efilo 12.05.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 philips master led nie zalapalam tego orzecha bo myslalam ze dotyczy tylko stołu. grubość blatu ok. muszą być modniejsze cienkie bo przecież nic by sie nie działo. tak czy siak zawsze grubsze wygladaja ladniej - niezaleznie od mody. co do lacobelu to zrozumialam. nie zmieniam zdania choc nie wiem czy je zrozumialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Efilo mam jedno pytaniewiem juz pewnie ze sto razy bylo i sama czytalam ale teraz nie moge znaleźćco dokladnie masz na podlodze w saloniewiem, ze jesion tylko chodzi mi o o co to jestz gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.05.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 moniu kochana już wyjaśniam to FinishParkiet klepka jesionowa w selekcji Exclusive (taka bardzo biała) zamówiona w stanie surowym pobielona bejcą Loby o nazwie ProColor kolor Weiss i następnie pomalowana matowym lakierem. oczywiście 'klepka' z finishparkietu to dwuwarstwówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.05.2011 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 efilo, powiedz proszę na czym fliziarze układali tą mozaikę? jakaś płyta OSB, którą samodzielnie wyginali po łuku? http://img193.imageshack.us/img193/9808/76336449.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.05.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ewciu dziękuję za kompleksową i szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 basia na ścianie prysznic był wybudowany w takiej postaci za czasów SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.05.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 aaaa czyli u mnie murarze muszą od razu zrobić ścianę "po łuku" Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 efilo ponieważ masz Aparici Ornato u siebie, to mam prośbę o obiektywną opinię, bo sama nie widziałam płytek na żywo, a poza tym o obiektywizm też trudno Czy do tych płytek pasuje według Ciebie drewniana podłoga? Czy płytki są za eleganckie do takiego zestawienia? Jak masz chwilkę, to zerknij proszę do mojej galerii - wstawiłam wizualki. Podłoga byłaby w kolorze pozostałych drewnianych dodatków w łazience - żaluzje, rama lustra, pewnie też drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Nie znam się na dobieraniu płytek do drewna oceniając ich elegancje ale pomijając ten aspekt to zdecydowanie adżelki do drewna pasują idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.05.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kast 26.05.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witajcie;efilo ... a czy mogłabyś umieścić zdjęcia domu z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.05.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Na pewno nie zamiesci. To jest obszar zakazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dokładnie tak. Markotka to tak miło ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Droga osobo bez imienia nazwiska płci i pochodzenia, otóż cały bajer w tym ze my się bawimy w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Droga osobo bez imienia nazwiska płci i pochodzenia, otóż cały bajer w tym ze my się bawimy w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witaj Efilo. Szczerze przyznam, że wiele razy przeglądałam zdjęcia z Twojego domu, który jest jednym z moich faworytów. Jakoś nigdy nic nie napisałam, bo po obejrzeniu takich pięknych wnętrz nie mogłam dojść do siebie;) Po prostu Mam pytanie jakie duże jest to podłużne okno w kuchni, nad którym są 3 kinkiety. W mojej kuchni (która się dopiero buduje) będzie okno narożne (2 okna 150x150) a pod jednym z nich zlew i pomyślałam, że może być ciemno. Nie wiem tylko ile lamp tam powiesić. Nad dwoma oknami czy nad jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 1. okno ma 2m i wysokosc z tego co pamietam 1,3m. zdecydowanie nie jest za ciemno mimo że to północ. 2. założenie jest takie że blat ma być równomiernie oświetlony - ilość lamp i ich moc powinna być temu podporządkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 No właśnie wydaje mi się, ze ciemno nie będzie jak umieszczę te lampy nad oknem, bo bez tego to będzie tylko oświetlenie sufitowe, które mogę sobie zasłaniać zmywając. Okno będzie od zachodu, wiec w dzień to faktycznie światła wystarczy, ale wieczorem to może jednak warto dać oświetlenie nad oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 agalind wszystko zależy od tego gdzie na suficie miałoby być to oświetlenie - jeśli blisko ściany to w tym momencie nie ma zbyt wielkiego znaczenia czy to będzie świeciło z sufitu czy ze ściany przy suficie - decydowałby raczej design plus kasa (zależy kto na co patrzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Przemyśle jeszcze sprawę, wkońcu czasu jeszcze trochę mam;) Dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts