Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Efilo,

Czy Twoja kanapa w salonie to nie przypadkiem De Velde ?

Pamiętasz może typ i gdzie zamawiałaś ? No i czy wygodna i się sprawdza w użytkowaniu ?

Ja po długich poszukiwaniach też chyba kupie sofę od De Velde, bo po analizach odpadły :

sofy z Bo Concepta i Bizzarto i Noti.

innych pomysłów na wygodne i raczej nowoczesne kanapy brak:confused:

owszem. to south end. bardzo wygodna. jestesmy naprawde zadowoleni. gdybym miala jeszcze raz podjac decyzje to bym kupiła tą samą. no może byłaby symetryczna (tj. druga część miałaby podłokietnik - zrezygnowalismy bo balismy sie że sie nie zmiesci - niepotrzebnie)

Super,

Dziękuję za informację - z De Velde u nas w grę wchodzi: GRAN VIA albo NAVIA i może EAST VILLAGE,

męża zakwestionowała to zaokrąglenie w SOUTH END choć mi się wydaje ładne i funkcjonalne,

a poza tym można to zastąpić innym elementem 9jak przed chwilą dostrzegłam w katalogu).

Ważne aby sofa miała dość długie siedzisko, bo my wysocy jesteśmy i na innych tyłek mi spada jak się wyciągnę :lol2:

a gdzie kupowałaś ?

hm... nie wiem jak to ujac dyplomatycznie ale raczej to drugie ;) :D

jak masz zestawienie okien to wyślij po prostu do wyceny - zobaczysz że fix to nic nienaturalnego :) ja wyslalam do kilku producentow okien i jakos żaden mi ni odpisał że tego nie wykonują, włączając urzędowskich etc.

DZiękuję ślicznie za odpowiedzi i dyplomatyczną odpowiedz o moich niezdarnych poszukiwaniach- pomyślałam, że jak nie ma w ofercie na stronie to nie ma w ofercie wogóle :-) a czy mozna jeszcze spytac czy stolarz u którego były zamawiane okna to ktos miejscowy czy większa firma? Czy mozna prosic o jakies namiary?