minkapinka 07.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kamien łatwiej wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 myślisz? no nie wiem. ja tam na swoje malowane ściany nie narzekam. poza tym zawsze można przemalować - to naprawde jest jedno popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 07.10.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No wczoraj mnie przytkało ale dzisiaj , piszę jest pięknie myślałam że to zdjęcia z magazynu jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.10.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ja tez uważam, ze można pomalować, zwłaszcza, ze chcę białe ściany Obejrzałam dokładnie Twój wkład, to jest to, czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniia01 07.10.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Aż zaparło mi dech w piersiach! BOSKO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 07.10.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 nie moge podnieść szczeny z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 fajny taki podbudowujacy watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 07.10.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 tia... wlasnie doswiadczylam tego wczoraj, bedąc na budowie spojrzalam na MOJE schody...wręcz ZAJEB***SCIE PODBUDOWUJACY WĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 podbudowujacy dla Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ja lubie swój dom i nie zmieni tego żaden wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.10.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ja lubie swój dom i nie zmieni tego żaden wątek o i to jest najważniejsze a przy okazji dobrze miec jakieś wzorce do naśladowania mi w dodatku dobre wzorce i przez to wymagajmy od siebie i naszych fachowców lepszej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 07.10.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 fakt, Efilo zapewne siedzi teraz wygdnie w fotelu i upaja sie wszystkimi ochami i achami.... (wybacz Efilo nie moglam sie powstrzymac) kurde, jak sie jest czym chwalic to wrecz NALEZY!!! tym bardziej, ze nie zerżneła tego z zadnego pisma (a moze zerżnełaś) p.s Efilo oswietlenie z regulacją przy schodach to znalazlam tylko spotline...podobają mi sie bardziej skoffy wiec tym bardziej dla mnie wazna wysokosc oczek... Ty kupowalas palisander w dlh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 07.10.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 To i ja wyjadę z pytaniami - jak zaczynałaś? Gdzieś mi się obiło o oczy, że miałaś wizualki, czyli od samego początku oddałaś dom architektowi wnętrz? Dużo zmieniłaś? No i skąd masz tę boską poduszkę na kanapie? Jeden detal a tworzy cały klimat. Mam nadzieję, że jeszcze jakimś zdjęciem się pochwalisz... Mogę jedynie walić głową w ściane, że nie trafiłam na Twój dziennik, kiedy mogłam, bo uwielbiam patrzeć jak coś pięknego się buduje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 leaatwierz mi że się nie upajam. wkleiłam zdjęcia żeby ktoś jak ma ochotę podpatrzył to i owo. tak jak napisałam. lubię swój dom, dobrze się w nim czuję, niewiele bym zmieniła i z nikim bym sie nie chciała na dom zamienić. jest uszyty pod nasze potrzeby i gust. oczywiście mogłoby być lepiej ale niestety na zrealizowanie wszystkich zamierzeń nie było nas stać i niestety tak już zostanie. czasem trzeba iść na kompromis i modlić się żeby efekt nie odbiegał od wymarzonego. BTW korzystałam z fachowej pomocy więc to nie jest tak że ja taka jakas super zdolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 wyannadługo by opowiadać. do budowy domu koncepcyjnie przygotowywaliśmy się dwa lata. włącznie z przemyśleniem funkcjonalności, bryły, rozpracowaniem wszystkich wyborów inwestora typu wyższość świąt etc, wybraniem stylu, materiałów, docelowych mebli, aranżacji oświetlenia itd. jak wyżej napisałam korzystaliśmy z pomocy architekta wnętrz z tym że bardzo późno - mieliśmy już dokładnie opracowane funkcje, wybrane materiały i elementy wyposażenia. znany był również układ pomieszczeń (tzn co gdzie ma stać). architekt dostał więc już właściwie umeblowane pomieszczenie z listą materiałów jakich chcemy użyć. to bardzo zdolna babka bo korzystając z tej wąskiej palety możliwości dopieszczała zadane wnętrza. czasem ingerencja była niewielka a czasem bardzo znacząca. w każdym wypadku jednak wiele wnosiła. ze względu na cenę usługi która wtedy wydawała nam się znaczna skorzystaliśmy z pomocy tylko w przypadku kilku pomieszczeń - salonu, komunikacji, gabinetu, jednej łazienki (nie ma zdjęć) i naszej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 P.S. podusia jest kupiona za granicą i dedykowana do sypialni. pod nią jest filcowa szara róża która na co dzień reprezentuje ten kątek http://img268.imageshack.us/img268/4007/dsc3771c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 07.10.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 do tego wlasnie dąże...ze podpatrzylam...i zakochalam sie w palisandrze.... i nie moge patrzec juz na Twoje zdjecia.... i znam je juz do obrzydzenia... szczegolnie kuchnie.... i po cholere mi architekt, jak mam Ciebie:P ? i z calego serca Ci dziekuje, ze mialas odwage wkleic swoje zdjecia, wiedząc (jestem pewna), ze Twoja skrzynka zawali sie pytaniami i prosbami;) podziwiam Cie niemniej niz Twoje wnetrza...za cierpliwe odpowiedzi buziaki dla kruszynki, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 zapomniałam: palisander kupowałam w dwóch miejscach: w dlh i tu http://www.pwizba.pl/sklep/index.php?d=katalog&k_id=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.10.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 To jak już się podlizujemy to ja zacznę, co zerżnęłam od efilo i za co jej jestem ogromnie wdzięczna bo nawet ze swoją Panią architekt nie wymyśliłybyśmy tego wszystkiego. 1. Czarna łazienka (te same płytki) 2. kuchnia biała na wysoki połysk z wyspą + blaty palisandrowe 3. narożnik develde 4.łózko w sypialni 5. schody Wszystko to będzie gotowe za o koło 5 miesięcy, oczywiście nie będzie identyczne, ale na pewno będzie miło taki efiliowy styl. Efilio dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 to Efi bedzie sie u ciebie czula jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts