żona m 12.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 do kupienia w sklepach wysylkowych http://wnetrza.bankofert.pl/donice-racine-carre/ cena mnie ostudziła z zapału kupowania. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.03.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 to można sobie zrobić samemu. tylko nie wiem z czego jest podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dziekuje za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szama 12.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Witam,bardzo ładny domek.Przeglądam forum szukając inspiracji schodów i trafiłam tutaj.Możesz zdradzić z jakiego materiału wykonana jest twoja balustrada?Jak zamontowany jest drewniany pochwyt i jeszcze zapytam jakiej średnicy są profile kwadratowe?.Nie chcę schodów o profilach okrągłych, twoje są idealne, proste i gustowne.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.03.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 profil jeśli pamiętam to 4x4pochwyt jest wklejony na wyprowadzone ze stalowej balustrady trzpienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velvet 12.03.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 To Spotline Onio R7s Dziękuję za odpowiedź. A cz Twoim zdaniem nadaje się taki kinkiet (a dokładniej 2 sztuki) do oświetlenia ściany z TV. Czy światło, które ten kinkiet daje jest mocne, cz może takie bardziej rozproszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 uwielbiam fabrykeform...chociaz rzadko tam zagladam...za duzo pokus ps. kroliczki sa swietne! a czy sa tez dostepne gdzies podobne w innych pozycjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 np. takie? http://www.impressionen.de/medias/sys_impressionen/8469963945757552.image.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziękuję za odpowiedź. A cz Twoim zdaniem nadaje się taki kinkiet (a dokładniej 2 sztuki) do oświetlenia ściany z TV. Czy światło, które ten kinkiet daje jest mocne, cz może takie bardziej rozproszone? to światło odbite więc automatem rozproszone. ale osobiście poszukałabym czegoś mniej prądożernego. halogeny liniowe to żarłoki na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szama 13.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 profil jeśli pamiętam to 4x4 pochwyt jest wklejony na wyprowadzone ze stalowej balustrady trzpienie. Dziękuję za odpowiedź. Dopytam jeszcze o balustradę, czy to jest satyna? Profil poziomy ma 20x20? Gdzie można kupić białą lampę w motylki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.03.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 to stal szczotkowana unikalne.pl albo allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Efiloa ja mam pytanie w sprawie piekarnika kompaktowego-otoz bardzo chce zamowic siemensa kompakt ale wszyscy mi glowe susza ,ze nic do niego niezmieszcze.probowalam znalezc gdzies na zywo w okolicach bielska ale niestety bez skutku.czy bylabys tak uprzejma i ewentualnie zamiescila zdjecie otwartego piekarnika i powiedz prosze czy jestem w stanie wlozyc do tego piekarnika calego kurczaka tzn.czy na wysokosc sie miesci.Pytalam rowniez kiedys o twoje lampy lezki -te wiszace w salonie-jestem na etapie kupna czy mozesz zdradzic gdzie kupilas-w sklepie czy przez internet?Dziekuje bardzo pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pieknego domu A efilo,zeby nie bylo ze tak tylko przychodze pytac...jakis czas temu poszukiwalas bialej konsoli w polysku-zagladnij na http://www.dwell.co.uk mają bardzo duzo fajnych rzeczy-sama sobie cos kupilampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 16.03.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Domek jest przecudny, przemyślany, spójny i przytulny A zajączki wielkanocne poprostu bajka. Mam pytanko - co to za lampy masz Efilo nad stołem w jadalni? Czy to jedna lampa czy kazda wisi oddzielnie? Napisz proszę czy jestes z nich zadowolona, i czy dostatecznie oświetlają stół? To samo pytanie kieruje do lamp nad Twoją wyspą tych z italuxa. Jeżeli mogłabym prosić to jak bedziesz miała czas to wrzuc proszę dodatkowe fotki jadalni Pozdrawiam i życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vienna 16.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Efilo, czy masz już szafki nocne do swojego łóżka tapicerowanego? Może już o nich pisalaś a ja coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Triada ja ci odpowiem na czesc pytan. Lampy nad stolem to vicky z fabbiana, jest to jedna lampa. Lampy nad wyspa kiedys byly z italuxa tesla teraz juz ich tam nie ma , sa u mnie w wiatrolapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 triada jestem zadowolona z vicky - super oświetlają stół i jadalnie i przede wszystkim nie oślepiają. co do tesli to chyba łatwiej będzie markotce napisać co o nich myśli nad stół bo u mnie w sumie wisiały tylko przez moment i głównie w nylonowych workach a zapalone były chyba raz - do tego zdjęcia. vienna jeszcze nie mam ale właśnie dwa dni temu je wymyśliłam. będą miały palisandrowy korpus i czarny front szuflad. tylko muszę jeszcze się zastanowić nad uchwytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.03.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 A zdrowe już Panie są obie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Przeczytałam co nie co... i widzę, że Wielkanoc się szykuje... I co zrobiłaś w sypialni? jaki kolorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 17.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziękuję za odpowiedz Ta lampa VICKY jest obłedna, musi ślicznie wyglądać "na żywo", ale niestety jak dla mnie cena nie do przełknięcia ;( - ale może znacie jakies tańsze ale podobne lampy.?? Wiem ze to nie wątek o lampach ale jak coś ktos zna to proszę na priva ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 kiedy ja lubie o lampach rozmawiać niestety vicky jest bardzo specyficzna i na dodatek jej głównym czynnikiem kosztotwórczym jest kryształowy klosz więc wątpię żeby ktoś się porwał na kopiowanie. poza borgiem który w cenie jest podobny nie kojarze podobnej lampy. ale jak chcesz uzyskać zbliżony efekt to poszłabym w jakieś matowo przezroczyste klosze jak chociażby te z italuxa (wzorków jest kilka, nie tylko paski z tego co pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts