efilo 03.02.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 powiem tak - wybralam sobie z palety taki cieply. gdzie on sie po drodze zapodzial to nie wiem ale jak pomalowali to wywaliłam oczy z lubym że hej. jakbym miała go teraz opisać to bym powiedziała że to szary nie wpadający w niebieski. może w otoczeniu tego kremu nie widac ze on cieply? a moze po prostu w porównaniu do innych niebieskich szarych w próbniku (niestety jak w przypadku kolorów jest cienko w kabe tak jeśli chodzi o szarości to im odwaliło) był zdecydowanie cieplejszy? wyszło jak wyszło ja jestem bardzo zadowolona. aaaa a gryby ktos szukal bardzo jasniutkiego szrego takiego off-white wlasciwie to moge polecic ten od młodego z pokoju. bo u niego ściany wcale nie są białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.02.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Tak czytałam, że w kabe nie wychodzą kolory takie jak z próbnika, więc za bardzo nie porównam, u mnie ten szary musi się jeszcze zgrac z oknami, a one zupełnie szare, nawet lekko niebieskawe niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 oooooo tego absolutnie nie napisałam - przykładałam potem próbnik do sciany - identiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.02.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A - źle zrozumiałam, myślałam, że wyszedł zupęłnie inny niż na próbniku. To fajnie, może uda mi się porównać z oknami i płytkami. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molly8 03.02.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 O bożeszzzzzzzzzzzzzz No CUDNIE Gratuluje - gustu i pieknego domu Mam pyatnie o podłoge w pokoju córki -bardzo mi się podoba można wieedziec jaka to ??? A i wypasiony pokój syna - takiego pokoju dla dziecka jeszcze nie widziałam (ale rozumiem ze on to juz nie dziecko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 03.02.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 efilo, umknal mi gdzies temat zlewu. Zdradz mi prosze, masz z silgranitu, ceramiczny, czy z innego tworzywa... ? Co polecasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 u kruszki parkiet dwuwarstwowy Finish Parkiet bielony jesion select Hanneczko zlew z silgranitu (czy jak tam teka to nazywa) Teka Aura 60 http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3617/teka-aura-60-b-tg.jpgjestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.02.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 ale piękne te zdjęcia wklejacie! ja jeszcze nie umie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekJ. 03.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 efilo piękne wnętrza, gratuluję.Mam pytanie odnośnie baterii newform morpho, bo też będę miał podobną umywalkę, a wiem, że te baterie są różnej wysokości: http://www.markowydom.pl/p/19041/newform/newform-morpho-bateria-umywalkowa-61815-21 http://www.markowydom.pl/p/19084/newform/newform-morpho-bateria-umywalkowa-61809-31 możesz napisać jaką masz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 03.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Są trzy wysokości. Ja mam ta środkowa. Gdybym wybierała jeszcze raz to bym sie zdecydowała na ta najwyższa. Ze schematów wynikało ze będzie taaaaaka wielka a jednak w rzeczywistości byłaby super. Ale przy tej tez nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekJ. 03.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dziękuję, właśnie myślę o zakupie tej wyższej.Czy dysponujesz może fotką uchwytów kuchennych z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molly8 04.02.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.02.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Darek niestety nie ale wyciełam ze zdjecia kuchni ten fragment - może ci pomoże http://img40.imageshack.us/img40/6499/uchwytf.jpg sorki za jakość ale tak jak pisałam to jest fragment zdjecia całej kuchni które mam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 05.02.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) Witam, mam pytanie odnośnie drewnianego blatu w kuchni. Czy blat jest lakierowany czy olejowany? Jak wygląda kwiestia utrzymania drwnianego blatu? Czy nie niszczy się zbyt podczas użytkowania? Bardzo podoba mi się drewno, ale obawiam się, jak będzie ono sprawdzało się w intensywnym użytkowaniu. U mnie prawdopodobnie będzie orzech, więc też ciemny. Moja pani architekt odradza mi na wyspie drewno, a ja nie wiem czy się upierać. Doradź proszę, bo wiesz to już z doświadczenia. Edytowane 5 Lutego 2011 przez Dorota_N literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 05.02.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 efilo - dołóż proszę jeszcze zdjęcie, gdzie masz drzwi do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Bdan nie mam dostepu do kompa, ale jak Ci zalezy na czasie to sa w watku o drzwiach wewnetrznych. Nie ma co sciemniac. Drewno nigdy nie bedzie mialo wytrzymalosci granitu. Trzeba albo bardzo uwazac albo sie pogodzic z tym ze bedzie niszczalo z czasem. Blat mam oczywiscie olejowany. Nie zamienilabym go na zaden inny material. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 05.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) Mam świadomość, że będzie niszczał, ale zastanawiałam się na ile jest to nasilone. Jak często olejujesz ten blat, żeby wyglądał ładnie? Strasznie chcę mieć drewniany blat, ale architekt bardzo mi odradza. Nikt z moich znajomych nie ma, więc nie wiem jak się sprawuje. Jak długo Ty użytkujesz swój? Jak wygląda po takim okresie?Dzięki za odpowiedź Edytowane 5 Lutego 2011 przez Dorota_N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekJ. 06.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 efilo, dziękuję za fotkę. Gdzieś doczytałem że to uchwyty zobal, wydaję mi że to model U9? jakbyś mi jeszcze napisała czy są przykręcone w wewnątrz szuflady to już bym nie zamęczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Darek wszystko sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts