bdan 06.02.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Bdan nie mam dostepu do kompa, ale jak Ci zalezy na czasie to sa w watku o drzwiach wewnetrznych. Wiem, że gdzieś tam były, ale myślę, że warto je tutaj tez dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.02.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 co to za off-white na ścianie u twojego młodego? ja chcę w całym domu biały, ale musze go złamać czymś i nie wiem czy szarym, aby nie było za zimno, czy ciepłym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.02.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 bdan zdjęcie było nijakie. jak zrobie jakies sensowne to może i wrzuce do galerii monika chodzi ci o numer? to jakis z palety kabe. najjasniejszy szary mozliwy. jest super. choc ze to szary bardziej widac w kontrascie z sufitem niz tak na pierwszy rzut oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.02.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Dorota spytaj innych użytkowników. Po pierwsze to sprawa osobnicza, zależy od intensywności użytkowania, troski jaka sie w niego wklada; a u mnie sprawa jest skomplikowana bo mój blat bardzo dużo przeszedł i właściwie żeby 'ładnie' wyglądał to powinnam go dać pod hebel - olejowanie nie wystarczy. Darek - tak jak napisala markotka - wszystko sie zgadza. Montowane od wewnątrz za pomocą wkrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 06.02.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Dzięki, tak właśnie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 07.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 biała łazienka http://img155.imageshack.us/img155/9655/dsc45552.jpg Czy mogę wiedzieć co to za cudeńka na suficie się palą? Piękne wnętrza, bardzo nowoczesne, ale przy tym ciepłe i przytulne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) napadłam na HYniewiele było do wyrwania ale akurat te rzeczy mi wpadły w oko jakość zdjęć mierna bo wczoraj na szybko komórką więc sorki z góry http://img214.imageshack.us/img214/4951/walentynki2.jpg http://img51.imageshack.us/img51/4240/walentynki1.jpg http://img211.imageshack.us/img211/5255/kwiatekm.jpg Edytowane 7 Lutego 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) to kryształowe oczka halogenowe firmy italux. niestety nie mogę znaleźć ich w sieci a nazwa to z tego co pamietam jakis symbol skladajacy sie z cyfr i literek wiec jej nie kojarze. mam dwa na zbyciu jakby co (nie te dwa ze zdjecia oczywiscie) znalazłam MQ61305-1E http://lampadina.com.pl/catalog/images/italux/spotlightsMQ61305-1E.jpg Edytowane 7 Lutego 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 z koncowka F chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 07.02.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Super. Bardzo dziękuję. A po te dwa to się pewnie zgłoszę, ale za jakieś parę miesięcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 z koncowka F chyba Ha! To nie takie oczywiste. Przypomniałaś mi tym wpisem, że przy zakupie wyszły niezłe jaja bo okazało się że Italux drukując folder zrobił przy tych literkach błąd i nazwał oczka na odwrót więc zamawiając trzeba było 5 razy sie upewniać że to przyjdą te walce. Niestety nie wiem która wersja w końcu funkcjonuje jako ta ostateczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 na necie F jest taki jak twoj a E ma taka scieta koncowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 co widac ponizej http://lampadina.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 07.02.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 efilo a powiedz mi prosze jak swieca te oczka halogenowe? dosc mocno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 ani mocno ani słabo. jeden daje rade oswietlic pralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 na necie F jest taki jak twoj a E ma taka scieta koncowke na necie na dzień dzisiejszy wygląda to tak http://img7.imageshack.us/img7/6806/italux.jpg źródło: italux.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 swietnie widac producent sam sie nie moze zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ooo, dobrze, że jeszcze ktoś zapytał o te halogenki, bo dzięki temu już wiem, jak się nazywają, bo "halogenki z kryształowym trzpieniem" niewiele mi mówiły, ale nie chciałam (wtedy) zawracać już głowy. Pozdrowienia od dzieci dla Kruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no i wyszłam na zołze której sie dla Neluś nie chciało poszukać pozdrowienia od Kruszki dla dzieci swoja droga moje zdrowe a Twoje? moze udaloby sie spotkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.02.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 moja ty zołzo, i jak cię tu nie kochać swoją drogą nawet nie wiesz, jak się bałam, co odpiszesz, jak to ugryziesz, bo przyznaję, że chciałam trochę zaznaczyć swoją obecność jako pytającego a spotkanie jak najbardziej, jak tylko mama, czytaj ja, wróci do zdrowia. od kilku dni nie mogę niczym zbić temperatury i jadę właśnie po raz kolejny do lekarza. trzymaj kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts