Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęciowa zbieranina

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

marta

kalin jest od groma. wysoce prawdopodobne że to inna. ja je posadziłam tak że wyglądają jak jedna :)

tatarak

bo to jest długość złożona z dwóch modułów - taki system że można łączyć w długie ciągi. problem w tym że blendy też są dwie i się na siebie nakładają. miejsce łączenia bym przeżyła ale problem w tym że jak sie je złożyło była dziura na 2 cm. masakra. można zamówić specjalnie dłuższe blendy ale... są za długie więc trzeba było je ucinać. w oryginale blenda ma cieńszy brzeg po to żeby fragment blendy wszedł w oprawę - ucinając, z jednej strony nie ma tego uskoku więc był stres czy nie będzie dziury. niepotrzebny stres i samoróbka - przy oprawach naprawdę nie najtańszych.

z wymiana żarówek nie ma problemu - blende się wyjmuje.

teraz bym zrobiła albo szczeliny w gk z oprawa ukryta za uskokiem albo kupiła chorsa z ramka

Kominek rzeczywiście skromny, ale salon..... największy podziw wzbudziły lampy... szkoda, ze ja mam tradycyjna wysokość w całym domu, bo kupiłabym podobne ;). Dziękuję za wyjaśnienie dotyczące ściany w sypialni, czy to była sklejka może, czy płyta meblowa (oczywiście o ile pamiętasz)? Z forum również wywnioskowałam, ze schody robiłaś z blatów kupionych w dlh.... czy bez problemu udało się je pociąć na stopnicę?

Uwielbiam wchodzić do Ciebie i zachwycać się po raz ... tysiąc pięćset sto dziewięćset...ny;)

Wiesz co, poszukuję podobnego lustra do tego, które masz w białej łazience:D Ono jest w drewnianej ramie? Szukam takiego i nie spotkałam jeszcze:( Chyba będę musiała zrobić na zamówienie, to i wielkość, i kolor drewna sobie dopasuję;)

P.S. Ostatni mój zakup roślinkowy to 3 anabelki:D:D:D

yuka

lustro kupione za psie pieniądze w ikei. jak wszystkie zresztą lustra w tym domu :)

jaliko

meble robił mi stolarz wg mojego projektu

żona m

zawieruszyly sie zdjecia salonu ale wkleiłam chyba na poprzedniej stronie nowe

edp - tak jak napisała markotka - z litego jesionu klejonego warstwowo, bielonego tą samą bejcą co podłoga w salonie - loba procolor