Magdalena74 31.03.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Efilo ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 31.03.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no ja miałam z DLH (z tym że ja mam ich oddział pod nosem). a jaka jest odległość od najbliższego dlh? weźże wynajmij transport i tyle. za 1000 to byś KUPIŁA dłużyce no tez o tym myślałam:) wysłałam zapytanie do Gdańska - jeszcze nie dostałam odp. no tyle na pewno nie dam za transport - w ostateczności poczekam - trudno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A co ma być w tej odpowiedzi? Ile transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 31.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 nawet juz zacząłem oceniać takie dłuzyce lawety do wynajęcia, tyle że jak liczyłem to materiał na nasz taras to prawie 3tony drewna, dwukóła to max 750kg ładowności, a duże laty sa przeważnie do 2 ton, na większe to już trzeba mieć inne prawo jazdy no ich koszt wynajęcia znowu rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) A co ma być w tej odpowiedzi? Ile transport? Nie efilo - ogólnie oferta za całość a resztę Marcin dokładnie Ci wytłumaczył..... Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 oldzia, mam rozumieć że mieszkasz tam gdzie marcin i taras też będziesz mieć taki sam? nawet gdybyś jeździła po to dwa razy to i tak Ci sie opłaca. a nawet jakby ci sie nie chciało kombinować, było za trudno, za drogo, zbyt skomplikowanie czy cokolwiek tam to i tak uważam że warto dać ten tysiąc więcej i mieć ładniejszy taras. no ale nie mnie oceniac. uzmysłowiliście mi jak fajnie mieć wszystko pod nosem. jedyny problem jaki mam to taki że muszę przywieźć cieżarówkę roślin z ciechanowa. i koszt jest podobny do waszego niestety a efekt niewspółmierny. ale jakoś damy radę, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 nie wiem, co rozumiesz przez to ? mieć ładniejszy taras- hmmmmm skoro deska ta sama - to chyba logiczne, że efekt taki sam:rolleyes: teraz rozchodzi się tylko o długości i cenę oczywiście - dla mnie niestety, ale tysiak MA znaczenie!!! i jestem gotowa troszkę poczekać i zaoszczędzić Marcin mieszka nie daleko i jest możliwość połączenia zamówienia, a nawet uzyskania dodatkowego rabatu...., a na jakie deski i jakie długości się zdecyduje nie wiem:confused: a czy damy radę? jasne, że damy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ładniejszy = bez dziury powodzenia! trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiamikolaj1 01.04.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Chciałabym poznać koniecznie nazwę płytek z białej łazienki, przejrzałam całość i nie wpadłam na nią dzięuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.04.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Aparici Angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.04.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Efi ty wiesz wszystko , znasz jakiś środek na kamień , ktorym mogę czyścić granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.04.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Efilo, wyczytałam, że w jednym miejscy masz listwę przypodłogową w mdf-u. Czy jest ok? Rozważam duroplast czy jakoś tak, ale takie proste listwy mają tylko 7 cm, na 10 znalazłam już tylko z mdf. Jaką masz wysokość listew na parterze? Oczywiście z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 wysokosc chyba 8. te z mdf-u nie roznia sie w uzytkowaniu od tych z drewna. są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.04.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 wysokosc chyba 8. te z mdf-u nie roznia sie w uzytkowaniu od tych z drewna. są ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkah 06.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Efilo, Chciałam zapytać Cię o rozmiar okna w twojej kuchni. Bo rozstawienie szafek pod oknem w mojej kuchni będzie podobne jak u ciebie. Więc jeżeli można się dowiedzieć o wymiar okna to byłabym bardzo wdzięczna. Bo boje się żebym nie przesadziła z rozmiarem, a u ciebie jest tak w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 jeśli dobrze pamiętam to wszystkie te okna mają dwa metry szerokości. podaje z pamięci ale podejrzewam że 200x120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkah 09.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 09.04.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Efilo, jakiż to gres masz na podłodze ? Kolor bardzo nam pasuje, akurat szukamy takiego, jednak wszędzie widzimy zbyt ciemny. Ten Twój jest w sam raz. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.04.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Fashion Ivory z Piemme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts