pasie 17.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Efilko jak o lampach to zadam pytanko co sądzisz o jakości aquaformów, chorsów i spotlinów - taka sama czy uszeregowałabyś ja jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 vienna jeszcze nie mam ale właśnie dwa dni temu je wymyśliłam. będą miały palisandrowy korpus i czarny front szuflad. tylko muszę jeszcze się zastanowić nad uchwytami. Bardzo fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Widzę ze doczytalas ale ja i tak byłam szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Pasie cieżko mi powiedzieć bo mam zupełnie rożne oprawy tych firm. Najwiecej mam z chorsa i najbardziej zaawansowane wiec automatem oceniam go wysoko. Gdybym miała wybierać miedzy chorsem a aquaform to podejrzewam ze decydowalaby cena. O Spotline nie mam zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jako że udało mi sie cyknac jako taką fotkę sypialni to wklejam. zaznaczam jednak że to nie jest końcowy efekt http://img30.imageshack.us/img30/9973/dsc47252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vienna 18.03.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 triada jestem zadowolona z vicky - super oświetlają stół i jadalnie i przede wszystkim nie oślepiają. co do tesli to chyba łatwiej będzie markotce napisać co o nich myśli nad stół bo u mnie w sumie wisiały tylko przez moment i głównie w nylonowych workach a zapalone były chyba raz - do tego zdjęcia. vienna jeszcze nie mam ale właśnie dwa dni temu je wymyśliłam. będą miały palisandrowy korpus i czarny front szuflad. tylko muszę jeszcze się zastanowić nad uchwytami. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Właśnie o podobnych szafkach myślałam sobie. Wymyśliłam ten czarny front szuflady żeby pasowały do mojego czarnego łóżka tapicerowanego. Nie mogę się zdecydować na kolor korpusu. W mojej sypialni nie ma jeszcze żadnego drewna (oprócz dębowej podłogi). Generalnie przeważa kolor szaro-srebrny. Chciałabym żeby ten kolor drewna nadał troszkę charakteru temu wnętrzu. Myślałam właśnie o czymś w rodzaju Twojego palisandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 jako że udało mi sie cyknac jako taką fotkę sypialni to wklejam. zaznaczam jednak że to nie jest końcowy efekt http://img30.imageshack.us/img30/9973/dsc47252.jpg końcowy nie końcowy jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Efilko jest świetnie na tej ciemnej ścianie to dopiero widać Wasze piękne łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 19.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ależ teraz ta sypialnia jest boska Ten czarny kolor podkreślił wszystko co piękne. Elfiro to strzał w 10tkę . Ja bym tylko tą narzute zmieniła na jakąś inną, może np LUCKEE z home&you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Na zmianę narzuty na razie nie ma szans. Przede wszystkim dlatego ze ja uwielbiam. A na pewno nie na taka podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 19.03.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 a ja czekam na sugestie i propozycje aranżacji mojej sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona1 19.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 WotajEfilo czy mozesz zdradzić gdzie kupowałaś lustro do białej łazienki to okrągłe. Jest bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 ikea ale spiesz sie bo widziałam na nim ostatnio napis: koniec kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona1 19.03.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Efilo Zaskoczyła mnie twoja odpowiedz, to lustro nie wygląda na Ikea jest bardzo ładne, dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 (edytowane) Efilo Zaskoczyła mnie twoja odpowiedz, to lustro nie wygląda na Ikea jest bardzo ładne, dzięki za odp a w ikea tylko brzydkie rzeczy? ha,ha nawet się nie przywitałam, witaj efilo Edytowane 19 Marca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 byłam dzisiaj w ikei - lustro jeszcze wisi. cena ok 140 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.03.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Super to mało powiedziane (wiesz jak ja lubię czerń ). Ech, czego się nie chwycisz to Ci wychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 22.03.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 efilo, przepiękna sypialnia. Uwielbiam ciemne kolory w tych pomieszczeniach. A ściana w fornirze z wtopionymi w nią drzwiami - palce lizać. Kolor ściany przepięknie podbija ciemne słoje drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 22.03.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dołączę się do zachwytów nad sypialnią A co to za farba? Wszystkie ściany są nią pomalowane czy tylko ta za łóżkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dziewczyny jak zrobic drzwi do szafy do zabudowy, zeby nie bylo widac profili, chce front szafy z bialego lacobelu i nie chce zeby bylo widac profilii - czy jest to do wykonania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts