skibusia 24.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Efilo, sypialnia przeszła piękną metamorfozę Jestem za pomalowaniem belki na czarno. Co do skosu to nie wiem. POzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 24.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dotychczas nie miałam odwagi, ale dopiszę się i ja do zachwytów. Efilo - masz dom wzorcowy. Piękny! Salon i "sople" - cudo, hall ze schodami - ach, kuchnia - me marzenie. Pozdrawiam, Alicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 dzięki alicjo nam też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.03.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Efilo, ja ponownie do spraw technicznych. Gdzie masz zamontowane nawiewniki/anemostaty do wentylacji w części salonu z pustką i ile ma wysokości podciąg przy pustce (czyli jakby podłoga gabinetu). Oglądałam zdjęcia i nie mogę ustalić. Widzę jakieś linie w suficie, ale nie wiem czy to nawiewnik czy oświetlenie. W sufiecie pustki chyba jest anemostat - nie ma problemu, ze jest tak wysoko? Przygotowali nam wyjścia na nawiewniki własnie w tej "podłodze" (fotki w dzienniku), ale w efekcie trzeba będzie bardziej obnizyć sufit i zaczynam mieć wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 u nas na całym parterze nawiewniki 'w podłodze' i parter był specjalnie zbudowany wyższy z zamysłem obniżenia żeby reku się ukryło. cała reku była dokładnie policzona, mamy nawiewy zarówno na wysokim suficie jak i na parterze, patrzac na to jak działa to raczej jest dobrze. nie wiem o co chodzi z tym podciągiem? pytasz o grubość 'stropu'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 25.03.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 u nas na całym parterze nawiewniki 'w podłodze' i parter był specjalnie zbudowany wyższy z zamysłem obniżenia żeby reku się ukryło. cała reku była dokładnie policzona, mamy nawiewy zarówno na wysokim suficie jak i na parterze, patrzac na to jak działa to raczej jest dobrze. nie wiem o co chodzi z tym podciągiem? pytasz o grubość 'stropu'? Efilo...troszkę Cię zaczepiam mailowo...ale jak już wspomniałam - Twoje wnętrza są mega "krystalizujące" jedno wielkie WOW Tak więc zapytam jeszcze raz - udostępnisz namiary na arch.wnętrz, który się w tych wnętrzach spisał na medal? nie daj się tyle prosić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 25.03.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ups...to nawiązanie do wklejonego wątku - jest zbyteczne Jednak jeżeli miałabym się wypowiedzieć na temat sypialni - to czarna belka łącznie ze skosem-jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 jak sie blizej poznamy... czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 25.03.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 jak sie blizej poznamy... czemu nie... Ile mi dajesz czasu ? I jakie masz wymogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 25.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 dzięki alicjo nam też się podoba I tego się trzymajmy! To najważniejsze !! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 30.03.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 http://img37.imageshack.us/img37/517/dsc41282.jpgWitaj Efilo, było o tych lampach pewnie ze sto razy, nawet pamiętam jak je zmieniałaś, ale teraz nie mogę tego znaleźć, możesz podać co to za lampy, czy to Massive Nero? chodzi mi o te trzy nad blatem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 obstawiam chorsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 30.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Efilo mam pytanko o farby kabe Wiem ze masz aquatex ja planuje taka tylko biala w kuchni Zadowolona jestes ? trzeba nia malowac 2 raz? dobrze sie nia maluje? czym najlepiej sie ja naklada , moj maz bedzie to robil sam a nie chcialabym zeby cos sie zepsulo , Czy rozcienczalas je z woda?z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 chyba kazda farba trzeba pomalowac 2 razy, dobrze sie nia maluje, mysmy malowali walkiem, rozciencza sie odrobinke chyba ze jako grunt rozcienczasz wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 31.03.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 markoto dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 31.03.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 obstawiam chorsa Dziękuję markoto, to chyba istotnie chors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 magdaleno tak to chors optique - zaraz zobacze dokłądnie symbol bo pamiętam tylko że z jedynką i O ale nie jestem pewna. (swoją drogą odpisałam ci od razu ale z komórki i widzę że mój post wcięło w eterze) Optique ON kasia - najlepiej malować takim bardzo wąskim wałkiem z krótkim włosem. bardzo ładnie kryje - u mnie po jednym warstwie już nie było śladu brązowego w sypialni . osobiście bym w ogóle nie rozcieńczała mimo że to ma konsystencje gipsu - bardzo ładnie równomiernie sie nakłada i jak nie jest rozcieńczona to nie pryska. oczywiście można zagruntować rozcieńczoną farbą - zależy od chłonności podłoża. nie stosuj gruntu. trzeba nakładać dwie warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 31.03.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Efi dzieki za wyczerpujaca odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 31.03.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no to przyszłam do Ciebie:) no mnie tez to dziwi, ale już druga firma napisała mi, że nie posiadają takich długości jedynie z DLH mają, ale znowu za sam transport policzyli ponad 1100zł, bo to niby jakiś specjalny muszą wynająć, żeby przewieść te deski 4m:rolleyes: zła jestem, jak cholera, bo nie chcę łączeń na tarasie a deski potrzebuję za 2tyg, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no ja miałam z DLH (z tym że ja mam ich oddział pod nosem). a jaka jest odległość od najbliższego dlh? weźże wynajmij transport i tyle. za 1000 to byś KUPIŁA dłużyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts