Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,bardzo ładny domek.

Przeglądam forum szukając inspiracji schodów i trafiłam tutaj.

Możesz zdradzić z jakiego materiału wykonana jest twoja balustrada?

Jak zamontowany jest drewniany pochwyt i jeszcze zapytam jakiej średnicy są profile kwadratowe?.

Nie chcę schodów o profilach okrągłych, twoje są idealne, proste i gustowne.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Dziękuję za odpowiedź.

A cz Twoim zdaniem nadaje się taki kinkiet (a dokładniej 2 sztuki) do oświetlenia ściany z TV. Czy światło, które ten kinkiet daje jest mocne, cz może takie bardziej rozproszone?

to światło odbite więc automatem rozproszone. ale osobiście poszukałabym czegoś mniej prądożernego. halogeny liniowe to żarłoki na maksa

Efilo

a ja mam pytanie w sprawie piekarnika kompaktowego-otoz bardzo chce zamowic siemensa kompakt ale wszyscy mi glowe susza ,ze nic do niego niezmieszcze.probowalam znalezc gdzies na zywo w okolicach bielska ale niestety bez skutku.czy bylabys tak uprzejma i ewentualnie zamiescila zdjecie otwartego piekarnika i powiedz prosze czy jestem w stanie wlozyc do tego piekarnika calego kurczaka tzn.czy na wysokosc sie miesci.

Pytalam rowniez kiedys o twoje lampy lezki -te wiszace w salonie-jestem na etapie kupna czy mozesz zdradzic gdzie kupilas-w sklepie czy przez internet?

Dziekuje bardzo pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pieknego domu

A efilo,zeby nie bylo ze tak tylko przychodze pytac...jakis czas temu poszukiwalas bialej konsoli w polysku-zagladnij na http://www.dwell.co.uk mają bardzo duzo fajnych rzeczy-sama sobie cos kupilam

pozdrawiam

Domek jest przecudny, przemyślany, spójny i przytulny :) A zajączki wielkanocne poprostu bajka.

Mam pytanko - co to za lampy masz Efilo nad stołem w jadalni? Czy to jedna lampa czy kazda wisi oddzielnie?

Napisz proszę czy jestes z nich zadowolona, i czy dostatecznie oświetlają stół?

To samo pytanie kieruje do lamp nad Twoją wyspą tych z italuxa.

Jeżeli mogłabym prosić to jak bedziesz miała czas to wrzuc proszę dodatkowe fotki jadalni :)

Pozdrawiam i życzę zdrówka

triada jestem zadowolona z vicky - super oświetlają stół i jadalnie i przede wszystkim nie oślepiają. co do tesli to chyba łatwiej będzie markotce napisać co o nich myśli nad stół bo u mnie w sumie wisiały tylko przez moment i głównie w nylonowych workach a zapalone były chyba raz - do tego zdjęcia.

vienna jeszcze nie mam ale właśnie dwa dni temu je wymyśliłam. będą miały palisandrowy korpus i czarny front szuflad. tylko muszę jeszcze się zastanowić nad uchwytami.

kiedy ja lubie o lampach rozmawiać :D

niestety vicky jest bardzo specyficzna i na dodatek jej głównym czynnikiem kosztotwórczym jest kryształowy klosz więc wątpię żeby ktoś się porwał na kopiowanie.

poza borgiem który w cenie jest podobny nie kojarze podobnej lampy. ale jak chcesz uzyskać zbliżony efekt to poszłabym w jakieś matowo przezroczyste klosze jak chociażby te z italuxa (wzorków jest kilka, nie tylko paski z tego co pamietam)