jeszcze się waham i szukam argumentów za. Dziękuję. PS> Widziałaś może moje wizualizacje? Spod znajomej ręki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 anula nie ale bardzo chętnie obejrzę jak najbardziej - finish mamy na podłogówce - nie ma z nim problemu jak na razie - w sumie przecież na podłogówke jest dedykowany nituś to moje jest takie: http://www.chors.pl/produkty/opts1kwwwm.jpg to 'Twoje' to raczej dekoracyjne niż do oświetlenia - tak mi się wydaje przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 anula daj mi jakiegos linka bo nie moge trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzielono 30.01.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Boskie wnetrza Efilo:)chcialabym zapytac jakie plytki masz w bialej lazience - te na scianie pod prysznicem i tam gdzie jest bidet i miska sedesowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 30.01.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 efilo możesz mi jeszcze napisać, jak wykonany jest prysznic w Twojej czarnej łazience??? ta okrągła zabudowa? jaką ma wielkość? bardzo mi się podoba takie rozwiązanie i świetnie pasowałby do mojej małej łazienki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 nituś to moje jest takie: http://www.chors.pl/produkty/opts1kwwwm.jpg to 'Twoje' to raczej dekoracyjne niż do oświetlenia - tak mi się wydaje przynajmniej dzięki no nic .. pewnie bez macania w sklepie się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 od jakiegos czasu 'podgladam' rozne wnetrza na forum i powiem tylko tyle ze UWIELBIAM twoja KUCHNIE...no i kanape tez chociaz najlepiej czuje sie w szarosciach to w twoich bielach tez moglabym pomieszkac z niecierpliwoscia czekam na zdjecia sypialni! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 zzielono to aparici angel oldzia - jest wybudowany z cegły przy wznoszeniu stanu surowego całego domu. z tego co pamietam miał ok 115-120 cm średnicy wewnątrz. teraz po wykaflowaniu ma średnice 112-113 cm ann - niestety nie mam dobrych wieści - sypialnia jeszcze troche poczeka na swoją 'renowacje'. na razie nie mamy do tego głowy. zwłaszcza że wiele jeszcze do zrobienia w innych częściach domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.01.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Efilo dziękuję za odpowiedź w sprawie krzeseł. Słyszałam, że tych z Duki już nie ma w sprzedaży, ale wydaje mi się, że podobne z wyglądu widziałam na allegro Ponawiam jednak pytanie o umywalkę w białej łazience Co to takiego i czy szeroka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts