Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ja miałam z DLH (z tym że ja mam ich oddział pod nosem).

a jaka jest odległość od najbliższego dlh? weźże wynajmij transport i tyle. za 1000 to byś KUPIŁA dłużyce

no tez o tym myślałam:) wysłałam zapytanie do Gdańska - jeszcze nie dostałam odp.

no tyle na pewno nie dam za transport - w ostateczności poczekam - trudno:rolleyes:

nawet juz zacząłem oceniać takie dłuzyce lawety do wynajęcia, tyle że jak liczyłem to materiał na nasz taras to prawie 3tony drewna, dwukóła to max 750kg ładowności, a duże laty sa przeważnie do 2 ton, na większe to już trzeba mieć inne prawo jazdy no ich koszt wynajęcia znowu rośnie.

oldzia, mam rozumieć że mieszkasz tam gdzie marcin i taras też będziesz mieć taki sam? :) nawet gdybyś jeździła po to dwa razy to i tak Ci sie opłaca. a nawet jakby ci sie nie chciało kombinować, było za trudno, za drogo, zbyt skomplikowanie czy cokolwiek tam to i tak uważam że warto dać ten tysiąc więcej i mieć ładniejszy taras. no ale nie mnie oceniac. uzmysłowiliście mi jak fajnie mieć wszystko pod nosem. jedyny problem jaki mam to taki że muszę przywieźć cieżarówkę roślin z ciechanowa. i koszt jest podobny do waszego niestety a efekt niewspółmierny. ale jakoś damy radę, co nie? ;)

nie wiem, co rozumiesz przez to ? mieć ładniejszy taras- hmmmmm skoro deska ta sama - to chyba logiczne, że efekt taki sam:rolleyes: teraz rozchodzi się tylko o długości i cenę oczywiście - dla mnie niestety, ale tysiak MA znaczenie!!! i jestem gotowa troszkę poczekać i zaoszczędzić:)

Marcin mieszka nie daleko i jest możliwość połączenia zamówienia, a nawet uzyskania dodatkowego rabatu...., a na jakie deski i jakie długości się zdecyduje nie wiem:confused:

a czy damy radę? jasne, że damy;)

Efilo, wyczytałam, że w jednym miejscy masz listwę przypodłogową w mdf-u. Czy jest ok? Rozważam duroplast czy jakoś tak, ale takie proste listwy mają tylko 7 cm, na 10 znalazłam już tylko z mdf. Jaką masz wysokość listew na parterze? Oczywiście z góry dziękuję :)

Efilo, Chciałam zapytać Cię o rozmiar okna w twojej kuchni.

Bo rozstawienie szafek pod oknem w mojej kuchni będzie podobne jak u ciebie.

Więc jeżeli można się dowiedzieć o wymiar okna to byłabym bardzo wdzięczna.

Bo boje się żebym nie przesadziła z rozmiarem, a u ciebie jest tak w sam raz. :wiggle: