Tatarak 28.06.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 i racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 28.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Zmienie tor dyskusji Efilo powiedz mi proszę (o ile pamietasz) co to za stolik kawowyPrzeczytałam gdzies ze z Ikeii ale za nic na swiecie nie moge go odnaleśc-no chyba ze juz wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 stolik nazywa się imfors i niestety nie mogę go znaleźć ani w ikei ani na allegro. ale może być jeszcze w sklepie, bo on line chyba w ogóle go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 http://produkty.ikea.pl/p9453/stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 28.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 dziękuje bardzo A mozna wiedziec mniej więcej ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 (edytowane) 499 zł był też okrągły ale wyższy i troche mniejszy Edytowane 28 Czerwca 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.06.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 kast skąd u ciebie tyle zawiści, przeciez każdy żyje jak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.06.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Serdeczna prośba do odwiedzających Efilo - powstrzymajcie się od komentowania postów Kast, najlepiej uniewidocznijcie je w swoich ustawieniach. Jednego trolla w ten sposób udało się pozbyć z FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamil 29.06.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam serdecznie, Efilo, nie będę oryginalna, ale mimo wszystko napiszę - salon i kuchnia to po prostu CZAD!!! Zazdroszczę (i w cale się z tym nie kryję), bo zwyczajnie Twoje wnętrza są spełnieniem moich marzeń tylko mój portfel na to nie pozwala Będę robić wiele, żeby przy niższym budżecie też uzyskać równie przestrzenny, jasny i otwarty wygląd Piszę do Ciebie, bo jedna rzecz mnie martwi. Wiem, że masz kominek Spartherm'a. To jeden z najlepszych produktów w tej branży na naszym rynku. Poza tym widzę po wnętrzach, że jesteś dokładna i uporządkowana, raczej lubisz porządek, minimalizm i czystość No i tu pojawia się mój problem. Chodzi mi o szybę w Twoim kominku. Wszyscy producenci droższych wkładów reklamują, że szyba się nie brudzi (a przynajmniej nie od razu ). I tu mam pytanie, czy skoro ktoś tak uporządkowany jak Ty z tak drogim wkładem jak Spartherm, ma ciemną szybę w kominku, czy mam to niestety rozumieć, że te gadki sprzedawców kominków o nie brudzeniu się szyby to po prostu "pic na wodę fotomontaż" i mam się pogodzić z tym, że ona niestety czysta może być tylko, jesli będę ją myś po każdym paleniu w kominku? O rany mam nadzieję, że rozumiesz moje intencje, nie mam absolutnie intencji takiej, żeby Ci wytknąć brudną szybę , ale myślę, że wiesz o co mi chodzi Z góry pięknie dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Olamil, ja też mam wkład Spartherm i wystarczy przepalić w kominku kiepsko wysuszonym drewnem, a szyba momentalnie jest czarna, że płomieni nie widać. Trzeba palić suchym drewnem albo kupić imitację kominka ze sztucznym ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamil 29.06.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 To, że ma być suche to wiem i tego będę starała się przestrzegać Pytanie czy to wystarczy Ps. Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 U mnie nie wystarczy - mimo, że suche drewno fajnie spala te czarne osady na szybie, to raz na jakiś czas (kilka miesięcy) trzeba szybkę umyć, jeśli ma być idealnie czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.06.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 a czym myjesz szybke w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamil 29.06.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Raz na kilka miesięcy to tak jakby w ogóle nie trzeba było Ja jestem skłonna nawet co kilka paleń myć, bardziej martwiłam się, że to po każdym paleniu trzeba i że i to nie wystarczy, bo w trakcie palenia zrobi się czarno i nie będzie widać ognia, ale skoro napisałaś, że taka sytuacja ma miejsce tylko w przypadku mokrego drewna, a przy suchym myjesz raz na kilka miesięcy, to jest to bardzo dobra wiadomość Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 a czym myjesz szybke w kominku? mąż kupuje jakiś środek w Leroyu, nie pamiętam nazwy, a teraz akurat nie mam w domu butelki, żeby sprawdzić Raz na kilka miesięcy to tak jakby w ogóle nie trzeba było Ja jestem skłonna nawet co kilka paleń myć, bardziej martwiłam się, że to po każdym paleniu trzeba i że i to nie wystarczy, bo w trakcie palenia zrobi się czarno i nie będzie widać ognia, ale skoro napisałaś, że taka sytuacja ma miejsce tylko w przypadku mokrego drewna, a przy suchym myjesz raz na kilka miesięcy, to jest to bardzo dobra wiadomość Dziękuję. To zależy jeszcze jaką masz tolerancję na takie sprawy gdybym miała myć szybę co kilka paleń (zwłaszcza w sezonie zimowym, kiedy palimy przynajmniej trzy razy w tygodniu), to zamknęłabym kominek na kłódkę a tak serio to naprawdę przy suchym drewnie przez dwa miesiące czyszczenie z głowy, tylko popiół trzeba wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 30.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam, mam ogromną prośbę a mianowicie, czy możesz mi zdradzić proszę z czego są wykonane rolety w Twoim domu, a także miejsce ich zakupu? I jeszcze jedno, czy Lampy Massive Nero które posiadasz są porządnie wykonane ? Chodzi o to że widziałam na żywo tylko Acquaform Qupet Fine i nie mam porównania obu producentów? Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 bea, to chyba nie do mnie pytanie. nie mam ani rolet ani massive nero. co do kominka - jak pali się suchym drewnem to szyba sie specjalnie nie kopci. oczywiscie trzeba ja myc od czasu do czasu - np. popiołem z kominka olamil mówisz że będziesz przestrzegała palenia suchym drewnem.... a gdzie je składujesz? bo rozumiem że już je nabyłaś w innym przypadku nie masz co marzyć o suchym drewnie w pierwszym sezonie grzewczym - nawet jeśli będzie opisane jako suche. nam się w sumie udało bo kupilismy jakies stare niedobitki sprzed półtora sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_napieralska 08.07.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 a czym myjesz szybke w kominku? najlepsze piwo albo popiół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.07.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Efilo, czy zrealizowałaś pomysł na chowaną deskę w garderobie, taką zabudowaną w szufladzie? Jeśli tak czy możesz pokazać i napisać jak się to coś używa?Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 11.07.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A ja mam prośbę napisz proszę co to za krzesła w jadalni i co to za stół. Wygląda na jesion bielony i gdzie można taki dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts