efilo 11.07.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 stół manufaktura drewna. krzesła z duki (artykuł sezonowy, już go nie ma). przed chwilą w pogaduchcach wkleiłam linka do aukcji z pododbnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 12.07.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Efilo pięknie dziękuję, stoły rewlacja. Łóżka też. Zobaczymy jak bedzie z ceną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.07.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Efilo,mam 2 pytania:odnosnie oswietlenia holu - czy to ledy zy inna konstrukcja i jak to jest wykonane?co to za lampa wisi na klatce schodowej, jaka jest jej wysokość i czy możesz zamieścić fotkę jak świeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 14.07.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 efilo dzięki za inspiracje łazienkowe. mam czarne 2 z 4. u ciebie sie przekonałam do czarnych łazienek:yes:oraz za obrazki sypialni, bardzo mi pomogłaś. moża w końcu uda mi się wkleić zdjęcia z prawdziwego aparatu, tam mam sypialnię zrobioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 wojgoc w holu są oprawy aluminiowe na świetlówkę firmy zumtobel, można to zastąpić konstrukcją w kartongipsie i ewentualnie wsuwanym kawałkiem pleksi monika wklejaj wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.07.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 efilo,dzięki za odp. co do holu.Czekam jeszcze na odpowiedź co do lampy zwisającej wokół schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esentia 14.07.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 witam ciepło...efilo pięknie u Ciebie:) Mam pytanie dotyczące schodów zewnętrznych, bardzo mi sie spodobały, ciekawi mnie z czego są wykonane? Czy to okładzina kamienna, to chyba nie granit. Czy przed położeniem tych płyt, schody były już wylane betonem? Jestem na etapie wyborów i będę ci ogromnie wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Na pewno mówimy o moich schodach? Bo moje nijak nie przypominają granitu - są z kafli klinkierowych. I w związku z tym oczywiście były lane. Choć teraz jak czytam w dziale co zrobilibyscie inaczej to chyba bym zrobiła pochylnie zamiast schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 (..) może więcej zdjęć? Jak oni włożyli ta lodówkę side by side w szafkę? (...) lodówka jest wolnostojąca - stoi obok szafek stojących i pod szafką wiszącą. to po prawej to drzwi do spiżarni (widać ją na trzecim zdjęciu którego w tamtym wątku nie zamiesciłam). żeby miała luz a jednocześnie nie było szpary są dodatkowo zamontowane dwie nazwijmy to blendy zrobione na wymiar z mdf - po lewej i na górze. Efilo- Twoja kuchnia...(...)super dobrane oświetlenie (...) gdzieś się już wypowiadałaś, przypomnij, co to są te natynkowe- chyba Chorsy - tak? jeśli pytasz o te nad wyspą to tak - to chors z serii optique - kinkiety nad oknem z tej samej serii, kinkiety nad blatem to clin z aquaform Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.07.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Efilo,się tak niekulturalnie, ale adekwatnie wyrażę: zajebiaszcza to Twoja kuchnia. I zajebiaszczo ogromna.Ile masz metrów szafek/ wysokiej zabudowy?Bo cena jest baaaardzo dobra, jak za taką rewelacyjną zabudowę w pomieszczeniu o wielkości boiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 25.07.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Pewnie już było ale zapytam: Jaki kolor masz drewna na podłodze i parapetach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.07.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 jesion bielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.07.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dokładnie tak. Anja cieżko mi policzyć. Jak będę mogła na spokojnie na to spojrzeć to Ci podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Efilo,przypominam się z pytaniem o lampę zwisającą wzdłuż schodów - dostanę odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 19.08.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam Mogę się zapytać o sklep w którym kupiłaś uchwyty do szafki w czarnej łazience? Pamiętam że był on podany w starych komentarzach ale ja miałam wtedy inne rzeczy na głowie a teraz dopadł mnie ten etap. PozdrawiamSzkoda że nie można podziwiać Twojego ogroduPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 niestety nie pamiętam. ale jak wpiszesz w google uchwyty swarovski to pewnie znajdziesz wojgoc, ciężko to nazwać lampą. to raczej element dekoracyjny zrobiony metodą chałupniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 to chyba ten ? http://www.akcesoria.meble.pl/p28082,uchwyt-linea-glamour-chrom-550-swarovski-rozstaw-32mm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.08.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wojgoc, ciężko to nazwać lampą. to raczej element dekoracyjny zrobiony metodą chałupniczą. sama ją wykonałaś? jak długa jest ta lampa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.08.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 sama ją wykonałaś? jak długa jest ta lampa? wojgoc, gdybyś się*trochę przyłożył i poszukał to byś się*zorientował, że jest to element wyposażenia domu efilo, który jest jej słodką*tajemnicą Tyle razy się już to przewijało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 to chyba ten ? http://www.akcesoria.meble.pl/p28082,uchwyt-linea-glamour-chrom-550-swarovski-rozstaw-32mm.html dokładnie ten. tyle że nie tam kupowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts