efilo 07.02.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 ojojojdużo zdrówka olciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 07.02.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Efilo, Czy Twoja kanapa w salonie to nie przypadkiem De Velde ?Pamiętasz może typ i gdzie zamawiałaś ? No i czy wygodna i się sprawdza w użytkowaniu ?Ja po długich poszukiwaniach też chyba kupie sofę od De Velde, bo po analizach odpadły :sofy z Bo Concepta i Bizzarto i Noti.innych pomysłów na wygodne i raczej nowoczesne kanapy brak:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 owszem. to south end. bardzo wygodna. jestesmy naprawde zadowoleni. gdybym miala jeszcze raz podjac decyzje to bym kupiła tą samą. no może byłaby symetryczna (tj. druga część miałaby podłokietnik - zrezygnowalismy bo balismy sie że sie nie zmiesci - niepotrzebnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 07.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Super, Dziękuję za informację - z De Velde u nas w grę wchodzi: GRAN VIA albo NAVIA i może EAST VILLAGE, męża zakwestionowała to zaokrąglenie w SOUTH END choć mi się wydaje ładne i funkcjonalne, a poza tym można to zastąpić innym elementem 9jak przed chwilą dostrzegłam w katalogu). Ważne aby sofa miała dość długie siedzisko, bo my wysocy jesteśmy i na innych tyłek mi spada jak się wyciągnę a gdzie kupowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 My wybraliśmy South End własnie przez ten stolik. Gran Via bez niego jakaś taka nijaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 efilo mogłabyś zajrzeć na chwilkę do mnie w komenty? Moze znasz odpowiedź na pyt. o oprawę a raczej zarówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata83 07.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam serdecznie!!!!Bardzo nam się podobają ogromne okna w Pani domu. Czy mogła bym prosić o jakies wskazówki i namiary- bo wydaje mi się że są to okna stałe.PozdrawiamNata83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Bezceremonialmnie przechodząc na Ty spytam co Was konkretnie interesuje. Część jest fixami cześć normalnie otwieramy. Zamawiane hurtem u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata83 07.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) Mamy w projekcie kilka ogromnych okien i nie chciała bym ich dzielic. I wtedy zrodził się pomysł fixów. Tylko nie bardzo moge znależć fixy w ofertach firm zajmjacych się oknami. a moze to ja niezdarnie szukam:) Edytowane 7 Lutego 2011 przez nata83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 hm... nie wiem jak to ujac dyplomatycznie ale raczej to drugie jak masz zestawienie okien to wyślij po prostu do wyceny - zobaczysz że fix to nic nienaturalnego ja wyslalam do kilku producentow okien i jakos żaden mi ni odpisał że tego nie wykonują, włączając urzędowskich etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata83 07.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 DZiękuję ślicznie za odpowiedzi i dyplomatyczną odpowiedz o moich niezdarnych poszukiwaniach- pomyślałam, że jak nie ma w ofercie na stronie to nie ma w ofercie wogóle a czy mozna jeszcze spytac czy stolarz u którego były zamawiane okna to ktos miejscowy czy większa firma? Czy mozna prosic o jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 to akurat był gościu z okolic bielska - lokalny. lepiej zawsze brać do okien firme z pobliża bo koniecznie z tej samej firmy powinien być montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Efilo a te halogeny kryształowe z białej łazienki ciężkie są? Bo nigdzie na necie nie mogę znaleźć takiej informacji a są naprawdę bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 no wiesz ten trzpien kryształowy jest pełny więc samo to jest ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Chodzi mi o to, czy na suficie z płyty g-k da radę to zamontować? Może dać jakieś wzmocnienia przy stelażu? Bo na tym etapie jeszcze mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nie ma takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dziękuję bardzo w takim razie To już mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xewcykx 09.02.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam.Chciałam zapytac o jacka danielsa na ścianie u syna,czy jest to tapeta czy plakat?Gratuluję pięknych wnętrz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) To tapeta Edytowane 9 Lutego 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Nata fixy to skrzydła nieotwieralne. :yes:u nas nie mówi się fixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts