merenwen 31.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Skoro jesteś zadowolona to daj mi, proszę, namiar. Być może w trakcie rozmów okaże się, że będą skłonni dojechać w okolice Gliwic. Dla mnie każdy kontakt do rzetelnych wykonawców jest bardzo, bardzo cenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzięki, już znalazłam stronę tej firmy. a pamiętasz może, czy to jest model Mellow Light, czy jakiś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 nie pamiętam ale szczerze mówiąc jak masz ochotę na takie rozwiązanie to kup chorsa (co ja przezyłam z tymi oprawami z zumtobela....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 przecież ci cały czas mówiłam jak ona się nazywa to moja druga więc mam już doświadczenie pierwsze slysze dopiero teraz odkrylam jaka ona bedzie cudna ja mam jedna taka malusienka kaline i nie wiem czy nei mam wlasnie tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 co przeżyłaś? mój mąż spojrzał i pyta: jak tam się "żarówki" wymienia? ale pewnie to jest akurat jakoś rozwiązane. w czym problem? Chorsa lecę już sprawdzić, dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 marta kalin jest od groma. wysoce prawdopodobne że to inna. ja je posadziłam tak że wyglądają jak jedna tatarak bo to jest długość złożona z dwóch modułów - taki system że można łączyć w długie ciągi. problem w tym że blendy też są dwie i się na siebie nakładają. miejsce łączenia bym przeżyła ale problem w tym że jak sie je złożyło była dziura na 2 cm. masakra. można zamówić specjalnie dłuższe blendy ale... są za długie więc trzeba było je ucinać. w oryginale blenda ma cieńszy brzeg po to żeby fragment blendy wszedł w oprawę - ucinając, z jednej strony nie ma tego uskoku więc był stres czy nie będzie dziury. niepotrzebny stres i samoróbka - przy oprawach naprawdę nie najtańszych. z wymiana żarówek nie ma problemu - blende się wyjmuje. teraz bym zrobiła albo szczeliny w gk z oprawa ukryta za uskokiem albo kupiła chorsa z ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 a jakiej długości masz jeden taki "pasek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ha! to jest pytaniezakładam że coś koło 1,6-1,8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 a wyglądają jakby miały po 4 m pewnie dlatego, że nie widać od początku do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 no cos Ty. zobacz na ostatnim zdjeciu w porownaniu z metrowym kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 fakt, ja się skupiłam na tej pierwszej fotce od góry (nawet ją sobie skopiowałam, żeby wykonawcom pokazać, co chcę mieć - przyznaję się bez bicia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anake2 31.05.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Kominek rzeczywiście skromny, ale salon..... największy podziw wzbudziły lampy... szkoda, ze ja mam tradycyjna wysokość w całym domu, bo kupiłabym podobne . Dziękuję za wyjaśnienie dotyczące ściany w sypialni, czy to była sklejka może, czy płyta meblowa (oczywiście o ile pamiętasz)? Z forum również wywnioskowałam, ze schody robiłaś z blatów kupionych w dlh.... czy bez problemu udało się je pociąć na stopnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zobacz czy w fotkach nie ma holu - tam jest w całości. W gabinecie pewnie tez. No i biała łazienka to tez Zumtobel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Anake niestety nie wiem co jest pod fornirem. Wiem tylko ze łączenie modułów było na obce pióro. Schody są z blatow ale nie kupowanych w dlh. Z pocieciem na stopnice i podstopnice nie było problemu. Jeden blat poszedł na balustrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Uwielbiam wchodzić do Ciebie i zachwycać się po raz ... tysiąc pięćset sto dziewięćset...ny;) Wiesz co, poszukuję podobnego lustra do tego, które masz w białej łazience:D Ono jest w drewnianej ramie? Szukam takiego i nie spotkałam jeszcze:( Chyba będę musiała zrobić na zamówienie, to i wielkość, i kolor drewna sobie dopasuję P.S. Ostatni mój zakup roślinkowy to 3 anabelki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 01.06.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 efilo, powiedz proszę na czym fliziarze układali tą mozaikę? jakaś płyta OSB, którą samodzielnie wyginali po łuku? Witam-zachwycam sie tymi pomieszczeniami jak kazdy:) Ja mam pytanie odnośnie mebli w łazience.Gdzie je Pani kupiła jesli można wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.06.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Efilo czemu wykasowałaś fotki? Nie pozbawiaj nas przyjemności oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edp 02.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Piękne wnętrza. Mam pytanie, z czego zrobione masz parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 obstawiam bielony jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 yuka lustro kupione za psie pieniądze w ikei. jak wszystkie zresztą lustra w tym domu jaliko meble robił mi stolarz wg mojego projektu żona m zawieruszyly sie zdjecia salonu ale wkleiłam chyba na poprzedniej stronie nowe edp - tak jak napisała markotka - z litego jesionu klejonego warstwowo, bielonego tą samą bejcą co podłoga w salonie - loba procolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts