Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja sobie chyba sprawię dokładnie taką płytę jak efilo... Miałam się rozejrzeć za alternatywą, ale skoro napisała, że nie ma, to nie będę szukać:)

Efilo, co mam zrobić z blatem, ratuj. Chciałabym konglomerat kwarcowy, biały albo prawie biały. Biały cena 1900 zł/metr (absolute blanco) mnie powaliła na łopatki, bo blatów mam mnóstwo. Te trochę ciemniejsze, jasnoszare są trochę tańsze, ale przy tych moich ilościach, otworach, szlifowaniach wychodzi i tak masakra:(

Czy znasz jakiś alternatywny materiał na bardzo jasny, trwały i dobry blat?

agatja

to nie żyrandol tylko raczej dekoracja. jako główne oświetlenie na pewno nie spełni swojej funkcji. był robiony na zamówienie i kombinowany potem już na miejscu chałupniczą metodą.

anula

nie pomogę. ja chciałam duużo tańszy (a wydawało mi sie że najdrozszy :D ) granit galaxy star i zostałam cenami znokautowana więc dałam sobie siana. zawsze mogę wrócić do koncepcji jak wygram w los numeros ;) ale jakoś powiem szczerze że już bym teraz się nie zamieniła. Ty przy jasnym blacie masz jakies 1000 razy gorzej. mało odpowiedników, większość się nie nadaje do kuchni, jasnego drewna jako blatu sobie nie wyobrażam, słowem masakra :(

nawiązując do płyty - sprawdź sobie jeszcze bo w dziedzinie agd wszystko gna do przodu. moglo sie od prawie dwoch lat cos zmienic. moim głównym założeniem była duża płyta w której garnki będą stały w rzędzie a nie tak jak zazwyczaj jedne za drugimi.