Gość monika996 14.04.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 no ale jak się czyści. ok nie jestem fanką gotowania. gotuje się u nas obiad i tyle . i to jak trzeba!!!! Efilo chyba ja już nie będę zawierać glosu w dyskusji. indukcja next time. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.04.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Efilo,znalazłam w końcu trochę czasu,aby zobaczyć i przeczytać cały wątek;) Powiem tak,super bardzo mi się podoba,wnętrza bardzo w moim stylu. Sypialnia z czarną ścianą jest piękna P.S.myślałam,że znajdę tu te drzewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Nadulko to coś w stylu twoich ślicznych zdjec w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.04.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Monika, spróbujcie oddać jeszcze płytę. Naprawdę indukcja jest the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.04.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Monika, spróbujcie oddać jeszcze płytę. Naprawdę indukcja jest the best. Podpisuje się pod tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Podpisuje się pod tym;) ja rowniez! poniewaz gapa jestem i ZAWSZE mi cos kapnie a do indukcji nic nie przywiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 I tak to nieświadomie pomogłyście mi podjąc decyzję Dzięki wielkie:D Podpowiedzcie mi jeszcze na jakie parametry zwrócić uwagę przy zakupie indukcji? P.S. Efilo, wiem, że to nie wątek o kuchenkach, w razie czego mogę usunąć post:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No coś Ty! Czuj się jak u siebie w domu Ja nie miałam wyboru - była tylko jedna spelniajaca podstawowy mój warunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Oj wiesz, ze u Ciebie to można się tak poczuć A co w takim razie jest fajne w indukcji, tzn jakie funkcje powinny być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No własnie ja się nie wgryzalam przez to ze nie miałam wyboru. Powiem tylko ze jestem zagorzala przeciwniczka slidera i fanka płyt bezramkowych. Ale to już kwestia gustu i nie chce tu jatki na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 14.04.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ojej, pomyśle nad tą indukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.04.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzięki:DAż musiałam sobie wrócić na pierwszą stronę, żeby sobie przypomnieć, jak wygląda Twoja płyta:) Też trochę chodzi mi po glowie podobny kształt:rolleyes:, można ją właśnie trochę głębiej umiejscowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 14.04.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ale wywołałam dyskusję! płyta Efili jest super umiejscowiona.już spadam:wiggle: i ani słowa o płytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.04.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 a ja się tu uczę zapisałam indukcja bezramkowa, ale co to slider? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Zamiast plus minus do każdego pola masz jeden wspólny suwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.04.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 aha, - dobrze wiedzieć, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.04.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja sobie chyba sprawię dokładnie taką płytę jak efilo... Miałam się rozejrzeć za alternatywą, ale skoro napisała, że nie ma, to nie będę szukać Efilo, co mam zrobić z blatem, ratuj. Chciałabym konglomerat kwarcowy, biały albo prawie biały. Biały cena 1900 zł/metr (absolute blanco) mnie powaliła na łopatki, bo blatów mam mnóstwo. Te trochę ciemniejsze, jasnoszare są trochę tańsze, ale przy tych moich ilościach, otworach, szlifowaniach wychodzi i tak masakra:( Czy znasz jakiś alternatywny materiał na bardzo jasny, trwały i dobry blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatja 16.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam,piękny dom,ja jestem przed tynkami,więc intensywnie się rozglądammam pytanie o żyrandol na schodach, pięknyczy dobrze doświetla?może mogłaym prosić o fotkę po zmrokunoi nazwę i sklep, w którym można takie cudo sobie sprawićz góry baardzo dziękję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 agatja to nie żyrandol tylko raczej dekoracja. jako główne oświetlenie na pewno nie spełni swojej funkcji. był robiony na zamówienie i kombinowany potem już na miejscu chałupniczą metodą. anula nie pomogę. ja chciałam duużo tańszy (a wydawało mi sie że najdrozszy ) granit galaxy star i zostałam cenami znokautowana więc dałam sobie siana. zawsze mogę wrócić do koncepcji jak wygram w los numeros ale jakoś powiem szczerze że już bym teraz się nie zamieniła. Ty przy jasnym blacie masz jakies 1000 razy gorzej. mało odpowiedników, większość się nie nadaje do kuchni, jasnego drewna jako blatu sobie nie wyobrażam, słowem masakra nawiązując do płyty - sprawdź sobie jeszcze bo w dziedzinie agd wszystko gna do przodu. moglo sie od prawie dwoch lat cos zmienic. moim głównym założeniem była duża płyta w której garnki będą stały w rzędzie a nie tak jak zazwyczaj jedne za drugimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 18.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam,Efilo czy mogłabyś zdradzić co to masz za płytki w łazience na górze? I tak na marginesie gdzie Ty zakupujesz te piękne dekoracje na stoliki szafki?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts